My Life
23/03/2017

Help anderen met zwanger worden via Moeders voor Moeders

1 op de 6 stellen heeft moeite met zwanger worden. Een behoorlijk percentage vind ik en als ik het goed begreep ook een heel stuk meer dan een aantal jaar geleden. Romano en ik wisten dit wel voor we begonnen en waren ons er dus van bewust dat de kans bestond dat ik niet zomaar zwanger zou raken. Gelukkig bleek dit geen probleem te zijn en daar zijn we heel dankbaar voor. Het mooie is dat je als zwangere andere stellen kan helpen met zwanger worden. Hoe? Door je urine in te zamelen. Ja, echt waar!

Categorie: My Life, Zwanger

21/03/2017

Dagboek: Hartje luisteren

Zo, is het alweer weekend? Ik heb een heel leuk maar ook heel druk weekend gehad en ik merk dat ik daar dan gewoon echt van bij moet komen. Maar ja, werk gaat ook door. Volgend weekend ga ik iets meer rust pakken. Anyway, het was dus wel erg leuk! Uit eten, eten met vrienden, helpen klussen en nog veel meer. En het belangrijkste? We hebben twee keer naar het hartje van de kleine in mijn buik mogen luisteren! Zo bijzonder!

Categorie: Dagboek, My Life

15/03/2017

Zwangerschapsupdate #8: Week 15 & 16

Aan de ene kant voelt het als heel lang geleden dat ik ontdekte dat ik zwanger ben, maar aan de andere kant gaat de tijd ook echt heel snel. Inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe update. Ik blik kort terug op de laatste twee weken en ik deel mijn vlog met jullie.

Categorie: My Life, Zwanger

14/03/2017

Dagboek: Snel voorbij

Wat is afgelopen week snel voorbij gegaan! Ik heb echt het idee at ik gister nog mijn vorige dagboekpost zat te typen! Ik heb in elk geval weer leuke dingen gedaan. Zo kreeg ik hele leuke post van Noppies, kwam er een vriendin van vroeger op bezoek met haar zoontje, hielp ik met klussen in het nieuwe huis van een vriendin en Romano en ik zochten eindelijk een vakantie uit. 

Categorie: Dagboek, My Life

10/03/2017

Video: Shoplog & gekregen babyspullen

Ik vertelde het pas al in één van mijn vlogs, we hebben inmiddels al een aardige collectie babyspullen. Het meeste hebben we gekregen, maar een paar items hebben we inmiddels zelf gekocht. In deze video laat ik de meeste babyspullen aan jullie zien. Veel kijkplezier!

Categorie: My Life, Zwanger

07/03/2017

Dagboek: Lekker productief

Ik moest even spieken wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb. De week is voorbij gevlogen en ik merk dat ik door de zwangerschap echt wat vergeetachtiger ben dan normaal. Ik ben in elk geval heerlijk productief geweest, ik had een leuk etentje, kreeg een heel lieve kaartje en de pakketbezorger kwam met hele grote dozen aanzetten. Kijk maar mee!

Categorie: Dagboek, My Life

02/03/2017

Zwangerschapsupdate #7: Week 13 & 14

In deze weken is onze baby zo’n 8 centimeter groot en hij kan al op z’n duim zuigen en tenen wiebelen. Hoe schattig is dat? We zijn officieel geloof ik in het tweede trimester beland en in deze update lees je meer over hoe we een kinderwagen uit zijn gaan zoeken en deel ik de eerste buikfoto’s!

Categorie: My Life, Zwanger

28/02/2017

Dagboek: New hair

Afgelopen week stond in het teken van de baby, een bezoekje aan de kapper en gezellige dingen doen met vrienden. Heel erg fijn dus! Ik maakte natuurlijk weer foto’s voor jullie, dus kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life

22/02/2017

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Als je mij op Instagram volgt heb je het misschien al gezien, maar vandaag ga ik eindelijk het geslacht bekend maken van ons kindje! We waren zo nieuwsgierig en kwamen er achter toen ik 12 weken en 6 dagen zwanger was. We hebben het toen nog een paar dagen geheim gehouden zodat we het op een leuke manier aan onze familie konden vertellen. In deze post ontdekken jullie dus het geslacht, hoe we dat aan onze familie verteld hebben en wat ik daarvoor heb gemaakt.

Categorie: My Life, Zwanger

21/02/2017

Dagboek: Fijne week

Afgelopen week was fijn en weer redelijk normaal. Ik ben heerlijk productief geweest, ik ben eindelijk weer gaan kunstschaatsen en ik had gezellige plannen met vrienden. Oh, en Romano en ik hadden vrij spontaan een hele leuke avond op Valentijnsdag. Een fijne week dus en ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt dus kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life