Persoonlijk
15/01/2018

Mijn to-do lijst voor 2018

Ik hou niet zo van goede voornemens, dus daarom maakte ik twee jaar geleden voor het eerst een ‘to-do lijst’ met leuke plannen voor dat jaar. Dat klinkt veel beter, toch? Vandaag wil ik terugblikken op mijn lijstje van vorig jaar. Wat heb ik daarvan waar kunnen maken? En uiteraard deel ik mijn to-do’s voor 2018!

Lees meer


09/01/2018

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

Oef, waar zal ik eens beginnen? De afgelopen periode is druk geweest, heel druk. Het bewoonbaar maken van ons nieuwe huis, het inpakken van onze spullen, de verhuizing, het zorgen voor Liam, bloggen, werken voor klanten, de feestdagen en ga zo maar door. Allemaal leuke dingen, maar pittig was het wel. Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en veranderen er ook wat dingen in mijn leven. In deze post praat ik jullie een beetje bij en vertel ik wat jullie van me kunnen verwachten.

Lees meer


01/01/2018

Hallo 2018!

Gelukkig nieuwjaar, lieve lezers! Hebben jullie wat leuks gedaan vannacht, om 2018 in te luiden? Ik wil jullie in elk geval een prachtig jaar toewensen, vol met fijne momenten en mooie avonturen. Hebben jullie al wat leuks op de planning staan? Wij gaan bijna verhuizen, Liam gaat dit jaar 1 worden (en alle ontwikkelingen die we mee gaan maken voor het zover is) en we gaan naar Suriname. Ik ben benieuwd!

Liefs,
Margot


24/12/2017

Fijne kerstdagen!

Kerst is voor gezelligheid en familie, dus vandaag hou ik het kort. Ik wil jullie alleen heel fijne dagen toewensen! Hebben jullie leuke plannen? Wij hebben drie kerstdiners op de planning staan, dus daar heb ik heel veel zin in. (De komende twee dagen komt er geen post online, maar volgende week deel ik een extra lang dagboek.)

Liefs,
Margot


14/12/2017

Ons nieuwe huis #3: Het klussen

We hebben de sleutel van ons nieuwe huis inmiddels een maand en die tijd is echt enorm hard voorbij gevlogen. Voor een baby zorgen, werken en klussen in huis is best wel veel bij elkaar en af en toe weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen om alles voor elkaar te krijgen. Gelukkig hebben we veel hulp en zijn we enorm opgeschoten. Tijd om jullie bij te praten!

Lees meer


11/12/2017

Ik heb jullie hulp nodig!

Bloggen blijf ik erg leuk vinden, maar het is natuurlijk ook wel fijn als jullie mijn blog graag lezen. Daarom heb ik een korte enquête gemaakt, zodat ik in 2018 nog meer posts kan maken die jullie graag willen lezen. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden en hoop dan ook dat jullie even (het duurt niet lang!) de tijd willen nemen om de vragen in te vullen. (De informatie is uiteraard anoniem.) Klik hier voor de enquête.

Liefs,
Margot


07/12/2017

Vlog #15: De sleutel van ons nieuwe huis!

November is alweer achter de rug en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe vlog. Ik heb gedurende de maand hier en daar stukjes gefilmd en in deze video neem ik jullie dus weer mee in mijn leven. Ik ben natuurlijk lekker met Liam bezig geweest, we kregen de sleutel van ons nieuwe huis en begonnen meteen met schilderen. Veel plezier met kijken!

Lees meer


04/12/2017

Volgens mij vonden jullie mijn eerste plog wel leuk, dus vandaag deel ik gewoon nog een fotodagboek van een dag uit mijn leven. Dit keer laat ik zien wat ik afgelopen woensdag allemaal deed. Ik moest eigenlijk werken, maar uiteindelijk is dat er niet meer van gekomen. Ik ging namelijk met Liam winkelen en aan het eind van de dag gingen we met z’n drietjes op pad om spullen voor het klussen te verzamelen. Kijk maar mee!

Lees meer


15/11/2017

Ons nieuwe huis #2: De sleutel!

Oké, ik schrijf dit iets eerder, maar op het moment dat jullie dit lezen hebben we de sleutel van ons nieuwe huis! Bijna zestien maanden na het tekenen is het dan eindelijk zover. Gek hoor! In deze update vertel ik over de kleuren die we gekozen hebben, mijn plannen voor de gang en de zolder en mijn zoektocht naar gordijnen.

Lees meer


08/11/2017

Vlog #14 - Babyfysio & Babybox unboxing

Ik moet het vloggen echt weer even in mijn systeem krijgen, geloof ik. Tijdens mijn zwangerschap ging dat prima, maar nu vergeet ik steeds te filmen. Oeps! Toch heb ik in oktober (en eind september) wat stukjes vast kunnen leggen. Zo laat ik zien wat we aan het doen zijn op advies van de kinderfysiotherapeut, ik pak de Babybox uit en ik vertel iets over de voorbereidingen voor ons nieuwe huis. Veel kijkplezier!

Lees meer