Baby - My Simply Special
04/09/2017

Babykamer stylen, tien leuke ideeën

Als je zwanger bent is het inrichten van een kamer voor je kleintje één van de leukste onderdelen van de voorbereidingen. Oké, misschien is niet iedereen het daar mee eens, maar ik vond het echt heerlijk om te doen. Meubels uitzoeken, bedenken wat je waar neer gaat zetten en natuurlijk de babykamer stylen. Nu ben ik daar niet helemaal los mee gegaan, aangezien we nog gaan verhuizen, maar toch. In deze post deel ik verschillende ideeën waar je aan kan denken als je zelf ook een babykamer leuk aan wil kleden.

Lees meer


24/08/2017

Baby update #2: De kraamweek

Mijn post over de bevalling is behoorlijk lang geworden, dus vandaag pak ik het weer op en vertel ik jullie wat we allemaal meemaakten vanaf de geboorte van Liam. We moesten twee nachten in het ziekenhuis blijven en daarna begon de kraamweek thuis.

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

10/08/2017

Baby update #1: Het geboortekaartje van Liam

In mijn zwangerschapsupdate heb ik jullie al verteld dat ik in de maanden voor de bevalling bezig was met het geboortekaartje en nu kan ik ‘m dan eindelijk laten zien! Er is zo ontzettend veel keus wat betreft kaartjes en natuurlijk kan je ook zelf iets maken of iets laten ontwerpen. Het is maar net waar je zin in hebt! Ik zal in elk geval vertellen hoe wij tot dit leuke eindresultaat zijn gekomen, want ja, ik ben er heel happy mee!

Lees meer

Categorie: Baby, My Life

25/07/2017

Welkom lieve Liam

Hij is er! Onze lieve Liam Luca Jayden Chandansingh. Vorige week maandag braken mijn vliezen en op donderdag 20 juli om 10.38 hebben we hem met zijn 2930 gram voor het eerst ontmoet. Liam was zo enthousiast dat hij wel wat te vroeg naar buiten wilde, dus hij is met 36 weken en 1 dag geboren na een bevalling van 7 uur.

Lees meer