Persoonlijk
21/03/2018

Ons nieuwe huis #6: De keuken

De keuken en de badkamer zijn toch wel twee van de grootste ‘items’ om uit te zoeken als het om een nieuwbouwhuis gaat. Maanden voor de oplevering plaatsten we al de bestelling en toen was het afwachten. Zou het echt zo mooi worden als we in ons hoofd hadden? Inmiddels hebben we de keuken een tijdje in gebruik en ga ik het eindresultaat laten zien.

Lees meer


12/03/2018

Plog: Suriname dag 20

Gister was ik in Suriname al begonnen aan deze post. Door gebrek aan internet kon ik ‘m niet afmaken, dus nu zit ik thuis achter mijn eigen bureau om toch een plog online te kunnen zetten. Ik heb alleen nauwelijks geslapen in het vliegtuig en ben dus behoorlijk moe. Ik hoop daarom dat jullie het me vergeven als ik wat warrig over kom. Anyway, ik laat zien wat we afgelopen donderdag allemaal deden.

Lees meer


21/02/2018

Plog: Suriname dag 4

Afgelopen zaterdag vlogen we naar Suriname. Wat we de eerste twee dagen hier deden zal ik in mijn dagboekpost laten zien, maar nu wil ik vast een plog delen van vandaag (dinsdag 20 februari). We gingen op bezoek bij Romano’s adjoe (opa van vaders kant) en bezochten een plantage. Kijken jullie mee?

Lees meer


19/02/2018

Ons nieuwe huis #5: Slaapkamer progress

Mijn ervaring is dat een interieur moet groeien. Je begint met een basis en gedurende de tijd wordt het steeds verder aangevuld. Nou, dat is nu ook weer zo. De woonkamer is al best gezellig en de babykamer is op de plinten na zelfs helemaal klaar, maar verder ben ik nog lang niet tevreden. En dat is oké. Het is leuk om de verschillende ruimtes steeds verder af te maken en aan te kleden. Vandaag wil ik jullie laten zien hoe onze slaapkamer er nu uit ziet en wat er nog allemaal ‘moet’ gebeuren.

Lees meer


12/02/2018

Wij gaan naar Suriname!

Yes, nog een paar dagen en dan stappen we voor het eerst met Liam in het vliegtuig! Samen met mijn schoonfamilie gaan we drie weken naar Suriname en ik ben echt zo benieuwd! Deze week staat dus in het teken van inpakken en het huis netjes achterlaten. Mijn moeder komt namelijk op Nala, onze plantjes en ons fijne, nieuwe huis passen.

Lees meer


22/01/2018

Ons nieuwe huis #4: We zijn verhuisd

Wat is er in een maand tijd veel gebeurd! In mijn vorige huisupdate vertelde ik nog dat we net hadden ontdekt dat de laminaatvloer niet goed bleek te zijn. Stress! Inmiddels is dat allemaal opgelost, zijn we verhuisd en begint het steeds meer ons thuis te worden. Ik praat jullie weer bij!

Lees meer


15/01/2018

Mijn to-do lijst voor 2018

Ik hou niet zo van goede voornemens, dus daarom maakte ik twee jaar geleden voor het eerst een ‘to-do lijst’ met leuke plannen voor dat jaar. Dat klinkt veel beter, toch? Vandaag wil ik terugblikken op mijn lijstje van vorig jaar. Wat heb ik daarvan waar kunnen maken? En uiteraard deel ik mijn to-do’s voor 2018!

Lees meer


09/01/2018

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

Oef, waar zal ik eens beginnen? De afgelopen periode is druk geweest, heel druk. Het bewoonbaar maken van ons nieuwe huis, het inpakken van onze spullen, de verhuizing, het zorgen voor Liam, bloggen, werken voor klanten, de feestdagen en ga zo maar door. Allemaal leuke dingen, maar pittig was het wel. Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en veranderen er ook wat dingen in mijn leven. In deze post praat ik jullie een beetje bij en vertel ik wat jullie van me kunnen verwachten.

Lees meer


01/01/2018

Hallo 2018!

Gelukkig nieuwjaar, lieve lezers! Hebben jullie wat leuks gedaan vannacht, om 2018 in te luiden? Ik wil jullie in elk geval een prachtig jaar toewensen, vol met fijne momenten en mooie avonturen. Hebben jullie al wat leuks op de planning staan? Wij gaan bijna verhuizen, Liam gaat dit jaar 1 worden (en alle ontwikkelingen die we mee gaan maken voor het zover is) en we gaan naar Suriname. Ik ben benieuwd!

Liefs,
Margot


24/12/2017

Fijne kerstdagen!

Kerst is voor gezelligheid en familie, dus vandaag hou ik het kort. Ik wil jullie alleen heel fijne dagen toewensen! Hebben jullie leuke plannen? Wij hebben drie kerstdiners op de planning staan, dus daar heb ik heel veel zin in. (De komende twee dagen komt er geen post online, maar volgende week deel ik een extra lang dagboek.)

Liefs,
Margot