My Life
27/04/2017

Zwangerschapsupdate #11: Week 21 & 22 (+vlog)

Het leven bestaat helaas niet alleen maar uit leuke momenten en door wat verdrietig nieuws is mijn vlog deze keer wat korter dan normaal. Wel heb ik gewoon een normale zwangerschapsupdate voor jullie. Zo kochten we eindelijk een auto, was het een feestje in mijn buik en begonnen we aan het geboortekaartje.

Categorie: My Life, Zwanger

25/04/2017

Hoi vanuit Barcelona!

Hoi lieve lezers! Vandaag zou er normaal gesproken een dagboekpost voor jullie klaarstaan. Ik ben alleen nu een weekendje weg met vriendinnen en kom pas vanavond terug. Omdat we maar een paar dagen weg zijn heb ik besloten om deze keer geen dagboekpost in elkaar te zetten. Volgende week dus een extra lange editie, inclusief foto’s van Barcelona! De rest van de week komen er wel gewoon post online hoor, dus ik hoop dat jullie morgen weer een kijkje komen nemen.

Categorie: Dagboek, My Life

20/04/2017

Video: Onmisbare items tijdens mijn zwangerschap

Inmiddels ben ik al wel even zwanger en dat betekent, dat ik ook al wel een verzameling onmisbare items heb. Oké, onmisbaar is misschien een groot woord, maar het zijn in elk geval allemaal items die mijn zwangerschap fijner en leuker maken. In deze video laat ik ze aan jullie zien.

Categorie: My Life, Zwanger

18/04/2017

Dagboek: Dag Kinker

Afgelopen week was deels gewoon fijn, maar deels ook heel verdrietig. Toen ik nog op de middelbare school zat, kocht mijn moeder een paard. Kinker hebben we jarenlang samen verzorgd en gereden. Toen ik ging studeren en uit huis ging, werd dat natuurlijk lastig en reed ik nog maar af en toe. Door de jaren heen is dat steeds minder geworden, maar ik had het nog wel met m’n moeder over Kinker. Al een tijdje had ze problemen met haar been (ze was niet jong meer) en dat werd steeds erger. Vorige week maandag heeft mijn moeder de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen. De week stond dus in het teken van afscheid nemen van een geweldig paard.

Categorie: Dagboek, My Life

12/04/2017

Zwangerschapsupdate #10: Week 19 & 20

Als we uitgaan van de ‘standaard’ 40 weken ben gewoon alweer halverwege mijn zwangerschap. Dat is een gek idee! Ineens komt half augustus snel dichterbij, dus het is tijd om echt aan de slag te gaan met alle voorbereidingen. Het is natuurlijk wel leuk als we er straks een beetje klaar voor zijn. Deze weken zaten in elk geval vol bijzondere momenten en daar vertel ik alles over in de post. Oh, en natuurlijk deel ik weer een nieuwe vlog met jullie.

Categorie: My Life, Zwanger

11/04/2017

Dagboek: Kraamvisite

Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer zondag? Ik vond het echt heerlijk! Beetje jammer dat het nu weer een stuk minder is, maar ik ben al blij dat die mooie dag zo in het weekend viel. Afgelopen week stond in het teken van auto’s bekijken en op kraamvisite gaan. Romano en ik gingen namelijk op bezoek bij een heel klein meisje dat tien weken te vroeg geboren was!

Categorie: Dagboek, My Life

06/04/2017

Mijn wishlist voor onze baby

Al jaren hou ik voor mezelf een wishlist bij op lijstje.nl. Als ik dan iets bedenk dat ik graag zou willen hebben, maar wat ik op dat moment niet van mezelf mag kopen dan zet ik dat daarop. Dat kan iets kleins zijn als een nagellakje of iets groots als een camera. Inmiddels heb ik mijn lijstje opgesplitst in twee delen, mijn lijstje en een lijstje met items die ik graag voor de baby zou willen hebben. Ik ben nu eerst bezig met het verzamelen van alle essentiële dingen voor de komst van onze kleine, maar natuurlijk kom ik ook veel te veel items tegen die helemaal (nog) niet noodzakelijk zijn, maar wel erg leuk. Nu ben ik gek op lijstjes, dus vandaag leek het me leuk om jullie een kijkje in mijn wishlist voor onze baby te geven.


04/04/2017

Dagboek: 5 jaar samen

Afgelopen week zat vol mooie en bijzondere momenten. Zo was het tijd voor de spannende 20-wekenecho, ben ik flink gaan shoppen voor onze baby, genoot ik een beetje van het mooie weer en waren Romano en ik 5 jaar samen! En dat is nog niet alles, want Romano heeft nu ook de baby zien en voelen bewegen en we hebben een (voorlopige) naam gekozen.

Categorie: Dagboek, My Life

03/04/2017

Onze bruiloft: Bali honeymoon video

Yes, eindelijk heb ik deze video afgemaakt! We zijn inmiddels ruim zeven maanden getrouw, dus dat mocht wel eens. Het leuke is wel dat Romano en ik afgelopen zaterdag precies vijf jaar samen waren dus wat dat betreft is dit wel weer een goede timing. We hebben in elk geval tijdens onze honeymoon wat random dingen gefilmd en dat bleken nog een heleboel stukjes te zijn. Ik heb dit samengevoegd tot een sfeerimpressie en ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden om te zien!


29/03/2017

Zwangerschapsupdate #9: Week 17 & 18 (+vlog)

Soms vergeet ik nog wel te filmen, maar het vloggen gaat steeds makkelijker. Vandaag heb ik dus weer een nieuwe video voor jullie waarin ik stukjes deel van de afgelopen twee weken. En natuurlijk vertel ik in deze post weer hoe mijn zwangerschap verloopt. 

Categorie: My Life, Zwanger