My Life
22/08/2017

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Afgelopen zondag waren Romano en ik alweer een jaar getrouwd! Aan de ene kant voelt het alsof dat jaar voorbij gevlogen is, maar aan de andere kant voelt het ook als langer geleden doordat er zoveel gebeurd is. Zondag was Liam namelijk ook alweer precies een maand oud. Het is in elk geval een heel bijzonder jaar geweest en het was fijn om dat (met z’n drietjes) een beetje te vieren.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

16/08/2017

Zwangerschapsupdate #21: De bevalling

Deze zwangerschapsupdate zou moeten gaan over de weken dat ik 35 en 36 weken zwanger was. Tsjah, dat is iets anders gelopen dan verwacht! Met 35 weken en 5 dagen braken mijn vliezen al en Liam is geboren toen ik 36 weken en 1 dag zwanger was. In deze post deel ik mijn verhaal over hoe dat allemaal gegaan is en vertel ik over de bevalling. Daar leek het me wel een mooi moment voor, want vandaag is mijn uitgerekende datum. Gek idee!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

15/08/2017

Dagboek: Borstvoeding

Afgelopen week stond voor mij een beetje in het teken van borstvoeding. Liam is te vroeg geboren en was daardoor te zwak om direct aan de borst te kunnen drinken. Ik ben daarom meteen begonnen met kolven en ondertussen bleef ik het aanleggen proberen. Ik begon de hoop al te verliezen, maar ineens lukte het toch! Oké, niet elke keer, maar afgelopen week steeds vaker. Dat betekent dat Liam elke drie uur verschoond moet worden, borstvoeding krijgt en ik daarna nog moet kolven. Een tijdrovend geheel, maar hopelijk kan ik het kolven snel achterwege laten. Tussendoor heb ik niet heel veel tijd, maar toch heb ik nog aardig wat foto’s van mijn week voor jullie kunnen verzamelen. Kijken jullie weer mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

14/08/2017

Our love story

Begin dit jaar vroegen een aantal van jullie of ik meer kon vertellen over hoe Romano en ik elkaar ontmoet hebben. Het grappige is dat we elkaar eigenlijk al heel lang min of meer kenden voor we een relatie kregen, dus het leek me wel leuk om dat verhaal met jullie te delen.

Lees meer


10/08/2017

Baby update #1: Het geboortekaartje van Liam

In mijn zwangerschapsupdate heb ik jullie al verteld dat ik in de maanden voor de bevalling bezig was met het geboortekaartje en nu kan ik ‘m dan eindelijk laten zien! Er is zo ontzettend veel keus wat betreft kaartjes en natuurlijk kan je ook zelf iets maken of iets laten ontwerpen. Het is maar net waar je zin in hebt! Ik zal in elk geval vertellen hoe wij tot dit leuke eindresultaat zijn gekomen, want ja, ik ben er heel happy mee!

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

08/08/2017

Dagboek: baby Liam

Ik heb wel eens gezegd dat ik vond dat een week snel voorbij was gegaan, nou met een baby vliegt de tijd pas echt. Aan bloggen kom ik nauwelijks toe en dat is natuurlijk ook prima. Genieten van Liam is nu het belangrijkste. Toch probeer ik hier en daar even een momentje te vinden om aan mijn verhaal over de bevalling en de kraamweek te werken, dus die posts zullen binnenkort online komen. Voor nu heb ik weer een dagboekpost voor jullie van afgelopen week. 

Lees meer


02/08/2017

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Op 26 juni, precies drie weken voor mijn vliezen braken, was het tijd voor onze zwangerschapsshoot! Samen met Romano liet ik foto’s maken door Ashna, de fotograaf die ook onze Hindoestaanse bruiloft vastgelegd heeft. Ik was op dat moment 32 weken en 5 dagen zwanger. Inmiddels ben ik bevallen en moet ik zeggen dat ik mijn buik toch wel mis. Zwanger zijn vond ik zo bijzonder! Anyway, ik hou het kort zodat ik snel weer met Liam kan knuffelen, maar in deze post deel ik een selectie van de foto’s van de shoot.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

27/07/2017

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Yes, vandaag is het eindelijk tijd voor de roomtour door de babykamer! Hij is al een tijdje af, maar nu ga ik het dan ook met jullie delen! We hebben eigenlijk niks met de muren en vloeren gedaan omdat we nog gaan verhuizen, maar we hebben wel mooie meubels en accessoires verzameld. Ja, ik ben heel blij met het resultaat!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

26/07/2017

Kraamhapje: rocky road met muisjes

Beschuit met muisjes is denk ik wel het meest bekende kraamhapje om te serveren als je visite krijgt. Nu moet ik zeggen dat het niet mijn favoriet is. Oh, ik heb al wel wat beschuit en muisjes in huis gehaald hoor, maar toch leek het me leuk om ook eens te kijken of ik iets anders kon bedenken. Een alternatief dat lekker is, maar ook makkelijk om te maken. Stukjes rocky road met muisjes is het gevaarlijk lekkere resultaat geworden!

Lees meer


25/07/2017

Welkom lieve Liam

Hij is er! Onze lieve Liam Luca Jayden Chandansingh. Vorige week maandag braken mijn vliezen en op donderdag 20 juli om 10.38 hebben we hem met zijn 2930 gram voor het eerst ontmoet. Liam was zo enthousiast dat hij wel wat te vroeg naar buiten wilde, dus hij is met 36 weken en 1 dag geboren na een bevalling van 7 uur.

Lees meer