Baby - My Simply Special
05/02/2018

Baby update #9: 6 maanden oud

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik jullie voor het laatst een update gaf over hoe het nu gaat met Liam en met mijn herstel. Hoog tijd dus voor een nieuwe post! Inmiddels is onze kleine man alweer ruim een half jaar oud en ik heb jullie dan ook een hoop te vertellen.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

29/01/2018

Borstvoeding geven, mijn ervaring

“Ga je borstvoeding geven?” Die vraag krijg je al snel als je zwanger bent en inmiddels heb ik Liam inderdaad bijna zes maanden op die manier kunnen voeden. Op dit moment zijn we volledig over op de fles en dat leek me een mooi moment om eens terug te blikken en mijn ervaring op te schrijven. Ik vond dat soort verhalen, toen ik zwanger was, namelijk heel interessant en wie weet heeft iemand iets aan mijn versie.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

03/01/2018

Baby update #8: De naam van Liam

Tijdens je zwangerschap moet je aardig wat dingen voorbereiden en ook het bedenken van een naam hoort daarbij. Aan de ene kant heel erg leuk om te doen, maar toch ook best lastig. Toen we nog niet wisten of we een zoon of een dochter zouden krijgen, zijn we al wat namen gaan bedenken. Meisjesnamen vonden we helemaal geen probleem, maar er waren nauwelijks jongensnamen die ons aanspraken. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en vandaag vertel ik meer over hoe dat ging en waarom we voor Liam Luca Jayden gekozen hebben

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

30/11/2017

De leukste kraamcadeaus voor elk budget 

Als je op kraamvisite gaat, neem je meestal een cadeautje mee, toch? Ik in elk geval wel, maar toch vind ik het nog best lastig om dan te beslissen wat ik moet kopen. Ik besloot eens rond te vragen aan moeders met welke cadeaus uit hun kraamperiode ze nou echt blij waren. Daar heb ik wat items van onze wishlist aan toegevoegd en het resultaat is een lijst met kraamcadeaus waar voor iedereen vast wel iets tussen zit.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

22/11/2017

Baby update #7: Vier maanden oud

Twee dagen geleden was Liam precies vier maanden, dus het leuk me weer tijd voor een update! Het blijft namelijk bijzonder om te zien hoeveel zo’n baby verandert in een korte tijd. In deze post vertel ik alles over Liams ontwikkeling, hoe het gaat met slapen, mijn herstel en het gevoel dat ik faal.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

16/11/2017

Video: Onmisbare babyspullen (die niet op de lijsten staan)

Als je zwanger bent, ga je uiteraard een hoop dingen in huis halen voor je kleintje. Van de kraamzorg krijg je een lijst met waar je allemaal aan moet denken. Van hydrofiele doeken tot een badje en een kruik. Helemaal prima, maar wat zijn nou de onmisbare babyspullen die niet op die lijsten staan? Ik deel mijn favorieten in deze video. Oké, echt onmisbaar zijn ze misschien niet allemaal, maar handig zijn ze zeker!

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

03/11/2017

Wat stop je in je ziekenhuistas?

Wat stop je allemaal in je ziekenhuistas? Om die vraag te beantwoorden heb ik tijdens mijn zwangerschap heel veel lijstjes bekeken op internet. Ik wilde niet te veel meeslepen, maar wat als je toch wat langer in het ziekenhuis moet blijven? Inmiddels is mijn bevalling al weer even geleden en ik heb uiteindelijk twee keer twee nachten in het ziekenhuis gelegen. Vandaag vertel ik wat ik handig vond om bij me te hebben en wat ik niet gebruikt heb.

Lees meer


25/10/2017

Baby update #6: drie maanden oud

Afgelopen vrijdag was Liam precies drie maanden oud. Af en toe kijk ik naar de foto’s van vlak na zijn geboorte en dan zie je dat hij al enorm veranderd is. Hij wordt echt al een jongetje in plaats van een baby. Heel bijzonder om te zien! Het leek me in elk geval leuk om weer een update te schrijven over hoe het nu met ons gaat. Lezen jullie mee?

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

11/10/2017

Baby update #4: Newborn shoot

Foto’s vind ik heel waardevol om te hebben. Ik ben dan ook heel blij met bijvoorbeeld deze foto’s, die gemaakt zijn toen ik zwanger was. Voor na de geboorte van Liam stond er een newborn shoot op mijn wishlist en die hebben we gekregen van mijn schoonzusjes. Super lief! Op 6 augustus, 17 dagen na de geboorte van Liam, kwam Ashna bij ons thuis om foto’s te maken van ons kleintje en ons gezinnetje. Wat ben ik daar blij mee! Natuurlijk kan ik het niet laten om ook een selectie met jullie te delen, dus kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

02/10/2017

Baby update #4: Vlog week 35, de bevalling & baby Liam

Het is eindelijk zover, ik heb weer een video af! En dit is voor mij een hele bijzondere, want deze gaat over alles rondom de geboorte van Liam! Ik laat zien wat ik deed in week 35 van mijn zwangerschap, ik neem jullie mee naar het ziekenhuis toen ik daar met te vroeg gebroken vliezen belandde, ik deel een stukje van de bevalling en de eerste beelden van Liam van vlak na zijn geboorte! En daar stopt het niet, want ik laat jullie ook zien hoe Liam veranderde in de eerste twee maanden. Veel plezier met kijken!

Lees meer