My Simply Special Enquête 2015 - My Simply Special
25/11/2015

My Simply Special Enquête 2015

Wow zijn we alweer een jaar verder? Vorig jaar plaatste ik in november een enquête online om iets meer over jullie te leren en om My Simply Special te blijven verbeteren. Bloggen maakt mij happy, maar het is natuurlijk ook wel leuk als jullie mijn blog graag lezen. Daarom heb ik weer een korte enquête gemaakt. Er staan wat vragen in om mij een beter beeld te geven van wie jullie zijn, want ja ik deel hier van alles, maar wie zijn jullie eigenlijk? Ik ben wel nieuwsgierig! Ook stel ik wat vragen de inhoud van My Simply Special zodat ik dat mee kan nemen om in 2016 nog leukere content online te zetten.

Anyway, ik ben ontzettend benieuwd en hoop dat jullie even de tijd willen nemen om de enquête in te vullen. (De informatie is uiteraard anoniem.) Klik hier voor de enquête.Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie