Dagboek
22/08/2017

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Afgelopen zondag waren Romano en ik alweer een jaar getrouwd! Aan de ene kant voelt het alsof dat jaar voorbij gevlogen is, maar aan de andere kant voelt het ook als langer geleden doordat er zoveel gebeurd is. Zondag was Liam namelijk ook alweer precies een maand oud. Het is in elk geval een heel bijzonder jaar geweest en het was fijn om dat (met z’n drietjes) een beetje te vieren.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

15/08/2017

Dagboek: Borstvoeding

Afgelopen week stond voor mij een beetje in het teken van borstvoeding. Liam is te vroeg geboren en was daardoor te zwak om direct aan de borst te kunnen drinken. Ik ben daarom meteen begonnen met kolven en ondertussen bleef ik het aanleggen proberen. Ik begon de hoop al te verliezen, maar ineens lukte het toch! Oké, niet elke keer, maar afgelopen week steeds vaker. Dat betekent dat Liam elke drie uur verschoond moet worden, borstvoeding krijgt en ik daarna nog moet kolven. Een tijdrovend geheel, maar hopelijk kan ik het kolven snel achterwege laten. Tussendoor heb ik niet heel veel tijd, maar toch heb ik nog aardig wat foto’s van mijn week voor jullie kunnen verzamelen. Kijken jullie weer mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

08/08/2017

Dagboek: baby Liam

Ik heb wel eens gezegd dat ik vond dat een week snel voorbij was gegaan, nou met een baby vliegt de tijd pas echt. Aan bloggen kom ik nauwelijks toe en dat is natuurlijk ook prima. Genieten van Liam is nu het belangrijkste. Toch probeer ik hier en daar even een momentje te vinden om aan mijn verhaal over de bevalling en de kraamweek te werken, dus die posts zullen binnenkort online komen. Voor nu heb ik weer een dagboekpost voor jullie van afgelopen week. 

Lees meer


18/07/2017

Dagboek: Spontane uitjes

Afgelopen week was mijn agenda eindelijk weer wat leger en de lijst met klusjes korter. Hierdoor was er ruimte voor allemaal spontane uitjes en afspraken en dat was natuurlijk erg leuk. Zo gingen we naar de bios, naar twee salsafeestjes, ontstond er een spelletjesavond bij ons thuis en gingen we uit eten.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

11/07/2017

Dagboek: Naar een bruiloft

Vorige week waren we al te gast bij een bruiloft van vrienden en deze week was het tijd voor deel twee! Ze hadden namelijk, net als wij, een wettelijke bruiloft en een Hindoestaanse. Nu is de herkomst van deze bruidegom net wat anders dan die van Romano en dat zag je ook terug. We herkenden natuurlijk een deel, maar er waren ook een hoop dingen anders. Erg leuk om te zien!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

04/07/2017

Dagboek: Zwangerschapsshoot

Afgelopen week zat vol lange werkdagen en een paar heel leuke momenten. Zo was het tijd voor onze zwangerschapsshoot, mochten we voor het eerst kijken in ons nieuwe huis, waren we te gast bij een bruiloft en ging ik langs bij een vriendin. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

27/06/2017

Dagboek: Baby prep

Deze week stond voor mij in het teken van baby prep. Ik wilde naast mijn werk zoveel mogelijk dingen af hebben voor de komst van onze kleine en dat is behoorlijk goed gelukt. Super fijn! Verder genoot ik een beetje van het mooie weer, bracht ik een bezoekje aan de kapper en had ik een zaterdag bomvol leuke afspraken. Kijken jullie weer mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

20/06/2017

Dagboek: Onrustig

Deze week begon met het nagenieten van mijn babyshower en een paar ontspannen dagen bij mijn moeder. Zodra ik thuis was, werd ik alleen toch wel een beetje onrustig. Voor mijn gevoel moest er nog een hoop gebeuren voor de baby komt en ik wilde graag zoveel mogelijk van mijn lijstjes kunnen strepen. Het kwam dus mooi uit dat ik een weekendje alleen thuis zou zijn en flink door kon werken aan die lijstjes. Hopelijk kan ik nu weer wat meer rust vinden…

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

13/06/2017

Dagboek: Babyshower

Wat heb ik een leuke en bijzondere week achter de rug! Vanaf dinsdag was ik bij mijn moeder voor ons jaarlijkse weekje samen en op zondag hebben mijn vrienden en familie een heel leuke babyshower voor me georganiseerd. Ik zag dat helemaal niet aankomen, dus dat was een enorme verassing en ik heb er ontzettend van genoten. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

30/05/2017

Dagboek: Babymoon

We zijn weer terug van onze ‘babymoon’ naar Tenerife. We hebben een dag of twaalf genoten van de laatste vakantie samen voor ons kleintje geboren wordt. Wat we gedaan hebben? Vooral heel erg weinig. Heerlijk! In deze dagboekpost neem ik jullie mee en deel ik foto’s van onze vakantie. Dit keer zonder dagindeling, want ik heb niet elke dag foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life