Baby - My Simply Special
16/11/2017

Video: Onmisbare babyspullen (die niet op de lijsten staan)

Als je zwanger bent, ga je uiteraard een hoop dingen in huis halen voor je kleintje. Van de kraamzorg krijg je een lijst met waar je allemaal aan moet denken. Van hydrofiele doeken tot een badje en een kruik. Helemaal prima, maar wat zijn nou de onmisbare babyspullen die niet op die lijsten staan? Ik deel mijn favorieten in deze video. Oké, echt onmisbaar zijn ze misschien niet allemaal, maar handig zijn ze zeker!

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

03/11/2017

Wat stop je in je ziekenhuistas?

Wat stop je allemaal in je ziekenhuistas? Om die vraag te beantwoorden heb ik tijdens mijn zwangerschap heel veel lijstjes bekeken op internet. Ik wilde niet te veel meeslepen, maar wat als je toch wat langer in het ziekenhuis moet blijven? Inmiddels is mijn bevalling al weer even geleden en ik heb uiteindelijk twee keer twee nachten in het ziekenhuis gelegen. Vandaag vertel ik wat ik handig vond om bij me te hebben en wat ik niet gebruikt heb.

Lees meer


25/10/2017

Baby update #6: drie maanden oud

Afgelopen vrijdag was Liam precies drie maanden oud. Af en toe kijk ik naar de foto’s van vlak na zijn geboorte en dan zie je dat hij al enorm veranderd is. Hij wordt echt al een jongetje in plaats van een baby. Heel bijzonder om te zien! Het leek me in elk geval leuk om weer een update te schrijven over hoe het nu met ons gaat. Lezen jullie mee?

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

11/10/2017

Baby update #4: Newborn shoot

Foto’s vind ik heel waardevol om te hebben. Ik ben dan ook heel blij met bijvoorbeeld deze foto’s, die gemaakt zijn toen ik zwanger was. Voor na de geboorte van Liam stond er een newborn shoot op mijn wishlist en die hebben we gekregen van mijn schoonzusjes. Super lief! Op 6 augustus, 17 dagen na de geboorte van Liam, kwam Ashna bij ons thuis om foto’s te maken van ons kleintje en ons gezinnetje. Wat ben ik daar blij mee! Natuurlijk kan ik het niet laten om ook een selectie met jullie te delen, dus kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

02/10/2017

Baby update #4: Vlog week 35, de bevalling & baby Liam

Het is eindelijk zover, ik heb weer een video af! En dit is voor mij een hele bijzondere, want deze gaat over alles rondom de geboorte van Liam! Ik laat zien wat ik deed in week 35 van mijn zwangerschap, ik neem jullie mee naar het ziekenhuis toen ik daar met te vroeg gebroken vliezen belandde, ik deel een stukje van de bevalling en de eerste beelden van Liam van vlak na zijn geboorte! En daar stopt het niet, want ik laat jullie ook zien hoe Liam veranderde in de eerste twee maanden. Veel plezier met kijken!

Lees meer


27/09/2017

Rituelen en tradities

(Edit: Ik schreef deze post al in de het tweede trimester van mijn zwangerschap.) Nu we binnenkort een kindje krijgen, denk ik regelmatig na over de tijd dat ik zelf jonger was. Wat wil ik daaruit meenemen? Eén van de dingen die ik graag zou willen doen, is het creëren van rituelen en tradities. Rituelen zijn meer voor het dagelijks leven en tradities horen bij de bijzondere dagen. Er zijn een aantal dingen van toen ik jonger was waar ik heel fijne herinneringen aan heb en het lijkt me ook leuk om straks samen nieuwe dingen toe te voegen.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

21/09/2017

Baby update #3: Hoe gaat het nu?

Wat gaat de tijd ineens extreem snel als je een baby hebt! Liam is gewoon alweer twee maanden oud en dat dringt nauwelijks tot me door. Gelukkig had ik al heel veel posts voor jullie klaar staan, dus kan ik me nu echt op Liam focussen en het wennen aan mijn nieuwe leven. Toch leek het me leuk om even achter mijn laptop te kruipen en jullie te laten weten hoe het nu met ons gaat. Lezen jullie mee?

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

04/09/2017

Babykamer stylen, tien leuke ideeën

Als je zwanger bent is het inrichten van een kamer voor je kleintje één van de leukste onderdelen van de voorbereidingen. Oké, misschien is niet iedereen het daar mee eens, maar ik vond het echt heerlijk om te doen. Meubels uitzoeken, bedenken wat je waar neer gaat zetten en natuurlijk de babykamer stylen. Nu ben ik daar niet helemaal los mee gegaan, aangezien we nog gaan verhuizen, maar toch. In deze post deel ik verschillende ideeën waar je aan kan denken als je zelf ook een babykamer leuk aan wil kleden.

Lees meer


24/08/2017

Baby update #2: De kraamweek

Mijn post over de bevalling is behoorlijk lang geworden, dus vandaag pak ik het weer op en vertel ik jullie wat we allemaal meemaakten vanaf de geboorte van Liam. We moesten twee nachten in het ziekenhuis blijven en daarna begon de kraamweek thuis.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

16/08/2017

Zwangerschapsupdate #21: De bevalling

Deze zwangerschapsupdate zou moeten gaan over de weken dat ik 35 en 36 weken zwanger was. Tsjah, dat is iets anders gelopen dan verwacht! Met 35 weken en 5 dagen braken mijn vliezen al en Liam is geboren toen ik 36 weken en 1 dag zwanger was. In deze post deel ik mijn verhaal over hoe dat allemaal gegaan is en vertel ik over de bevalling. Daar leek het me wel een mooi moment voor, want vandaag is mijn uitgerekende datum. Gek idee!

Lees meer