Dagboek
21/03/2017

Dagboek: Hartje luisteren

Zo, is het alweer weekend? Ik heb een heel leuk maar ook heel druk weekend gehad en ik merk dat ik daar dan gewoon echt van bij moet komen. Maar ja, werk gaat ook door. Volgend weekend ga ik iets meer rust pakken. Anyway, het was dus wel erg leuk! Uit eten, eten met vrienden, helpen klussen en nog veel meer. En het belangrijkste? We hebben twee keer naar het hartje van de kleine in mijn buik mogen luisteren! Zo bijzonder!

Categorie: Dagboek, My Life

14/03/2017

Dagboek: Snel voorbij

Wat is afgelopen week snel voorbij gegaan! Ik heb echt het idee at ik gister nog mijn vorige dagboekpost zat te typen! Ik heb in elk geval weer leuke dingen gedaan. Zo kreeg ik hele leuke post van Noppies, kwam er een vriendin van vroeger op bezoek met haar zoontje, hielp ik met klussen in het nieuwe huis van een vriendin en Romano en ik zochten eindelijk een vakantie uit. 

Categorie: Dagboek, My Life

07/03/2017

Dagboek: Lekker productief

Ik moest even spieken wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb. De week is voorbij gevlogen en ik merk dat ik door de zwangerschap echt wat vergeetachtiger ben dan normaal. Ik ben in elk geval heerlijk productief geweest, ik had een leuk etentje, kreeg een heel lieve kaartje en de pakketbezorger kwam met hele grote dozen aanzetten. Kijk maar mee!

Categorie: Dagboek, My Life

28/02/2017

Dagboek: New hair

Afgelopen week stond in het teken van de baby, een bezoekje aan de kapper en gezellige dingen doen met vrienden. Heel erg fijn dus! Ik maakte natuurlijk weer foto’s voor jullie, dus kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life

21/02/2017

Dagboek: Fijne week

Afgelopen week was fijn en weer redelijk normaal. Ik ben heerlijk productief geweest, ik ben eindelijk weer gaan kunstschaatsen en ik had gezellige plannen met vrienden. Oh, en Romano en ik hadden vrij spontaan een hele leuke avond op Valentijnsdag. Een fijne week dus en ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt dus kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life

14/02/2017

Dagboek: My Simply Special bestaat 4 jaar!

Ik ben in mijn hoofd zo bezig met alles rond de zwangerschap dat ik bijna zou vergeten dat mijn blog alweer vier jaar bestaat! Vorige week maandag was het zover en dat moest natuurlijk een klein beetje gevierd worden met chocoladesoesjes. Yum! En dat was niet het enige leuke deze week, kijk maar mee!


07/02/2017

Dagboek: Ik ben zwanger!

Ja, afgelopen stond eindelijk de termijnecho op de planning en toen die goed bleek te zijn mochten we het nieuws delen! Ik was door die eerste kritieke weken heen dus dat was een opluchting. Plus het was zo moeilijk om er niet al vanaf het begin steeds tegen iedereen over te praten en het in deze dagboekposts te verwerken. Bij alles moest ik opletten. Nu kan ik jullie echt laten zien hoe mijn week was!

Categorie: Dagboek, My Life

31/01/2017

Dagboek: Verdrietig

Afgelopen week is de vader van een lieve vriendin van mij overleden. Intens verdrietig nieuws en ik kan me niet voorstellen hoe dat voor haar en haar familie moet zijn. Ik hoop dat ze de komende periode veel steun zullen vinden bij elkaar en bij anderen. Nu ik dit type (maandagmiddag) ben ik net terug van de prachtige afscheidsdienst. Het voelt dan een beetje suf om vrolijk een dagboekpost te gaan zitten schrijven, maar ik wil jullie toch mijn week laten zien. Kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life

24/01/2017

Dagboek: De goede kant op

Yes, het gaat weer de goede kant op dus afgelopen week was weer een stuk leuker. Ik ben nog niet de oude, maar inmiddels hoef ik tenminste niet meer alleen maar plat te liggen. Ik heb deze week allemaal leuke pakketjes uitgepakt, ik ben alvast begonnen met de voorbereidingen om mijn YouTube-kanaal weer nieuw leven in te blazen en ik ben een avondje de deur uit geweest. Ik ben blij met die kleine dingen!

Categorie: Dagboek, My Life

17/01/2017

Dagboek: In bed

Nou, zijn jullie klaar voor de meest spannende dagboekpost aller tijden? Hihi, nee ik dacht echt dat ik helemaal geen foto’s voor jullie zou hebben vandaag. Ik heb namelijk de hele week plat op bed gelegen omdat ik zo beroerd was, en waar maak je dan foto’s van? Nu heb ik gelukkig toch nog wat foto’s kunnen verzamelen zodat ik in elk geval een korte dagboekpost voor jullie heb. Kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life