Persoonlijk
19/01/2017

25 random feitjes over mij

Ik lees zelf altijd graag persoonlijke posts op andere blogs en ik geloof dat jullie dat ook hebben toch? Vandaar dat ik vandaag een lijstje voor jullie heb met 25 random feitjes over mij. Zo kunnen jullie me nog wat beter leren kennen!


16/01/2017

De 10 populairste posts van 2016

Ik hou van lijstjes dus voor vandaag leek het me leuk om een lijstje met de 10 populairste posts van 2016 met jullie te delen. Ik weet dat het maandag is en dat ik meestal een fashionpost klaar heb staan, maar outfitfoto’s schieten als je beroerd in bed ligt leek me niet de beste optie. Ach, nog even terugblikken op vorig jaar is ook leuk toch? Dit zijn trouwens allemaal posts die echt in 2016 online zijn gekomen, dus die van december staan natuurlijk wel minder lang online. Maargoed, kijken jullie mee?


01/01/2017

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar lieve lezers! Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Ik hoop in elk geval dat jullie allemaal een prachtig jaar tegemoet gaan vol fijne momenten, lieve mensen en natuurlijk gezondheid. Voor ons staat er een bijzonder jaar op de planning met de verhuizing naar ons nieuwe huis. Ik ben nu al zo benieuwd hoe het er precies uit gaat zien, ik kijk er naar uit! Anyway, geniet van deze eerste dag van 2017!

Liefs,
Margot


29/12/2016

Mijn to-do lijst voor 2017

Begin dit jaar maakte ik in plaats van een lijstje met goede voornemens een lijstje met leuke plannen voor dit jaar. Nu 2016 alweer bijna afgelopen is leek het me leuk om eens te kijken of ik daar veel van waar heb kunnen maken en een nieuw to-do lijstje te maken voor het komende jaar.


25/12/2016

Merry Christmas

Jullie hebben vandaag vast iets beters te doen dan blogs lezen, dus ik hou het kort en wil jullie alleen even fijne kerst wensen! Hebben jullie leuke plannen? Wij hebben gister al een kerstdiner gehad bij mijn vader en vandaag eten we met mijn moeder. Maak er in elk geval een leuke dag van en geniet van de gezelligheid (en het eten natuurlijk)! Aanstaande woensdag staat er weer gewoon een post online en volgende week komt er een extra lang dagboek online.

Liefs,
Margot


28/11/2016

No word tag

Het was mijn bedoeling om vandaag een outfit te laten zien, maar aangezien ik afgelopen week voornamelijk ziek in bed heb gelegen is dat niet helemaal gelukt. In plaats daarvan leek het me leuk om vandaag de ‘no word tag’ voor jullie in te vullen. Ik deel niet zo vaak tags hier, maar deze kwam ik een tijdje terug tegen op 2WMN en ik vond ‘m direct erg leuk. Ik ga dus 10 vragen beantwoorden met alleen foto’s. Best lastig!


11/09/2016

Onze bruiloft: Pre-weddingshoot

Vandaag vier ik mijn 28e verjaardag! Voor zover ik me kan herinneren is dit de eerste keer dat ik het in het buitenland vier en ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen. Nouja, we zijn nog op huwelijksreis, dus het wordt vast een fijne dag. Het is in elk geval een soort traditie geworden dat ik vandaag op mijn blog even terugblik op het afgelopen jaar, dus dat ga ik gewoon doen. Kijk maar mee!


04/06/2016

Shoplog: Ziezie, Crossing Objects, Primark en meer

Vroeger ging ik nog wel eens een dagje winkelen in Den Haag of Rotterdam, maar tegenwoordig doe ik dat niet heel vaak meer. Ik loop af en toe wat winkels in als ik toevallig in de buurt kom. Maar toen ik pas een paar dagen met mijn moeder op pad was zijn we juist wel fanatiek gaan shoppen. Nouja, we hadden allebei een lijstje met spullen waar we naar op zoek moesten (o.a. voor de bruiloften). We zijn toen allebei goed geslaagd, zeker in combinatie met wat online bestellingen. Vandaag laat ik zien wat ik gekocht heb, afgezien van de items voor de bruiloften natuurlijk.


01/06/2016

Ik heb twee vragen voor jullie!

Hoi lieve lezers! Vandaag heb ik even geen normale post voor jullie, maar ik wil jullie twee simpele vragen stellen. Ik vind het namelijk heerlijk om te bloggen, maar ik wil natuurlijk wel dat jullie het leuk blijven vinden om mijn site te bezoeken. De laatste tijd loop ik met een paar vragen rond en ik heb besloten ze maar gewoon te stellen in de vorm van een simpele poll. Willen jullie je mening delen? 


07/05/2016

Wishlist: interieur

Het is gewoon al meer dan anderhalf jaar geleden dat ik een post online plaatste met mijn wishlist met interieur-spullen. Dat had ik niet door! Als ik zo terugkijk naar dat lijstje dan kan ik inmiddels alles wel afstrepen eigenlijk. Maar! Natuurlijk heb ik inmiddels ook weer nieuwe wensen want een interieur is nooit af. Zeker met al die leuke binnenkijkers die hier om de week online komen kan ik het niet laten af en toe iets nieuws op mijn lijstje te zetten. Kijken jullie mee?