Zwanger - My Simply Special
23/03/2017

Help anderen met zwanger worden via Moeders voor Moeders

1 op de 6 stellen heeft moeite met zwanger worden. Een behoorlijk percentage vind ik en als ik het goed begreep ook een heel stuk meer dan een aantal jaar geleden. Romano en ik wisten dit wel voor we begonnen en waren ons er dus van bewust dat de kans bestond dat ik niet zomaar zwanger zou raken. Gelukkig bleek dit geen probleem te zijn en daar zijn we heel dankbaar voor. Het mooie is dat je als zwangere andere stellen kan helpen met zwanger worden. Hoe? Door je urine in te zamelen. Ja, echt waar!

Categorie: My Life, Zwanger

15/03/2017

Zwangerschapsupdate #8: Week 15 & 16

Aan de ene kant voelt het als heel lang geleden dat ik ontdekte dat ik zwanger ben, maar aan de andere kant gaat de tijd ook echt heel snel. Inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe update. Ik blik kort terug op de laatste twee weken en ik deel mijn vlog met jullie.

Categorie: My Life, Zwanger

10/03/2017

Video: Shoplog & gekregen babyspullen

Ik vertelde het pas al in één van mijn vlogs, we hebben inmiddels al een aardige collectie babyspullen. Het meeste hebben we gekregen, maar een paar items hebben we inmiddels zelf gekocht. In deze video laat ik de meeste babyspullen aan jullie zien. Veel kijkplezier!

Categorie: My Life, Zwanger

02/03/2017

Zwangerschapsupdate #7: Week 13 & 14

In deze weken is onze baby zo’n 8 centimeter groot en hij kan al op z’n duim zuigen en tenen wiebelen. Hoe schattig is dat? We zijn officieel geloof ik in het tweede trimester beland en in deze update lees je meer over hoe we een kinderwagen uit zijn gaan zoeken en deel ik de eerste buikfoto’s!

Categorie: My Life, Zwanger

22/02/2017

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Als je mij op Instagram volgt heb je het misschien al gezien, maar vandaag ga ik eindelijk het geslacht bekend maken van ons kindje! We waren zo nieuwsgierig en kwamen er achter toen ik 12 weken en 6 dagen zwanger was. We hebben het toen nog een paar dagen geheim gehouden zodat we het op een leuke manier aan onze familie konden vertellen. In deze post ontdekken jullie dus het geslacht, hoe we dat aan onze familie verteld hebben en wat ik daarvoor heb gemaakt.

Categorie: My Life, Zwanger

20/02/2017

Zwangerschapsupdate #5: Week 11 & 12

Eindelijk ben ik door de eerste spannende periode heen en is het tijd voor de termijnecho! In deze update vertel ik hoe dat verliep, hoe ik mijn eerste positiebroek kocht en hoe we het geslacht van ons kindje ontdekten. Lezen jullie weer mee?

Categorie: My Life, Zwanger

16/02/2017

Zwangerschapsupdate #4: Week 9 & 10

Het blijft grappig om het formaat van de baby te vergelijken met fruit. Ik lees bijvoorbeeld dat onze mini in week 8 ongeveer zo groot is als een kers en de week daarna meer een aardbei van een centimeter of 3. De spieren ontwikkelen zich en als het goed is kan het kleintje na deze weken al een vuist maken. Schattig! Goed, tijd om mijn dagboekje van week 9 en 10 met jullie te delen.

Categorie: My Life, Zwanger

13/02/2017

Zwangerschapsupdate #3: Week 7 & 8

Een app vertelt me dat de baby in week 7 zo groot als een bosbes en in week 8 is het met 1.6 centimeter zo groot als een framboos. En elke dag komt er een millimeter bij! Inmiddels kan het kleintje zijn of haar armen en benen bewegen en de smaakpupillen worden gevormd. Lezen jullie mee wat ik allemaal meemaakte terwijl de baby groeide?

Categorie: My Life, Zwanger

08/02/2017

Zwangerschapsupdate #2: Week 5 & 6

In week 5 is de baby zo groot als een appelzaadje en in week 6 is het meer het formaat van een erwtje. Als het goed gaat in deze weken het hartje kloppen en de baby begint een neus, ogen en oren te krijgen. Zo bijzonder dat dat allemaal kan terwijl het nog zo klein is!

Categorie: My Life, Zwanger

06/02/2017

Zwangerschapsupdate #1: Week 4

Vorige week deelden we het mooie nieuws al, ik ben zwanger! Nu heb ik vanaf het begin wat aantekeningen gemaakt van alles wat er gebeurde zodat ik niet zou vergeten hoe mijn zwangerschap is verlopen. Op mijn blog deel ik regelmatig persoonlijke verhalen zoals bijvoorbeeld over onze bruiloften en nu is het dus tijd voor een nieuwe serie: mijn zwangerschapsupdates. Vandaag dus deel 1!

Categorie: My Life, Zwanger