Dagboek
12/01/2018

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Zo, mijn eerste dagboekpost op vrijdag. Een nieuw jaar en een nieuw ritme. Nou had ik wel een beetje een valse start, want ik begon dit jaar ziek in bed. (Net als een heleboel andere mensen, geloof ik.) Gelukkig ging het na een paar dagen weer de goede kant op en inmiddels ben ik gewoon lekker aan het werk. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

02/01/2018

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

Mijn eerste post vanuit ons nieuwe huis! Vorige weer deelde ik geen dagboekpost, dus vandaag laat ik jullie zien wat ik afgelopen twee weken allemaal deed. En zoals de titel al aangeeft, stonden die vooral in het teken van de feestdagen en het verhuizen. Een heel drukke periode!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

19/12/2017

Dagboek: Vervelende verrassing

Waarom zitten er niet meer uren in een dag? Ik wil best meer tijd om te slapen, dozen in te pakken, met Liam te knuffelen, te bloggen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zeker afgelopen week liep niet helemaal soepel, want we kregen een vervelende verrassing. Het laminaat dat gelegd zou worden bleek niet goed te zijn waardoor we heel snel iets anders moesten gaan zoeken en de hele planning overhoop ging. Het gaat wel goed komen, maar dat was wel even stressen!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

12/12/2017

Dagboek: Klussen & Sneeuw

Wat is er veel gebeurt afgelopen week! We zijn vijf dagen in ons nieuwe huis bezig geweest, Liam heeft z’n eerste hapje gekregen, hij is voor het eerst gaan logeren, we hadden een etentje met familie en Romano en ik hadden allebei spannende gesprekken op de planning staan. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

05/12/2017

Dagboek: Schilderen & Sinterklaas

Afgelopen week stond vooral in het teken van klussen in huis, maar we zijn wel lekker opgeschoten. We zijn vier dagen bezig geweest en het schilderwerk is inmiddels bijna af! Of nou ja, de muren in elk geval. Fijn is het in elk geval wel! Tussendoor vierden we nog Sinterklaas met mijn familie en uiteraard heb ik weer foto’s gemaakt van mijn activiteiten. Kijken jullie mee?

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

28/11/2017

Dagboek: De eerste kleur

Zo, voor mijn gevoel heb ik afgelopen week niks anders gedaan dan klussen en voor Liam zorgen. In werkelijkheid zijn we drie dagen bezig geweest met schilderen, zijn we één avond in het huis wat dingen gaan bekijken en opmeten en hebben we minstens drie tripjes naar de bouwmarkt gemaakt. Maar, we zijn wel lekker opgeschoten en na heel veel witte verf zit nu ook de eerste kleur op de muur!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

21/11/2017

Dagboek: Het klussen is begonnen

Yes, we hebben afgelopen week eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! En dat maakt ook meteen dat het een heel drukke week was, want we zijn direct begonnen met klussen in huis. We hebben een mooi begin kunnen maken, maar we hebben de komende tijd nog genoeg te doen!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

14/11/2017

Dagboek: Voorbereidingen

Vandaag, als jullie dit lezen, krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis! Afgelopen week stond daarom in het teken van voorbereidingen op het klussen en de verhuizing. Opruimen, inkopen doen, spullen verzamelen en wat dingen bekijken bij Ikea. Kijk maar mee!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

07/11/2017

Dagboek: November?!

Ik vind het maar een gek idee dat het gewoon november is! Nog even en 2017 is alweer afgelopen en dat terwijl we nog een heel drukke periode voor de boeg hebben. We krijgen namelijk bijna de sleutel van ons nieuwe huis en dan heb ik het nog niet eens over de feestdagen! Voor nu probeer ik alles zo goed mogelijk voor te bereiden en dan komt het allemaal vast goed. 

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life

31/10/2017

Dagboek: Ups & Downs

Ik geniet ontzettend van Liam, maar af en toe vind ik het ook best pittig. Afgelopen vrijdag werd het me allemaal even te veel en zaterdag is Romano daarom een paar uur met Liam op pad geweest om mij wat ruimte te geven. En ‘s avonds zijn we voor het eerst echt samen uit geweest. Dat was ook wel weer erg fijn!

Lees meer

Categorie: Dagboek, My Life