Nieuw huis gezocht voor Nala - My Simply Special
12/12/2019

Nieuw huis gezocht voor Nala

We hebben er heel lang over getwijfeld, maar we zoeken nu toch een nieuw huis voor onze Nala. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou gaan typen, maar ze verdient een plek die beter bij haar past en waar ze de aandacht krijgt die ze verdient.

Dagboek: In de tuin

Nala is bij ons gekomen toen ze nog heel jong was (ze is waarschijnlijk door iemand gedumpt) en we hebben 6 jaar heel erg van haar genoten. Helaas gaat ze niet zo goed samen met kleine kinderen en we merken dat we haar niet genoeg aandacht meer geven.

Dagboek: Geitenboerderij

Ze is dus 6 jaar oud, is nooit ziek geweest en heeft netjes haar jaarlijkse controles en inentingen gekregen. Ze is lekker speels en energiek, maar doet ook graag een dutje op de zachtste plekjes in huis. Ze gaat elke dag naar buiten om rond te rennen en muizen te vangen, maar als je zin hebt om een speelgoedmuis door de kamer te gooien maak je haar ook erg blij. Is het wat slechter weer? Dan blijft ze liever binnen. Zeker als het onweert, want dat vindt ze eng. Ze komt dan het liefst bij je in de buurt zitten.

Dagboek: Diwali 2019

Een schootkat is Nala niet echt. Oh, ze vindt het zeker fijn om af en toe een tijdje op je schoot te komen liggen of naast je op de bank, maar dat doet ze geen uren per dag. Wel is ze graag in je buurt. Ga je op de bank zitten? Dan vindt ze het fijn om ergens anders op de bank een dutje te doen. Door de dag heen vindt ze het fijn of af en toe geaaid te worden, maar ze kan zich ook opeens bedenken. Nala is wel een poes die je goed moet ‘lezen’. Ze kan namelijk ineens genoeg hebben van aandacht en dan kan je haar beter met rust laten, anders wordt ze boos. Daarom gaat ze dus helaas niet goed samen met ons zoontje. Hij vindt Nala geweldig, maar Nala vindt hem een beetje eng.

Dagboek: Fles weigeren

Nala zoekt een huis…

…waar geen jonge kinderen wonen
…waar geen honden of katten wonen
…waar ze ook naar buiten mag
…waar af en toe met haar gespeeld wordt
…waar ze regelmatig een aai kan komen halen

Kan jij Nala een fijn huis bieden? Neem dan contact met me op.Categorieën: My Life, Persoonlijk3 reacties op “Nieuw huis gezocht voor Nala”

  December 13, 2019

  Aww jeetje wat een lastige beslissing Margot! Ik weet dat jullie zo dol op haar zijn. Maar het is inderdaad voor iedereen beter als het niet meer werkt en Nala zich achtergesteld en bang begint te voelen. Helaas ben ik allergisch voor katten, anders had ik haar met liefde overgenomen. Ik ben een groot dierenliefhebber. Ik zal deze blog even bij wat vrienden delen waarvan ik weet dat zij een huisdier overwegen! Wellicht dat ze contact met je opnemen.


  MySimplySpecial
  December 15th, 2019


  Dankjewel voor je lieve berichtje! We hebben inmiddels een heel goed huis voor Nala kunnen vinden.


  Marjan

  December 16, 2019

  Wat fijn om te lezen dat jullie een goed huis voor Nala hebben kunnen vinden.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie