My Life
21/03/2018

Ons nieuwe huis #6: De keuken

De keuken en de badkamer zijn toch wel twee van de grootste ‘items’ om uit te zoeken als het om een nieuwbouwhuis gaat. Maanden voor de oplevering plaatsten we al de bestelling en toen was het afwachten. Zou het echt zo mooi worden als we in ons hoofd hadden? Inmiddels hebben we de keuken een tijdje in gebruik en ga ik het eindresultaat laten zien.

Lees meer


16/03/2018

Dagboek: Back home

Naar een vakantie kan je heel lang uitkijken en voor je het weet is het dan alweer voorbij. Maandagochtend kwamen we aan in Nederland en we hebben het normale leven dus weer opgepakt. Kijken jullie mee naar mijn laatste dagen in Suriname en de eerste dagen thuis?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

12/03/2018

Plog: Suriname dag 20

Gister was ik in Suriname al begonnen aan deze post. Door gebrek aan internet kon ik ‘m niet afmaken, dus nu zit ik thuis achter mijn eigen bureau om toch een plog online te kunnen zetten. Ik heb alleen nauwelijks geslapen in het vliegtuig en ben dus behoorlijk moe. Ik hoop daarom dat jullie het me vergeven als ik wat warrig over kom. Anyway, ik laat zien wat we afgelopen donderdag allemaal deden.

Lees meer


09/03/2018

Dagboek: Kleurrijk feest

Inmiddels gaan we al bijna naar huis, maar afgelopen week hebben we weer leuke dingen mee gemaakt hier in Suriname. We kregen namelijk de kans om Phagwa te vieren. Dat is een Hindoeïstisch feest waarbij het gaat om de overwinning van het goede over het kwade. In praktijk betekent dat dat iedereen elkaar helemaal onder gooit met gekleurd poeder. Het resultaat is een heel kleurrijk feest (en een hoop troep, hihi).

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

07/03/2018

Dagboek: Suriname verkennen

Ik had het voornemen om tijdens mijn vakantie gewoon elke week een dagboekpost online te zetten en ook wekelijks een plog. Oeps, dat komt er dus niet helemaal van. Veel dagen zijn redelijk vol, ik heb niet altijd internet of ik vergeet gewoon foto’s te maken. Ach ja, onder het mom ‘beter laat dan nooit’ heb ik nu mijn dagboekpost van afgelopen vrijdag nog voor jullie.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

23/02/2018

Dagboek: Op naar Suriname

Iets later dan jullie van me gewend zijn, maar hier is dan toch mijn dagboekpost van afgelopen week! We pakten de laatste spullen in, vlogen naar Suriname en genoten van de eerste dagen hier. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

21/02/2018

Plog: Suriname dag 4

Afgelopen zaterdag vlogen we naar Suriname. Wat we de eerste twee dagen hier deden zal ik in mijn dagboekpost laten zien, maar nu wil ik vast een plog delen van vandaag (dinsdag 20 februari). We gingen op bezoek bij Romano’s adjoe (opa van vaders kant) en bezochten een plantage. Kijken jullie mee?

Lees meer


19/02/2018

Ons nieuwe huis #5: Slaapkamer progress

Mijn ervaring is dat een interieur moet groeien. Je begint met een basis en gedurende de tijd wordt het steeds verder aangevuld. Nou, dat is nu ook weer zo. De woonkamer is al best gezellig en de babykamer is op de plinten na zelfs helemaal klaar, maar verder ben ik nog lang niet tevreden. En dat is oké. Het is leuk om de verschillende ruimtes steeds verder af te maken en aan te kleden. Vandaag wil ik jullie laten zien hoe onze slaapkamer er nu uit ziet en wat er nog allemaal ‘moet’ gebeuren.

Lees meer


16/02/2018

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik hou ervan om me goed voor te bereiden en op vakantie gaan met een kleine erbij is toch wat meer werk dan wanneer je maar met z’n tweeën bent. Afgelopen weekend ben ik dus vast begonnen met inpakken en dat was erg handig, want zo wist ik precies wat ik deze week nog moest kopen. Verder hebben we een kapstok gemaakt, is de babykamer nu zo goed als af en gingen we eten bij Loetje. Kijk maar mee.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

12/02/2018

Wij gaan naar Suriname!

Yes, nog een paar dagen en dan stappen we voor het eerst met Liam in het vliegtuig! Samen met mijn schoonfamilie gaan we drie weken naar Suriname en ik ben echt zo benieuwd! Deze week staat dus in het teken van inpakken en het huis netjes achterlaten. Mijn moeder komt namelijk op Nala, onze plantjes en ons fijne, nieuwe huis passen.

Lees meer