Zwanger - My Simply Special
21/06/2017

Zwangerschapsupdate #15: Week 29 & 30 (+vlog)

30 weken zwanger alweer, dat betekent dat ik driekwart van de zwangerschap in principe achter de rug heb. Gek idee! Volgens mij blijf ik dit soort dingen zeggen, maar ik blijf het gewoon allemaal heel bijzonder en een beetje onwerkelijk vinden. Soms kijk ik in de spiegel en zie ik m’n buik en dan snap ik er even niks van. Alsof het iemand anders is ofzo. Snappen jullie wat ik bedoel? Ik geniet in elk geval erg van mijn zwangerschap en vandaag is het weer tijd voor een update!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

15/06/2017

De leukste nachtlampjes

Een tijdje terug deelde ik al mijn wishlist voor onze baby en daar stond onder andere een nachtlampje op. Ik ben helemaal fan, maar Romano vond ‘m niet stoer genoeg. Hmm, dat is jammer! Ik besloot nog eens goed te kijken naar alternatieven en verzamelde de leukste nachtlampjes in deze post. 

Lees meer


07/06/2017

Zwangerschapsupdate #14: Week 27 & 28

Wow, wat gaat de tijd toch hard! Ik weet nog goed dat we, toen ik nog niet zo lang zwanger was, bedachten dat we nog wel op ‘babymoon’ wilden gaan en inmiddels is die gewoon al achter de rug! Onze laatste vakantie samen voor de kleine geboren wordt, was vooral erg rustig en heel erg fijn. Ik vertel er in deze post meer over.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

01/06/2017

Zwangerschapsupdate #13: Week 25 & 26 (+vlog)

Doordat we op vakantie waren deel ik deze zwangerschapsupdate een weekje later dan normaal, dus ik loop een klein beetje achter. In deze post vertel ik wat er allemaal gebeurde toen ik 25 en 26 weken zwanger was. Zo ben ik bezig geweest met de babykamer, is ons kleintje nu levensvatbaar en shop ik zwangerschapskleding.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

24/05/2017

Moeder worden, zo spannend!

Moeder worden, ik vind het maar spannend en tegelijkertijd ben ik er heel rustig onder. Vandaag een iets andere post dan normaal, want ik vertel wat meer over hoe we tot het besluit zijn gekomen om met kinderen te beginnen en hoe het voor mij voelt om straks moeder te worden.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

18/05/2017

Onze plannen voor de babykamer

Jullie hebben in mijn vlogs misschien al wel wat sneak peaks gezien van de spullen voor de babykamer, maar het leek me leuk om mijn plannen en inspiratie eens met jullie te delen in een post. Omdat we niet al te lang na de geboorte van ons kleintje nog gaan verhuizen is de eerste babykamer dus tijdelijk, maar dat maakt het niet minder leuk om er mee bezig te zijn.

Lees meer


10/05/2017

Zwangerschapsupdate #12: Week 23 & 24

Yes, we hebben eindelijk echt een begin gemaakt met de babykamer! Oké, ik weet dat we nog genoeg tijd hebben, maar ik wilde gewoon graag beginnen. De basis staat inmiddels en nu kan ik me op de decoraties en andere details gaan richten. Zo leuk! In deze zwangerschapsupdate vertel ik weer wat ik beleefde, toen ik 23 en 24 weken zwanger was en ik deel een nieuwe vlog met jullie. (Inclusief beelden van Barcelona!)

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

04/05/2017

Op zoek naar een leuke luiertas

Een leuke luiertas staat natuurlijk op de lijst met spullen die je in huis ‘moet’ halen als je een baby verwacht. Natuurlijk kan je best een normale tas gebruiken als je dat graag zou willen, maar het leek mij wel handig om een speciale luiertas uit te zoeken waar veel in past en die wat makkelijker schoon te maken is. In deze post vertel ik jullie meer over mijn zoektocht.

Lees meer


27/04/2017

Zwangerschapsupdate #11: Week 21 & 22 (+vlog)

Het leven bestaat helaas niet alleen maar uit leuke momenten en door wat verdrietig nieuws is mijn vlog deze keer wat korter dan normaal. Wel heb ik gewoon een normale zwangerschapsupdate voor jullie. Zo kochten we eindelijk een auto, was het een feestje in mijn buik en begonnen we aan het geboortekaartje.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

20/04/2017

Video: Onmisbare items tijdens mijn zwangerschap

Inmiddels ben ik al wel even zwanger en dat betekent, dat ik ook al wel een verzameling onmisbare items heb. Oké, onmisbaar is misschien een groot woord, maar het zijn in elk geval allemaal items die mijn zwangerschap fijner en leuker maken. In deze video laat ik ze aan jullie zien.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger