Dagboek
16/03/2018

Dagboek: Back home

Naar een vakantie kan je heel lang uitkijken en voor je het weet is het dan alweer voorbij. Maandagochtend kwamen we aan in Nederland en we hebben het normale leven dus weer opgepakt. Kijken jullie mee naar mijn laatste dagen in Suriname en de eerste dagen thuis?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

09/03/2018

Dagboek: Kleurrijk feest

Inmiddels gaan we al bijna naar huis, maar afgelopen week hebben we weer leuke dingen mee gemaakt hier in Suriname. We kregen namelijk de kans om Phagwa te vieren. Dat is een Hindoeïstisch feest waarbij het gaat om de overwinning van het goede over het kwade. In praktijk betekent dat dat iedereen elkaar helemaal onder gooit met gekleurd poeder. Het resultaat is een heel kleurrijk feest (en een hoop troep, hihi).

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

07/03/2018

Dagboek: Suriname verkennen

Ik had het voornemen om tijdens mijn vakantie gewoon elke week een dagboekpost online te zetten en ook wekelijks een plog. Oeps, dat komt er dus niet helemaal van. Veel dagen zijn redelijk vol, ik heb niet altijd internet of ik vergeet gewoon foto’s te maken. Ach ja, onder het mom ‘beter laat dan nooit’ heb ik nu mijn dagboekpost van afgelopen vrijdag nog voor jullie.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

23/02/2018

Dagboek: Op naar Suriname

Iets later dan jullie van me gewend zijn, maar hier is dan toch mijn dagboekpost van afgelopen week! We pakten de laatste spullen in, vlogen naar Suriname en genoten van de eerste dagen hier. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

16/02/2018

Dagboek: Inpakken & naar Loetje

Ik hou ervan om me goed voor te bereiden en op vakantie gaan met een kleine erbij is toch wat meer werk dan wanneer je maar met z’n tweeën bent. Afgelopen weekend ben ik dus vast begonnen met inpakken en dat was erg handig, want zo wist ik precies wat ik deze week nog moest kopen. Verder hebben we een kapstok gemaakt, is de babykamer nu zo goed als af en gingen we eten bij Loetje. Kijk maar mee.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

09/02/2018

Dagboek: Eindelijk gordijnen

Na 5,5 week elke avond vuilniszakken voor ons slaapkamerraam plakken, hebben we nu eindelijk gordijnen! Ik ben blij dat we gewacht hebben met bestellen tot na de verhuizing, want zo konden we zien hoe onze meubels overal stonden en wat mooi zou passen wat betreft gordijnen. Het nadeel daarvan is alleen wel dat je dan een tijdje met vuilniszakken in de weer moet. Maar goed, nu is dat dus verleden tijd! Kijken jullie mee wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

02/02/2018

Dagboek: Weg met het zand!

We wonen in een nieuwbouwhuis en dat betekent dat de tuin één grote bak klei is en het deel tussen ons huis en het huis van de buren ligt vol met zand. Heel handig natuurlijk, want daar moeten tegels komen te liggen. Maar, ik haat zand! Echt, hoe voorzichtig je ook doet, het ligt steeds door je hele huis. En van de week stond de wind in de verkeerde richting waardoor het zelfs in het slot van de voordeur waaide. Het resultaat? Hij werkte niet meer en dat is alles behalve handig. Tijd dus om in elk geval de oprit aan te pakken. Gelukkig denken onze buren daar net zo over, dus we zijn afgelopen weekend tegels uit gaan zoeken.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

26/01/2018

Dagboek: Vaccinaties halen

Binnenkort gaan we met mijn schoonfamilie op vakantie en dat betekende dat we deze week vaccinaties moesten halen. Nou ja, ik niet, maar Romano en Liam allebei wel. Het consult verliep echt super rommelig en eigenlijk kregen we maar nauwelijks antwoord op onze vragen over de vaccinaties die Liam nodig had. Heel frustrerend. Uiteindelijk kwamen we met vaccinaties, maar ook met een rotgevoel thuis. Heel jammer. Gelukkig is dat nu achter de rug en gaan we genieten van de voorpret!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

19/01/2018

Dagboek: Slapen of uit eten?

Afgelopen vrijdag vonden Romano en ik het tijd voor een date night. We hadden oppas geregeld en zouden uit eten gaan en daarna naar de bios. Ik had een reservering gemaakt bij een restaurant, maar werd ‘s middags teruggebeld dat er geen plek was. Jammer! Na wat getwijfel besloten we dan toch gewoon thuis wat te eten samen. Ook gezellig. Uiteindelijk lag ik te slapen op het moment dat Romano thuis kwam (ik voelde me niet zo lekker). Het resultaat? We hebben eerst allebei liggen slapen, daarna hebben we snel een simpele pasta gegeten voor we toch nog naar de bios gingen. Hihi!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

12/01/2018

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Zo, mijn eerste dagboekpost op vrijdag. Een nieuw jaar en een nieuw ritme. Nou had ik wel een beetje een valse start, want ik begon dit jaar ziek in bed. (Net als een heleboel andere mensen, geloof ik.) Gelukkig ging het na een paar dagen weer de goede kant op en inmiddels ben ik gewoon lekker aan het werk. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life