My Life
21/06/2017

Zwangerschapsupdate #15: Week 29 & 30 (+vlog)

30 weken zwanger alweer, dat betekent dat ik driekwart van de zwangerschap in principe achter de rug heb. Gek idee! Volgens mij blijf ik dit soort dingen zeggen, maar ik blijf het gewoon allemaal heel bijzonder en een beetje onwerkelijk vinden. Soms kijk ik in de spiegel en zie ik m’n buik en dan snap ik er even niks van. Alsof het iemand anders is ofzo. Snappen jullie wat ik bedoel? Ik geniet in elk geval erg van mijn zwangerschap en vandaag is het weer tijd voor een update!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

20/06/2017

Dagboek: Onrustig

Deze week begon met het nagenieten van mijn babyshower en een paar ontspannen dagen bij mijn moeder. Zodra ik thuis was, werd ik alleen toch wel een beetje onrustig. Voor mijn gevoel moest er nog een hoop gebeuren voor de baby komt en ik wilde graag zoveel mogelijk van mijn lijstjes kunnen strepen. Het kwam dus mooi uit dat ik een weekendje alleen thuis zou zijn en flink door kon werken aan die lijstjes. Hopelijk kan ik nu weer wat meer rust vinden…

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

15/06/2017

De leukste nachtlampjes

Een tijdje terug deelde ik al mijn wishlist voor onze baby en daar stond onder andere een nachtlampje op. Ik ben helemaal fan, maar Romano vond ‘m niet stoer genoeg. Hmm, dat is jammer! Ik besloot nog eens goed te kijken naar alternatieven en verzamelde de leukste nachtlampjes in deze post. 

Lees meer


13/06/2017

Dagboek: Babyshower

Wat heb ik een leuke en bijzondere week achter de rug! Vanaf dinsdag was ik bij mijn moeder voor ons jaarlijkse weekje samen en op zondag hebben mijn vrienden en familie een heel leuke babyshower voor me georganiseerd. Ik zag dat helemaal niet aankomen, dus dat was een enorme verassing en ik heb er ontzettend van genoten. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

12/06/2017

Nieuwbouwhuis: Hebben jullie tips voor ons?

Hier op mijn blog deel ik vaak tips en inspiratie, maar vandaag heb ik jullie hulp nodig! Zoals jullie weten, hebben we een nieuwbouwhuis gekocht dat eind dit jaar klaar zal zijn. Nu de babykamer bijna af is, ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen voor alles rond dat nieuwe huis. Zo is afwerking van de muren iets wat me bezig houdt en kunnen we vast bedenken welke vloer we willen. Ik ben heel benieuwd naar jullie tips over deze twee dingen!

Lees meer


07/06/2017

Zwangerschapsupdate #14: Week 27 & 28

Wow, wat gaat de tijd toch hard! Ik weet nog goed dat we, toen ik nog niet zo lang zwanger was, bedachten dat we nog wel op ‘babymoon’ wilden gaan en inmiddels is die gewoon al achter de rug! Onze laatste vakantie samen voor de kleine geboren wordt, was vooral erg rustig en heel erg fijn. Ik vertel er in deze post meer over.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

06/06/2017

Dagboek: veel klusjes

Afgelopen week was weer een normale week vol werkdagen, een afspraak bij de verloskundige en een verjaardag. Ik begin het gevoel te krijgen dat mijn uitgerekende datum snel dichterbij begint te komen, dus het was ook tijd om aan de slag te gaan met veel klusjes (en de babykamer) om alles voor die tijd op orde te krijgen. Zeker aangezien ik vanaf vandaag nog een week bij mijn moeder ga logeren. Dan ga ik ook wel werken, maar kan ik toch een hoop dingen niet doen. Gelukkig hebben we aardig wat af kunnen krijgen, dus dat geeft weer rust. Oh, en we hebben ook een dagje echt kunnen ontspannen, want we gingen naar een spa. Heerlijk!

Lees meer


02/06/2017

Mijn wishlist voor ons nieuwe huis

Het is leuk om te zien hoe ons nieuwe huis er langzaam steeds meer uit gaat zien als een echt huis. Ze zijn nog druk aan het bouwen en voor we er daadwerkelijk gaan wonen, is onze kleine al geboren, maar natuurlijk ben ik er al wel mee bezig. Zo heb ik al precies ingetekend welke meubels we waar neer gaan zetten en ben ik aan het nadenken over vloeren, de tuin, kleuren voor op de muren en meer. Inmiddels heb ik ook al een soort wishlist met dingen die ik graag in het nieuwe huis zou willen hebben en in deze post vertel ik daar meer over.

Lees meer


01/06/2017

Zwangerschapsupdate #13: Week 25 & 26 (+vlog)

Doordat we op vakantie waren deel ik deze zwangerschapsupdate een weekje later dan normaal, dus ik loop een klein beetje achter. In deze post vertel ik wat er allemaal gebeurde toen ik 25 en 26 weken zwanger was. Zo ben ik bezig geweest met de babykamer, is ons kleintje nu levensvatbaar en shop ik zwangerschapskleding.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

30/05/2017

Dagboek: Babymoon

We zijn weer terug van onze ‘babymoon’ naar Tenerife. We hebben een dag of twaalf genoten van de laatste vakantie samen voor ons kleintje geboren wordt. Wat we gedaan hebben? Vooral heel erg weinig. Heerlijk! In deze dagboekpost neem ik jullie mee en deel ik foto’s van onze vakantie. Dit keer zonder dagindeling, want ik heb niet elke dag foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life