My Life
15/01/2018

Mijn to-do lijst voor 2018

Ik hou niet zo van goede voornemens, dus daarom maakte ik twee jaar geleden voor het eerst een ‘to-do lijst’ met leuke plannen voor dat jaar. Dat klinkt veel beter, toch? Vandaag wil ik terugblikken op mijn lijstje van vorig jaar. Wat heb ik daarvan waar kunnen maken? En uiteraard deel ik mijn to-do’s voor 2018!

Lees meer


12/01/2018

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Zo, mijn eerste dagboekpost op vrijdag. Een nieuw jaar en een nieuw ritme. Nou had ik wel een beetje een valse start, want ik begon dit jaar ziek in bed. (Net als een heleboel andere mensen, geloof ik.) Gelukkig ging het na een paar dagen weer de goede kant op en inmiddels ben ik gewoon lekker aan het werk. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

09/01/2018

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

Oef, waar zal ik eens beginnen? De afgelopen periode is druk geweest, heel druk. Het bewoonbaar maken van ons nieuwe huis, het inpakken van onze spullen, de verhuizing, het zorgen voor Liam, bloggen, werken voor klanten, de feestdagen en ga zo maar door. Allemaal leuke dingen, maar pittig was het wel. Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en veranderen er ook wat dingen in mijn leven. In deze post praat ik jullie een beetje bij en vertel ik wat jullie van me kunnen verwachten.

Lees meer


03/01/2018

Baby update #8: De naam van Liam

Tijdens je zwangerschap moet je aardig wat dingen voorbereiden en ook het bedenken van een naam hoort daarbij. Aan de ene kant heel erg leuk om te doen, maar toch ook best lastig. Toen we nog niet wisten of we een zoon of een dochter zouden krijgen, zijn we al wat namen gaan bedenken. Meisjesnamen vonden we helemaal geen probleem, maar er waren nauwelijks jongensnamen die ons aanspraken. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en vandaag vertel ik meer over hoe dat ging en waarom we voor Liam Luca Jayden gekozen hebben

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

02/01/2018

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

Mijn eerste post vanuit ons nieuwe huis! Vorige weer deelde ik geen dagboekpost, dus vandaag laat ik jullie zien wat ik afgelopen twee weken allemaal deed. En zoals de titel al aangeeft, stonden die vooral in het teken van de feestdagen en het verhuizen. Een heel drukke periode!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

01/01/2018

Hallo 2018!

Gelukkig nieuwjaar, lieve lezers! Hebben jullie wat leuks gedaan vannacht, om 2018 in te luiden? Ik wil jullie in elk geval een prachtig jaar toewensen, vol met fijne momenten en mooie avonturen. Hebben jullie al wat leuks op de planning staan? Wij gaan bijna verhuizen, Liam gaat dit jaar 1 worden (en alle ontwikkelingen die we mee gaan maken voor het zover is) en we gaan naar Suriname. Ik ben benieuwd!

Liefs,
Margot


24/12/2017

Fijne kerstdagen!

Kerst is voor gezelligheid en familie, dus vandaag hou ik het kort. Ik wil jullie alleen heel fijne dagen toewensen! Hebben jullie leuke plannen? Wij hebben drie kerstdiners op de planning staan, dus daar heb ik heel veel zin in. (De komende twee dagen komt er geen post online, maar volgende week deel ik een extra lang dagboek.)

Liefs,
Margot


20/12/2017

Post Pregnancy Tag

Inmiddels is het ruim vijf maanden geleden dat ik beviel van Liam, bijna vier weken voor mijn uitgerekende datum. Het leek me daarom leuk om de ‘post pregnancy tag’ in te vullen. Er gaan meerdere versies rond op internet, maar ik selecteerde de leukste vragen voor jullie. Lees meer over het missen van mijn buik, hoe ik terugkijk op de bevalling en hoe het verlopen is met de zwangerschapskilo’s.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

19/12/2017

Dagboek: Vervelende verrassing

Waarom zitten er niet meer uren in een dag? Ik wil best meer tijd om te slapen, dozen in te pakken, met Liam te knuffelen, te bloggen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zeker afgelopen week liep niet helemaal soepel, want we kregen een vervelende verrassing. Het laminaat dat gelegd zou worden bleek niet goed te zijn waardoor we heel snel iets anders moesten gaan zoeken en de hele planning overhoop ging. Het gaat wel goed komen, maar dat was wel even stressen!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

14/12/2017

Ons nieuwe huis #3: Het klussen

We hebben de sleutel van ons nieuwe huis inmiddels een maand en die tijd is echt enorm hard voorbij gevlogen. Voor een baby zorgen, werken en klussen in huis is best wel veel bij elkaar en af en toe weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen om alles voor elkaar te krijgen. Gelukkig hebben we veel hulp en zijn we enorm opgeschoten. Tijd om jullie bij te praten!

Lees meer