Dagboek
25/04/2017

Hoi vanuit Barcelona!

Hoi lieve lezers! Vandaag zou er normaal gesproken een dagboekpost voor jullie klaarstaan. Ik ben alleen nu een weekendje weg met vriendinnen en kom pas vanavond terug. Omdat we maar een paar dagen weg zijn heb ik besloten om deze keer geen dagboekpost in elkaar te zetten. Volgende week dus een extra lange editie, inclusief foto’s van Barcelona! De rest van de week komen er wel gewoon post online hoor, dus ik hoop dat jullie morgen weer een kijkje komen nemen.

Categorie: Dagboek, My Life

18/04/2017

Dagboek: Dag Kinker

Afgelopen week was deels gewoon fijn, maar deels ook heel verdrietig. Toen ik nog op de middelbare school zat, kocht mijn moeder een paard. Kinker hebben we jarenlang samen verzorgd en gereden. Toen ik ging studeren en uit huis ging, werd dat natuurlijk lastig en reed ik nog maar af en toe. Door de jaren heen is dat steeds minder geworden, maar ik had het nog wel met m’n moeder over Kinker. Al een tijdje had ze problemen met haar been (ze was niet jong meer) en dat werd steeds erger. Vorige week maandag heeft mijn moeder de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen. De week stond dus in het teken van afscheid nemen van een geweldig paard.

Categorie: Dagboek, My Life

11/04/2017

Dagboek: Kraamvisite

Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer zondag? Ik vond het echt heerlijk! Beetje jammer dat het nu weer een stuk minder is, maar ik ben al blij dat die mooie dag zo in het weekend viel. Afgelopen week stond in het teken van auto’s bekijken en op kraamvisite gaan. Romano en ik gingen namelijk op bezoek bij een heel klein meisje dat tien weken te vroeg geboren was!

Categorie: Dagboek, My Life

04/04/2017

Dagboek: 5 jaar samen

Afgelopen week zat vol mooie en bijzondere momenten. Zo was het tijd voor de spannende 20-wekenecho, ben ik flink gaan shoppen voor onze baby, genoot ik een beetje van het mooie weer en waren Romano en ik 5 jaar samen! En dat is nog niet alles, want Romano heeft nu ook de baby zien en voelen bewegen en we hebben een (voorlopige) naam gekozen.

Categorie: Dagboek, My Life

28/03/2017

Dagboek: Nummer 200!

Wow, dit is gewoon alweer de 200e keer dat ik een dagboekpost in elkaar zet. Inmiddels bestaat mijn blog dan ook al ruim 4 jaar, staan er er nu 1263 posts online en dus 200 dagboekposts. Niet gek toch? Ik heb afgelopen week in elk geval weer lekker gewerkt en ook ontzettend genoten van het mooie weer. Zelfs als ik binnen ben wordt ik zo veel vrolijker als het buiten zo lekker zonnig is. Echt genieten!

Categorie: Dagboek, My Life

21/03/2017

Dagboek: Hartje luisteren

Zo, is het alweer weekend? Ik heb een heel leuk maar ook heel druk weekend gehad en ik merk dat ik daar dan gewoon echt van bij moet komen. Maar ja, werk gaat ook door. Volgend weekend ga ik iets meer rust pakken. Anyway, het was dus wel erg leuk! Uit eten, eten met vrienden, helpen klussen en nog veel meer. En het belangrijkste? We hebben twee keer naar het hartje van de kleine in mijn buik mogen luisteren! Zo bijzonder!

Categorie: Dagboek, My Life

14/03/2017

Dagboek: Snel voorbij

Wat is afgelopen week snel voorbij gegaan! Ik heb echt het idee dat ik gister nog mijn vorige dagboekpost zat te typen! Ik heb in elk geval weer leuke dingen gedaan. Zo kreeg ik heel leuke post van Noppies, kwam er een vriendin van vroeger met haar zoontje op bezoek, hielp ik met klussen in het nieuwe huis van een vriendin en zochten Romano en ik eindelijk een vakantie uit. 

Categorie: Dagboek, My Life

07/03/2017

Dagboek: Lekker productief

Ik moest even spieken wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb. De week is voorbij gevlogen en ik merk dat ik door de zwangerschap echt wat vergeetachtiger ben dan normaal. Ik ben in elk geval heerlijk productief geweest, ik had een leuk etentje, kreeg een heel lieve kaartje en de pakketbezorger kwam met hele grote dozen aanzetten. Kijk maar mee!

Categorie: Dagboek, My Life

28/02/2017

Dagboek: New hair

Afgelopen week stond in het teken van de baby, een bezoekje aan de kapper en gezellige dingen doen met vrienden. Heel erg fijn dus! Ik maakte natuurlijk weer foto’s voor jullie, dus kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life

21/02/2017

Dagboek: Fijne week

Afgelopen week was fijn en weer redelijk normaal. Ik ben heerlijk productief geweest, ik ben eindelijk weer gaan kunstschaatsen en ik had gezellige plannen met vrienden. Oh, en Romano en ik hadden vrij spontaan een hele leuke avond op Valentijnsdag. Een fijne week dus en ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt dus kijken jullie mee?

Categorie: Dagboek, My Life