Persoonlijk
12/06/2017

Nieuwbouwhuis: Hebben jullie tips voor ons?

Hier op mijn blog deel ik vaak tips en inspiratie, maar vandaag heb ik jullie hulp nodig! Zoals jullie weten, hebben we een nieuwbouwhuis gekocht dat eind dit jaar klaar zal zijn. Nu de babykamer bijna af is, ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen voor alles rond dat nieuwe huis. Zo is afwerking van de muren iets wat me bezig houdt en kunnen we vast bedenken welke vloer we willen. Ik ben heel benieuwd naar jullie tips over deze twee dingen!

Lees meer


06/06/2017

Dagboek: veel klusjes

Afgelopen week was weer een normale week vol werkdagen, een afspraak bij de verloskundige en een verjaardag. Ik begin het gevoel te krijgen dat mijn uitgerekende datum snel dichterbij begint te komen, dus het was ook tijd om aan de slag te gaan met veel klusjes (en de babykamer) om alles voor die tijd op orde te krijgen. Zeker aangezien ik vanaf vandaag nog een week bij mijn moeder ga logeren. Dan ga ik ook wel werken, maar kan ik toch een hoop dingen niet doen. Gelukkig hebben we aardig wat af kunnen krijgen, dus dat geeft weer rust. Oh, en we hebben ook een dagje echt kunnen ontspannen, want we gingen naar een spa. Heerlijk!

Lees meer


02/06/2017

Mijn wishlist voor ons nieuwe huis

Het is leuk om te zien hoe ons nieuwe huis er langzaam steeds meer uit gaat zien als een echt huis. Ze zijn nog druk aan het bouwen en voor we er daadwerkelijk gaan wonen, is onze kleine al geboren, maar natuurlijk ben ik er al wel mee bezig. Zo heb ik al precies ingetekend welke meubels we waar neer gaan zetten en ben ik aan het nadenken over vloeren, de tuin, kleuren voor op de muren en meer. Inmiddels heb ik ook al een soort wishlist met dingen die ik graag in het nieuwe huis zou willen hebben en in deze post vertel ik daar meer over.

Lees meer


19/01/2017

25 random feitjes over mij

Ik lees zelf altijd graag persoonlijke posts op andere blogs en ik geloof dat jullie dat ook hebben toch? Vandaar dat ik vandaag een lijstje voor jullie heb met 25 random feitjes over mij. Zo kunnen jullie me nog wat beter leren kennen!

Lees meer


16/01/2017

De 10 populairste posts van 2016

Ik hou van lijstjes dus voor vandaag leek het me leuk om een lijstje met de 10 populairste posts van 2016 met jullie te delen. Ik weet dat het maandag is en dat ik meestal een fashionpost klaar heb staan, maar outfitfoto’s schieten als je beroerd in bed ligt leek me niet de beste optie. Ach, nog even terugblikken op vorig jaar is ook leuk toch? Dit zijn trouwens allemaal posts die echt in 2016 online zijn gekomen, dus die van december staan natuurlijk wel minder lang online. Maargoed, kijken jullie mee?

Lees meer


01/01/2017

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar lieve lezers! Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Ik hoop in elk geval dat jullie allemaal een prachtig jaar tegemoet gaan vol fijne momenten, lieve mensen en natuurlijk gezondheid. Voor ons staat er een bijzonder jaar op de planning met de verhuizing naar ons nieuwe huis. Ik ben nu al zo benieuwd hoe het er precies uit gaat zien, ik kijk er naar uit! Anyway, geniet van deze eerste dag van 2017!

Liefs,
Margot


29/12/2016

Mijn to-do lijst voor 2017

Begin dit jaar maakte ik in plaats van een lijstje met goede voornemens een lijstje met leuke plannen voor dit jaar. Nu 2016 alweer bijna afgelopen is leek het me leuk om eens te kijken of ik daar veel van waar heb kunnen maken en een nieuw to-do lijstje te maken voor het komende jaar.

Lees meer


25/12/2016

Merry Christmas

Jullie hebben vandaag vast iets beters te doen dan blogs lezen, dus ik hou het kort en wil jullie alleen even fijne kerst wensen! Hebben jullie leuke plannen? Wij hebben gister al een kerstdiner gehad bij mijn vader en vandaag eten we met mijn moeder. Maak er in elk geval een leuke dag van en geniet van de gezelligheid (en het eten natuurlijk)! Aanstaande woensdag staat er weer gewoon een post online en volgende week komt er een extra lang dagboek online.

Liefs,
Margot


28/11/2016

No word tag

Het was mijn bedoeling om vandaag een outfit te laten zien, maar aangezien ik afgelopen week voornamelijk ziek in bed heb gelegen is dat niet helemaal gelukt. In plaats daarvan leek het me leuk om vandaag de ‘no word tag’ voor jullie in te vullen. Ik deel niet zo vaak tags hier, maar deze kwam ik een tijdje terug tegen op 2WMN en ik vond ‘m direct erg leuk. Ik ga dus 10 vragen beantwoorden met alleen foto’s. Best lastig!

Lees meer


11/09/2016

Onze bruiloft: Pre-weddingshoot

Vandaag vier ik mijn 28e verjaardag! Voor zover ik me kan herinneren is dit de eerste keer dat ik het in het buitenland vier en ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen. Nouja, we zijn nog op huwelijksreis, dus het wordt vast een fijne dag. Het is in elk geval een soort traditie geworden dat ik vandaag op mijn blog even terugblik op het afgelopen jaar, dus dat ga ik gewoon doen. Kijk maar mee!

Lees meer