My Life
24/10/2017

Dagboek: weer een prik

Afgelopen week was lekker druk. Er kwam kraamvisite langs, we vierden Diwali, Liam kreeg weer een prik en we gingen naar een bruiloft. Ik heb dan ook weer een hoop foto’s voor jullie!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

19/10/2017

12 dingen die ik leuk vind aan zwanger zijn

Zwanger zijn is ontzettend bijzonder. Dat je lichaam gewoon een heel kind kan maken, vind ik zelf in elk geval echt fascinerend. Nu horen er bij zwanger zijn natuurlijk ook minder leuke dingen, want je lichaam krijgt het even zwaar te verduren, maar er zijn (wat mij betreft) vooral heel veel leuke kanten! Ik zette mijn favorieten op een rijtje.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

17/10/2017

Dagboek: Feestje

We hebben een lekker drukke maar leuke week achter de rug! Er werd wat meer bekend over de oplevering van ons nieuwe huis, dus ineens moest er het een en ander geregeld worden. Verder kreeg een van mijn schoonzusjes haar diploma, kwam er kraamvisite en gaven we een feestje. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

16/10/2017

Ons-nieuwe-huis-#1--Hoe-ver-zijn-we-

Wie me wat langer volgt, weet denk ik wel dat we al een hele tijd geleden (halverwege 2016) een nieuwbouwhuis gekocht hebben. Inmiddels is het dan eindelijk zo ver dat de oplevering dichterbij komt! Aangezien ik het bij anderen interessant vind om updates te lezen over nieuwe huizen en verhuizen enzo, leek het me leuk om ook ons verhaal te delen. Vandaag zal ik eerst even vertellen hoe ver we nu precies zijn.

Lees meer


11/10/2017

Baby update #4: Newborn shoot

Foto’s vind ik heel waardevol om te hebben. Ik ben dan ook heel blij met bijvoorbeeld deze foto’s, die gemaakt zijn toen ik zwanger was. Voor na de geboorte van Liam stond er een newborn shoot op mijn wishlist en die hebben we gekregen van mijn schoonzusjes. Super lief! Op 6 augustus, 17 dagen na de geboorte van Liam, kwam Ashna bij ons thuis om foto’s te maken van ons kleintje en ons gezinnetje. Wat ben ik daar blij mee! Natuurlijk kan ik het niet laten om ook een selectie met jullie te delen, dus kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

10/10/2017

Dagboek: Heel veel fysio

Vorige week vertelde ik al dat er een kinderfysio bij ons langs kwam voor Liam en dit keer hadden we weer een afspraak. Maar dat niet alleen, want ik was zelf ook twee keer aan de beurt. Kijken jullie weer mee naar mijn week?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

03/10/2017

Dagboek: Kinderfysio

In mijn dagboek van vorige week vertelde ik al dat Liam een beetje een plat achterhoofdje begon te krijgen en deze week kwam er daarom een kinderfysio langs. Gelukkig is ze ervan overtuigd dat het weer helemaal goed gaat komen en we hebben dus verschillende oefeningen en andere adviezen gekregen. Heel erg fijn natuurlijk en daar ben ik dan ook meteen mee aan de slag gegaan. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

02/10/2017

Baby update #4: Vlog week 35, de bevalling & baby Liam

Het is eindelijk zover, ik heb weer een video af! En dit is voor mij een hele bijzondere, want deze gaat over alles rondom de geboorte van Liam! Ik laat zien wat ik deed in week 35 van mijn zwangerschap, ik neem jullie mee naar het ziekenhuis toen ik daar met te vroeg gebroken vliezen belandde, ik deel een stukje van de bevalling en de eerste beelden van Liam van vlak na zijn geboorte! En daar stopt het niet, want ik laat jullie ook zien hoe Liam veranderde in de eerste twee maanden. Veel plezier met kijken!

Lees meer


27/09/2017

Rituelen en tradities

(Edit: Ik schreef deze post al in de het tweede trimester van mijn zwangerschap.) Nu we binnenkort een kindje krijgen, denk ik regelmatig na over de tijd dat ik zelf jonger was. Wat wil ik daaruit meenemen? Eén van de dingen die ik graag zou willen doen, is het creëren van rituelen en tradities. Rituelen zijn meer voor het dagelijks leven en tradities horen bij de bijzondere dagen. Er zijn een aantal dingen van toen ik jonger was waar ik heel fijne herinneringen aan heb en het lijkt me ook leuk om straks samen nieuwe dingen toe te voegen.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

26/09/2017

Dagboek: Eerste prikjes

Afgelopen week was het tijd voor de tweede afspraak bij het consultatiebureau en Liams eerste prikjes. Dat vond hij natuurlijk echt niet leuk, maar gelukkig was hij snel weer rustig daarna. En verder? Ik ging voor het eerst weer alleen op pad voor een persevent, we zijn met ‘n drietjes lekker een middagje weggeweest en we zijn op zoek gegaan naar een een nieuwe taakverdeling zodat ik ook iets meer kan slapen.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life