My Simply Special Enquête 2014 - My Simply Special
26/11/2014

My Simply Special Enquête 2014

Bloggen vind ik ontzettend leuk om te doen, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat jullie mijn blog leuk vinden om te bezoeken. Daarom heb ik nu een korte enquête gemaakt. Door middel van een aantal vragen hoop ik meer te leren over wie jullie zijn, zodat ik mijn posts daarop kan afstemmen. Ook ben ik benieuwd naar wat de goede punten zijn en vooral naar wat ik kan verbeteren. Ik ben ontzettend benieuwd en hoop heel erg dat jullie even de tijd willen nemen om mij te helpen. De informatie is uiteraard anoniem en ik deel jullie gegevens niet met anderen. Klik hier voor de enquête.

 Categorieën: My Life, Persoonlijk1 reactie op “My Simply Special Enquête 2014”

    November 26, 2014

    Ingevuld. Hopelijk kan je er wat mee!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie