NYX Nude on Nude natural look kit - My Simply Special
15/01/2014

NYX Nude on Nude natural look kit

Heb ik al genoeg nude/bruine kleuren oogschaduw in mijn stash? Absoluut! Heb ik dit kitje van NYX nodig? Absoluut niet. Tsjah, het is toch echt een leuk en betaalbare kitje en ik kon het niet laten dit met jullie te delen.

NYX Nude on Nude natural look kit
Bij Douglas kwam ik een tijdje terug de Nude on Nude natural look kit van NYX tegen en het leek me meteen een ideaal setje voor op reis. Lekker compact (nog geen 6 bij 6 cm) en een mooie range kleuren waarmee je verschillenden looks kan maken. Bonuspunten? Door de lage prijs hoef je niet al te bang te zijn dat je make-up de reis niet goed overleeft.  

NYX Nude on Nude natural look kit
Als je het doosje opent zie je bovenin 9 kleuren oogschaduw. Onder de oogschaduws is een klein laatje verstop waar je twee lipglosjes en twee kwastjes kan vinden. Ook heeft dit kitje een fijne spiegel aan de binnenkant van de deksel.
NYX Nude on Nude natural look kit
Laten we met de glosjes beginnen. Ze zijn niet super handig als je even snel je lipgloss bij zou willen werken, maar toch zijn ze een leuke toevoeging. De linker kleur is goed gepigmenteerd en zie je hierboven duidelijk. De rechter kleur geeft helaas weinig kleur af, maar wel een subtiele glans.

NYX Nude on Nude natural look kit
Hier zie je de bovenste rij kleuren oogschaduw. Links een neutrale highlighter, in het midden een lichte, taupe-achtige kleur en rechts een donkere grijs-bruine kleur. Al deze kleuren zijn zo goed als mat.

NYX Nude on Nude natural look kit
Op de middelste rij kom je de glanzende kleuren tegen. Links zie je een licht roze highlighter, in het midden een koper kleurtje en rechts een grijze.

NYX Nude on Nude natural look kit
De onderste rij heeft links een koraal-koper kleur, in het midden een subtiel gouden kleur en rechts een bruine kleur. Ook deze kleuren zijn glanzend.
NYX Nude on Nude natural look kit
Product: Nude on Nude natural look kit
Merk: NYX
Inhoud: 9 oogschaduws van 0,78 gram en 2 lipkleuren van 1,15 gram
Prijs: 11,99 euro
Te koop: Bij verschillende filialen van Douglas en in de online shop.

NYX Nude on Nude natural look kit
Natuurlijk heb ik meteen een ‘nude’ look gemaakt met dit palletje. De oogschaduws hebben aardig wat pigment, maar niet zo veel als bijvoorbeeld die van MAC. Ze zijn een tikkeltje korrelig, maar dit is niet zo erg dat het storend wordt. Als je een beetje voorzichtig bent met blenden zijn het prima kleuren om mooie looks mee te maken. Een prima deal voor de prijs.

NYX Nude on Nude natural look kit
Heb jij al producten van NYX in je stash?Categorieën: Beauty8 reacties op “NYX Nude on Nude natural look kit”

  January 15, 2014

  Mooie kleuren, vooral de eerste drie van het oogschaduw palet!


  nikita

  January 15, 2014

  Mooi palet zeg echt leuk voor een naturel look  January 16, 2014

  Dit is echt een enorm mooi palet, voor een nog betere prijs haha. Ik ga denk ik meteen vanmiddag de stad in om ze te kopen:)  January 16, 2014

  Mooie palette!  January 16, 2014

  Mooie kleuren!!  January 20, 2014

  Wat een leuk paletje!


  Irene Niec

  January 22, 2014

  Mooie kleurtjes, daar hou ik wel van,  January 24, 2014

  Fijn palette. Ook handig om mee op vakantie te nemen denk ik. Heb je alles lekker compact bij elkaar!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie