Persoonlijk
16/10/2017

Ons-nieuwe-huis-#1--Hoe-ver-zijn-we-

Wie me wat langer volgt, weet denk ik wel dat we al een hele tijd geleden (halverwege 2016) een nieuwbouwhuis gekocht hebben. Inmiddels is het dan eindelijk zo ver dat de oplevering dichterbij komt! Aangezien ik het bij anderen interessant vind om updates te lezen over nieuwe huizen en verhuizen enzo, leek het me leuk om ook ons verhaal te delen. Vandaag zal ik eerst even vertellen hoe ver we nu precies zijn.

Lees meer


18/09/2017

Een kijkje in huis 2017

Volgens mij is het alweer heel lang geleden dat ik voor het laatst een kijkje in huis heb gegeven. Goed, afgezien van posts over een specifieke ruimte zoals de slaapkamer. Het leek me daarom leuk om wat foto’s met jullie te delen van mooie stukjes en hoekjes uit ons interieur. Gewoon, als inspiratie en omdat een interieur door de jaren heen natuurlijk toch verandert. Kijken jullie mee?

Lees meer


11/09/2017

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Vandaag ben ik 29 geworden! Ik denk in elk geval niet dat ik het dit jaar echt ga vieren, maar net als vorige jaren wil ik wel even terugblikken op de hoogtepunten van afgelopen jaar. Door de zwangerschap en mijn verlof heb ik een deel van dit overzicht al gemaakt in juli, maar omdat Liam te vroeg geboren is, is het me gelukt om ‘m nog aan te vullen. Kijken jullie mee?

Lees meer


14/08/2017

Our love story

Begin dit jaar vroen een aantal van jullie of ik meer kon vertellen over hoe Romano en ik elkaar ontmoet hebben. Het grappige is dat we elkaar eigenlijk al heel lang min of meer kenden voor we een relatie kregen, dus het leek me wel leuk om dat verhaal met jullie te delen.

Lees meer


25/07/2017

Welkom lieve Liam

Hij is er! Onze lieve Liam Luca Jayden Chandansingh. Vorige week maandag braken mijn vliezen en op donderdag 20 juli om 10.38 hebben we hem met zijn 2930 gram voor het eerst ontmoet. Liam was zo enthousiast dat hij wel wat te vroeg naar buiten wilde, dus hij is met 36 weken en 1 dag geboren na een bevalling van 7 uur.

Lees meer


12/06/2017

Nieuwbouwhuis: Hebben jullie tips voor ons?

Hier op mijn blog deel ik vaak tips en inspiratie, maar vandaag heb ik jullie hulp nodig! Zoals jullie weten, hebben we een nieuwbouwhuis gekocht dat eind dit jaar klaar zal zijn. Nu de babykamer bijna af is, ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen voor alles rond dat nieuwe huis. Zo is afwerking van de muren iets wat me bezig houdt en kunnen we vast bedenken welke vloer we willen. Ik ben heel benieuwd naar jullie tips over deze twee dingen!

Lees meer


02/06/2017

Mijn wishlist voor ons nieuwe huis

Het is leuk om te zien hoe ons nieuwe huis er langzaam steeds meer uit gaat zien als een echt huis. Ze zijn nog druk aan het bouwen en voor we er daadwerkelijk gaan wonen, is onze kleine al geboren, maar natuurlijk ben ik er al wel mee bezig. Zo heb ik al precies ingetekend welke meubels we waar neer gaan zetten en ben ik aan het nadenken over vloeren, de tuin, kleuren voor op de muren en meer. Inmiddels heb ik ook al een soort wishlist met dingen die ik graag in het nieuwe huis zou willen hebben en in deze post vertel ik daar meer over.

Lees meer


19/01/2017

25 random feitjes over mij

Ik lees zelf altijd graag persoonlijke posts op andere blogs en ik geloof dat jullie dat ook hebben toch? Vandaar dat ik vandaag een lijstje voor jullie heb met 25 random feitjes over mij. Zo kunnen jullie me nog wat beter leren kennen!

Lees meer


16/01/2017

De 10 populairste posts van 2016

Ik hou van lijstjes dus voor vandaag leek het me leuk om een lijstje met de 10 populairste posts van 2016 met jullie te delen. Ik weet dat het maandag is en dat ik meestal een fashionpost klaar heb staan, maar outfitfoto’s schieten als je beroerd in bed ligt leek me niet de beste optie. Ach, nog even terugblikken op vorig jaar is ook leuk toch? Dit zijn trouwens allemaal posts die echt in 2016 online zijn gekomen, dus die van december staan natuurlijk wel minder lang online. Maargoed, kijken jullie mee?

Lees meer


01/01/2017

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar lieve lezers! Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Ik hoop in elk geval dat jullie allemaal een prachtig jaar tegemoet gaan vol fijne momenten, lieve mensen en natuurlijk gezondheid. Voor ons staat er een bijzonder jaar op de planning met de verhuizing naar ons nieuwe huis. Ik ben nu al zo benieuwd hoe het er precies uit gaat zien, ik kijk er naar uit! Anyway, geniet van deze eerste dag van 2017!

Liefs,
Margot