Zwanger - My Simply Special
27/04/2017

Zwangerschapsupdate #11: Week 21 & 22 (+vlog)

Het leven bestaat helaas niet alleen maar uit leuke momenten en door wat verdrietig nieuws is mijn vlog deze keer wat korter dan normaal. Wel heb ik gewoon een normale zwangerschapsupdate voor jullie. Zo kochten we eindelijk een auto, was het een feestje in mijn buik en begonnen we aan het geboortekaartje.

Categorie: My Life, Zwanger

20/04/2017

Video: Onmisbare items tijdens mijn zwangerschap

Inmiddels ben ik al wel even zwanger en dat betekent, dat ik ook al wel een verzameling onmisbare items heb. Oké, onmisbaar is misschien een groot woord, maar het zijn in elk geval allemaal items die mijn zwangerschap fijner en leuker maken. In deze video laat ik ze aan jullie zien.

Categorie: My Life, Zwanger

12/04/2017

Zwangerschapsupdate #10: Week 19 & 20

Als we uitgaan van de ‘standaard’ 40 weken ben gewoon alweer halverwege mijn zwangerschap. Dat is een gek idee! Ineens komt half augustus snel dichterbij, dus het is tijd om echt aan de slag te gaan met alle voorbereidingen. Het is natuurlijk wel leuk als we er straks een beetje klaar voor zijn. Deze weken zaten in elk geval vol bijzondere momenten en daar vertel ik alles over in de post. Oh, en natuurlijk deel ik weer een nieuwe vlog met jullie.

Categorie: My Life, Zwanger

06/04/2017

Mijn wishlist voor onze baby

Al jaren hou ik voor mezelf een wishlist bij op lijstje.nl. Als ik dan iets bedenk dat ik graag zou willen hebben, maar wat ik op dat moment niet van mezelf mag kopen dan zet ik dat daarop. Dat kan iets kleins zijn als een nagellakje of iets groots als een camera. Inmiddels heb ik mijn lijstje opgesplitst in twee delen, mijn lijstje en een lijstje met items die ik graag voor de baby zou willen hebben. Ik ben nu eerst bezig met het verzamelen van alle essentiële dingen voor de komst van onze kleine, maar natuurlijk kom ik ook veel te veel items tegen die helemaal (nog) niet noodzakelijk zijn, maar wel erg leuk. Nu ben ik gek op lijstjes, dus vandaag leek het me leuk om jullie een kijkje in mijn wishlist voor onze baby te geven.


29/03/2017

Zwangerschapsupdate #9: Week 17 & 18 (+vlog)

Soms vergeet ik nog wel te filmen, maar het vloggen gaat steeds makkelijker. Vandaag heb ik dus weer een nieuwe video voor jullie waarin ik stukjes deel van de afgelopen twee weken. En natuurlijk vertel ik in deze post weer hoe mijn zwangerschap verloopt. 

Categorie: My Life, Zwanger

23/03/2017

Help anderen met zwanger worden via Moeders voor Moeders

1 op de 6 stellen heeft moeite met zwanger worden. Een behoorlijk percentage vind ik en als ik het goed begreep ook een heel stuk meer dan een aantal jaar geleden. Romano en ik wisten dit wel voor we begonnen en waren ons er dus van bewust dat de kans bestond dat ik niet zomaar zwanger zou raken. Gelukkig bleek dit geen probleem te zijn en daar zijn we heel dankbaar voor. Het mooie is dat je als zwangere andere stellen kan helpen met zwanger worden. Hoe? Door je urine in te zamelen. Ja, echt waar!

Categorie: My Life, Zwanger

15/03/2017

Zwangerschapsupdate #8: Week 15 & 16

Aan de ene kant voelt het als heel lang geleden dat ik ontdekte dat ik zwanger ben, maar aan de andere kant gaat het ook echt heel snel. Inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe update. Ik blik kort terug op de laatste twee weken en ik deel mijn vlog met jullie.

Categorie: My Life, Zwanger

10/03/2017

Video: Shoplog & gekregen babyspullen

Ik vertelde het pas al in één van mijn vlogs, we hebben inmiddels al een aardige collectie babyspullen. Het meeste hebben we gekregen, maar een paar items hebben we inmiddels zelf gekocht. In deze video laat ik de meeste babyspullen aan jullie zien. Veel kijkplezier!

Categorie: My Life, Zwanger

02/03/2017

Zwangerschapsupdate #7: Week 13 & 14

In deze weken is onze baby zo’n 8 centimeter groot en hij kan al op z’n duim zuigen en tenen wiebelen. Hoe schattig is dat? We zijn officieel geloof ik in het tweede trimester beland en in deze update lees je meer over hoe we een kinderwagen uit zijn gaan zoeken en deel ik de eerste buikfoto’s!

Categorie: My Life, Zwanger

22/02/2017

Zwangerschapsupdate #6: We krijgen een..

Als je mij op Instagram volgt heb je het misschien al gezien, maar vandaag ga ik eindelijk het geslacht bekend maken van ons kindje! We waren zo nieuwsgierig en kwamen er achter toen ik 12 weken en 6 dagen zwanger was. We hebben het toen nog een paar dagen geheim gehouden zodat we het op een leuke manier aan onze familie konden vertellen. In deze post ontdekken jullie dus het geslacht, hoe we dat aan onze familie verteld hebben en wat ik daarvoor heb gemaakt.

Categorie: My Life, Zwanger