Zwanger - My Simply Special
16/08/2017

Zwangerschapsupdate #21: De bevalling

Deze zwangerschapsupdate zou moeten gaan over de weken dat ik 35 en 36 weken zwanger was. Tsjah, dat is iets anders gelopen dan verwacht! Met 35 weken en 5 dagen braken mijn vliezen al en Liam is geboren toen ik 36 weken en 1 dag zwanger was. In deze post deel ik mijn verhaal over hoe dat allemaal gegaan is en vertel ik over de bevalling. Daar leek het me wel een mooi moment voor, want vandaag is mijn uitgerekende datum. Gek idee!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

02/08/2017

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Op 26 juni, precies drie weken voor mijn vliezen braken, was het tijd voor onze zwangerschapsshoot! Samen met Romano liet ik foto’s maken door Ashna, de fotograaf die ook onze Hindoestaanse bruiloft vastgelegd heeft. Ik was op dat moment 32 weken en 5 dagen zwanger. Inmiddels ben ik bevallen en moet ik zeggen dat ik mijn buik toch wel mis. Zwanger zijn vond ik zo bijzonder! Anyway, ik hou het kort zodat ik snel weer met Liam kan knuffelen, maar in deze post deel ik een selectie van de foto’s van de shoot.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

27/07/2017

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Yes, vandaag is het eindelijk tijd voor de roomtour door de babykamer! Hij is al een tijdje af, maar nu ga ik het dan ook met jullie delen! We hebben eigenlijk niks met de muren en vloeren gedaan omdat we nog gaan verhuizen, maar we hebben wel mooie meubels en accessoires verzameld. Ja, ik ben heel blij met het resultaat!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

26/07/2017

Kraamhapje: rocky road met muisjes

Beschuit met muisjes is denk ik wel het meest bekende kraamhapje om te serveren als je visite krijgt. Nu moet ik zeggen dat het niet mijn favoriet is. Oh, ik heb al wel wat beschuit en muisjes in huis gehaald hoor, maar toch leek het me leuk om ook eens te kijken of ik iets anders kon bedenken. Een alternatief dat lekker is, maar ook makkelijk om te maken. Stukjes rocky road met muisjes is het gevaarlijk lekkere resultaat geworden!

Lees meer


20/07/2017

Zwangerschapsupdate #18: Week 33 & 34 (+vlog)

Het einde van mijn zwangerschap begint gewoon al echt in zicht te komen! Ik ben ontzettend benieuwd wanneer ons kleintje geboren gaat worden, al hoop ik natuurlijk dat hij voorlopig nog even braaf blijft zitten. In deze update vertel ik weer wat ik meemaakte in de weken dat ik 33 en 34 weken zwanger was.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

19/07/2017

Ik ga met zwangerschapsverlof!

Dat is onwerkelijk om te typen! Ik weet nog dat ik aan het begin van mijn zwangerschap 16 augustus in de agenda opzocht om daar “uitgerekend!” neer te zetten. Vervolgens voegde ik 4 weken daarvoor “start verlof?” toe. En nu is het gewoon al zover!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

12/07/2017

Zwanger naar de sauna

Sinds een paar jaar ga ik af en toe naar de sauna. En dan niet even bij de sportschool, maar echt een dag naar zo’n complex met zwembaden, sauna’s, rustruimtes, bubbelbaden en meer. Dat voelt voor mij als een dagje vakantie en daar kan ik ontzettend van genieten. Gelukkig kan je ook gewoon naar de sauna als je zwanger bent, zolang je maar met wat dingen rekening houdt.

Lees meer


05/07/2017

Zwangerschapsupdate #17: Week 31 & 32 (+vlog)

Sinds ik zwanger ben, ben ik lid van een Facebookgroep met ongeveer honderd vrouwen die in augustus uitgerekend zijn. Inmiddels beginnen de eerste baby’s al geboren te worden. Veel te vroeg natuurlijk, maar dat maakt wel dat ik me extra realiseer dat het einde van mijn zwangerschap nu toch echt heel dichtbij aan het komen is. Het gevolg? Ik wil mijn to-do lijstje af hebben, en wel vandaag!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

29/06/2017

Zwangerschapsupdate #16: Babyshower

Op zondag 11 juni hebben mijn vrienden en familie een babyshower voor mij georganiseerd. Nouja, voor ons eigenlijk. Ik had al een voorgevoel dat dat misschien ergens zou gebeuren, maar ze hebben me toch compleet weten te verrassen! Ik heb er ontzettend van genoten en in deze post vertel ik hoe ze me voor de gek hebben gehouden en wat we allemaal gedaan hebben.

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger

21/06/2017

Zwangerschapsupdate #15: Week 29 & 30 (+vlog)

30 weken zwanger alweer, dat betekent dat ik driekwart van de zwangerschap in principe achter de rug heb. Gek idee! Volgens mij blijf ik dit soort dingen zeggen, maar ik blijf het gewoon allemaal heel bijzonder en een beetje onwerkelijk vinden. Soms kijk ik in de spiegel en zie ik m’n buik en dan snap ik er even niks van. Alsof het iemand anders is ofzo. Snappen jullie wat ik bedoel? Ik geniet in elk geval erg van mijn zwangerschap en vandaag is het weer tijd voor een update!

Lees meer

Categorie: My Life, Zwanger