Dagboek
20/06/2017

Dagboek: Onrustig

Deze week begon met het nagenieten van mijn babyshower en een paar ontspannen dagen bij mijn moeder. Zodra ik thuis was, werd ik alleen toch wel een beetje onrustig. Voor mijn gevoel moest er nog een hoop gebeuren voor de baby komt en ik wilde graag zoveel mogelijk van mijn lijstjes kunnen strepen. Het kwam dus mooi uit dat ik een weekendje alleen thuis zou zijn en flink door kon werken aan die lijstjes. Hopelijk kan ik nu weer wat meer rust vinden…

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

13/06/2017

Dagboek: Babyshower

Wat heb ik een leuke en bijzondere week achter de rug! Vanaf dinsdag was ik bij mijn moeder voor ons jaarlijkse weekje samen en op zondag hebben mijn vrienden en familie een heel leuke babyshower voor me georganiseerd. Ik zag dat helemaal niet aankomen, dus dat was een enorme verassing en ik heb er ontzettend van genoten. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

30/05/2017

Dagboek: Babymoon

We zijn weer terug van onze ‘babymoon’ naar Tenerife. We hebben een dag of twaalf genoten van de laatste vakantie samen voor ons kleintje geboren wordt. Wat we gedaan hebben? Vooral heel erg weinig. Heerlijk! In deze dagboekpost neem ik jullie mee en deel ik foto’s van onze vakantie. Dit keer zonder dagindeling, want ik heb niet elke dag foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

23/05/2017

Dagboek: Feestdagen & vakantie

Misschien hebben jullie het al opgepikt in eerdere dagboeken of op mijn Instagram, maar op dit moment genieten Romano en ik op Tenerife van onze ‘babymoon’. Wat dat is? De laatste vakantie met z’n tweetjes. Of nou ja, voorlopig in elk geval. We hebben familie die heel lief op ons huis en op Nala past en komend weekend zijn we weer thuis. Vandaag dus even geen dagboekpost, maar volgende week een extra lange editie. Natuurlijk komen er ook de komende dagen gewoon posts online (onder andere een leuke binnenkijker)!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

16/05/2017

Dagboek: EHBO

Afgelopen week zat vol met afspraken, deadlines en pakketjes die binnen kwamen. Zo ging ik naar Rotterdam voor een heel gezellige high tea en volgende Romano ik een cursus EHBO voor baby’s en kinderen. Een intensieve dag, maar het voelt wel goed om dat gedaan te hebben. Ik hoop nooit iemand te hoeven reanimeren, maar het is fijn om in elk geval een idee te hebben van wat je moet doen als er toch iets gebeurt. Kijken jullie weer mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

09/05/2017

Dagboek: Concert

Een aantal jaar geleden heb ik een tijd bij een koor gezongen en af en toe mis ik dat wel. Zingen blijft leuk! De afgelopen paar weken heb ik toevallig wel weer kunnen zingen, want vrienden hadden gevraagd of ik mee wilde doen met een concert op 4 mei. Het ging om het Requiem van Fauré, een heel klassiek stuk met een orkest en alles. Dat was ik helemaal niet gewend, maar daarom extra leuk om een keer mee te maken!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

02/05/2017

Dagboek: Barcelona

Yes, vandaag heb ik een heel lange dagboekpost voor jullie van de afgelopen twee weken. Ik vertelde vorige week al dat ik een weekendje naar Barcelona was met vriendinnen en die foto’s ga ik vandaag met jullie delen. Plus natuurlijk de beelden van wat ik thuis verder meegemaakt heb. Zo ben ik langs een PR-bureau geweest, bezocht ik een zakelijk event en zijn Romano en ik bezig geweest met de babykamer!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

25/04/2017

Hoi vanuit Barcelona!

Hoi lieve lezers! Vandaag zou er normaal gesproken een dagboekpost voor jullie klaarstaan. Ik ben alleen nu een weekendje weg met vriendinnen en kom pas vanavond terug. Omdat we maar een paar dagen weg zijn, heb ik besloten om deze keer geen dagboekpost in elkaar te zetten. Volgende week dus een extra lange editie, inclusief foto’s van Barcelona! De rest van de week komen er wel gewoon posts online hoor, dus ik hoop dat jullie morgen weer een kijkje komen nemen.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

18/04/2017

Dagboek: Dag Kinker

Afgelopen week was deels gewoon fijn, maar deels ook heel verdrietig. Toen ik nog op de middelbare school zat, kocht mijn moeder een paard. Kinker hebben we jarenlang samen verzorgd en gereden. Toen ik ging studeren en uit huis ging, werd dat natuurlijk lastig en reed ik nog maar af en toe. Door de jaren heen is dat steeds minder geworden, maar ik had het nog wel met m’n moeder over Kinker. Al een tijdje had ze problemen met haar been (ze was niet jong meer) en dat werd steeds erger. Vorige week maandag heeft mijn moeder de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen. De week stond dus in het teken van afscheid nemen van een geweldig paard.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

11/04/2017

Dagboek: Kraamvisite

Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer zondag? Ik vond het echt heerlijk! Beetje jammer dat het nu weer een stuk minder is, maar ik ben al blij dat die mooie dag zo in het weekend viel. Afgelopen week stond in het teken van auto’s bekijken en op kraamvisite gaan. Romano en ik gingen namelijk op bezoek bij een heel klein meisje dat tien weken te vroeg geboren was!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life