Dagboek
24/10/2017

Dagboek: weer een prik

Afgelopen week was lekker druk. Er kwam kraamvisite langs, we vierden Diwali, Liam kreeg weer een prik en we gingen naar een bruiloft. Ik heb dan ook weer een hoop foto’s voor jullie!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

17/10/2017

Dagboek: Feestje

We hebben een lekker drukke maar leuke week achter de rug! Er werd wat meer bekend over de oplevering van ons nieuwe huis, dus ineens moest er het een en ander geregeld worden. Verder kreeg een van mijn schoonzusjes haar diploma, kwam er kraamvisite en gaven we een feestje. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

10/10/2017

Dagboek: Heel veel fysio

Vorige week vertelde ik al dat er een kinderfysio bij ons langs kwam voor Liam en dit keer hadden we weer een afspraak. Maar dat niet alleen, want ik was zelf ook twee keer aan de beurt. Kijken jullie weer mee naar mijn week?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

03/10/2017

Dagboek: Kinderfysio

In mijn dagboek van vorige week vertelde ik al dat Liam een beetje een plat achterhoofdje begon te krijgen en deze week kwam er daarom een kinderfysio langs. Gelukkig is ze ervan overtuigd dat het weer helemaal goed gaat komen en we hebben dus verschillende oefeningen en andere adviezen gekregen. Heel erg fijn natuurlijk en daar ben ik dan ook meteen mee aan de slag gegaan. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

26/09/2017

Dagboek: Eerste prikjes

Afgelopen week was het tijd voor de tweede afspraak bij het consultatiebureau en Liams eerste prikjes. Dat vond hij natuurlijk echt niet leuk, maar gelukkig was hij snel weer rustig daarna. En verder? Ik ging voor het eerst weer alleen op pad voor een persevent, we zijn met ‘n drietjes lekker een middagje weggeweest en we zijn op zoek gegaan naar een een nieuwe taakverdeling zodat ik ook iets meer kan slapen.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

19/09/2017

Dagboek: Mijn verjaardag

Ja, afgelopen week was ik jarig! Ik heb het niet echt gevierd met familie en vrienden, maar Romano was vrij, dus we hebben er een fijne dag van gemaakt. Natuurlijk heb ik weer foto’s gemaakt van mijn week, dus kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

12/09/2017

Dagboek: Consultatiebureau

Toen ik aan deze post begon, dacht ik even dat ik afgelopen week maar weinig had gedaan. Nou, het tegenovergestelde is waar! Blijkbaar ben ik echt nog een beetje vergeetachtig, maar gelukkig heb ik mijn agenda en foto’s nog. We mochten namelijk een kijkje nemen in ons nieuwe huis, ik ging met Liam voor het eerst naar het consultatiebureau en we hadden een begrafenis. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

05/09/2017

Dagboek: Stapje voor stapje

Stapje voor stapje begint mijn leven weer wat rustiger en normaler te worden. Nou ja, voor zover dat kan met een baby van een paar weken oud. We krijgen niet veel kraamvisite meer, Liam is op zijn eigen kamer gaan slapen, ik kan weer een beetje mijn conditie op gaan bouwen (als ik daar de motivatie voor kan vinden) en ik begin weer in een enkele broek van voor de zwangerschap te passen.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

29/08/2017

Dagboek: Op pad met Liam

Nu ik niet meer hoef te kolven, voelt mijn wereld ineens een stuk groter aan! De laatste weken moest ik elke drie uur toch wel weer thuis zijn, maar nu kan ik (met een beetje plannen) gewoon lekker de deur uit. Zo fijn! Oké, ik moet toegeven, de eerste keer dat je met een huilende baby in een winkel staat en in de auto moet gaan zitten voeden, voelt dat een beetje vreemd. Maar ach, dat hoort erbij.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

22/08/2017

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Afgelopen zondag waren Romano en ik alweer een jaar getrouwd! Aan de ene kant voelt het alsof dat jaar voorbij gevlogen is, maar aan de andere kant voelt het ook als langer geleden doordat er zoveel gebeurd is. Zondag was Liam namelijk ook alweer precies een maand oud. Het is in elk geval een heel bijzonder jaar geweest en het was fijn om dat (met z’n drietjes) een beetje te vieren.

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life