Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek - My Simply Special
01/10/2018

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Een paar weken geleden hebben we dan eindelijk onze schuur en zithoek af kunnen maken. Of nou ja, af is het nog niet, maar het begint inmiddels ergens op te lijken en alles is bruikbaar! 

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Kijk, hier kan je het geheel zien. We zijn gegaan voor een schuur in de hoek met daarnaast een grote overkapping voor de zithoek. Ik wilde al jaren graag zoiets en nu is het dan eindelijk gerealiseerd. Heerlijk! (Beetje jammer dat we er pas na de winter echt van kunnen genieten, maar goed.)

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Het geheel is als bouwpakket bij ons geleverd en met hulp van een heleboel mensen hebben we ‘m zelf gebouwd. In de weken erna ben ik fanatiek bezig geweest om alles te schilderen. We hebben gekozen voor een donkergrijze kleur en hebben de binnenkant van de schuur en het plafond boven het zitgedeelte met een transparante beits behandeld.

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Ik zie, nu ik deze post aan het maken ben, dat ons huisje wel vies was toen ik de foto’s maakte, maar zo krijgen jullie toch een idee van het resultaat. De schuur heeft in elk geval dubbele deuren met glas en aan de zijkant een raampje. Binnen heb ik stellingkasten geplaatst waar we dingen als tuinspullen, speelgoed, bbq spullen en de kussens van de loungeset in kunnen bewaren.

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Kijk, door het raampje zie je precies de gevaarlijke goedjes voor de tuin staan. Spul tegen onkruid enzo. Buiten staat in elk geval de loungeset de we al hadden. Het fijne is dat de overkapping groot genoeg is, zodat alles bijna altijd droog blijft. Alleen als het heel erg waait als het hard regent, worden de kussens een beetje nat. Om het gezellig te maken heb ik wat planten neergezet in potten van de Kwantum en ook de gieter komt daarvandaan. Het linker kussen is een oud exemplaar van Zeeman en de andere twee heb ik zelf gemaakt. Het dekentje kocht ik bij Intratuin in de sale. Ik wil dit nog wel verder aankleding met iets aan de muur, wat leuks op tafel en een kleed, maar dat komt in het voorjaar wel weer.

Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek

Verder moeten we ook nog steeds wat met de verlichting. We willen een lamp ophangen in de schuur en iets onder de overkapping. Wel zo praktisch!

Wat vinden jullie van het resultaat?Tags:3 reacties op “Ons nieuwe huis #15: Schuur & zithoek”

  October 1, 2018

  Jullie zithoek ziet er echt super gezellig uit. Wat jammer dat het nu precies herfstig weer is, maar zo heb je alvast wel een leuk vooruitzicht voor volgend jaar. En ook de schuur vind ik prachtig geworden! Leuk dat jij er zelf ook zo enthousiast over bent!


  Tatjana

  October 1, 2018

  Hai Margot, je mag terecht fier zijn op het resultaat.
  En ook bij een winteravond kan je hier plezier van hebben lijkt me.


  Illi

  October 1, 2018

  Supermooi geworden! En in het echt nog mooier;) leuke samenstelling ook qua kleuren:).x


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie