Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress - My Simply Special
01/06/2018

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

Ik heb al best veel van ons nieuwe huis aan jullie laten zien, maar de woonkamer nog helemaal niet. Oeps, tijd om daar verandering in te brengen! Ik heb zo lang gewacht, omdat ik nog niet echt tevreden was met hoe alles er uit ziet. En nee, ook nu is het nog niet af, maar ik kan jullie wel vast een update geven natuurlijk.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

Dit is de rechter kant van de woonkamer. Achter die bruine kast zit de gang en nog verder die kant op vind je de keuken.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

En dit is de linkerkant met de mooie blauwe muur. (Die loopt dus door tot de voorkant van ons huis.)

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

We hebben eigenlijk gewoon de meubels uit onze vorige woning meegenomen en anders neergezet. Gelukkig past het allemaal, al ben ik hier wat minder fan van de booglamp. Misschien dat ik die nog eens ga vervangen voor iets anders.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

De salontafel is wel een soort van nieuw. Ik heb namelijk het blad van een oude tafel geschilderd en er korte pootjes onder gezet. Onze vorige salontafel was donker, had heel scherpe hoeken en was een beetje versleten. Deze tafel is iets kindvriendelijker. Over kinderen gesproken, normaal gesproken zou ik er wat gezellige spulletjes op zetten, maar sinds Liam kan staan hou ik ‘m maar even leeg.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

De gordijnen zijn de nieuwste toevoeging en dat maakt het meteen een stuk gezelliger vind ik.  Verder wil ik nog wel wat aan de muur hangen, maar ik heb nog geen idee wat precies.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

Ook de blauwe muur kan nog wel wat wanddecoratie gebruiken, maar hier wil ik eigenlijk wachten tot de box weg is.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

Ik denk namelijk dat ik dat ‘pronkrek’ dan naast de trap wil plaatsen, zodat we rechts naast het dressoir een leuk speelhoekje voor Liam kunnen maken. Ik heb nog geen idee hoe dat er precies uit moet gaat zien, maar dat komt nog wel.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

Ik blijf dat wit tegen die blauwe muur zo gaaf vinden! Ik vond het best wel spannend om zo’n donkere kleur op de lange wand te smeren, maar hij is donker genoeg om het rustig te maken. En het geeft meteen heel veel sfeer!

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

Het begin is er dus en de woonkamer voelt ook al heel erg fijn. Nu nog de puntjes op de i!


1 reactie op “Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress”

    June 1, 2018

    Ik vind die kleur van jullie blauwe muur echt prachtig! Staat ook echt goed bij de rest van de inrichting. Volgens mij geeft die muur wel wat accent, maar is het verder niet overheersend in de woonkamer. Leuk hoor!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie