Ons nieuwe huis #20: De badkamer - My Simply Special
01/04/2019

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

Inmiddels wonen we alweer ruim een jaar in ons nieuwe huis, maar de badkamer heb ik nog nooit helemaal laten zien. Het heeft heel lang geduurd voor ik het gevoel had dat het een beetje af was. Ik ben nog steeds niet helemaal tevreden, maar het wordt hoog tijd om toch wat foto’s te delen.

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

Dit is wat je ziet als je binnenkomt. Het is geen grote ruimte en we hebben lang getwijfeld over wat we wilden doen. Er een stuk van de slaapkamer bijtrekken? Dat zagen we niet echt zitten en uiteindelijk besloten we dat we best zonder bad kunnen. We douchen toch liever en kinderen kunnen ook prima onder de douche. De indeling van de ruimte stond ook behoorlijk vast, dus uiteindelijk hebben we er ons ding van gemaakt door zelf de meubels uit te zoeken en de tegels te upgraden.

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

We wilden graag een wastafel waar we met z’n tweeën voor konden staan en dat paste precies. De houtstructuur maakt het meubel wat levendiger en de lades zijn ideaal om van alles in op te bergen. De spiegelkast vind ik niet perse de mooiste optie, maar hij is wel heel erg handig. We kunnen er een hoop in kwijt en de deurtjes hebben ook aan de binnenkant spiegels. Als ik ze allebei helemaal open zet, kan ik dus heel makkelijk mijn haar opsteken terwijl ik alles kan zien. Ideaal!

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

Deze planthanger had ik al verschillende keren zien staan bij Intratuin en ineens bedacht ik dat dit wel een mooie plek zou zijn. Zo wordt de witte wand een beetje doorbroken, al ben ik nog steeds op zoek naar een plant die hier langer dan een paar maanden blijft leven…

Op het randje boven de wc staan een paar items die ik nog wil vervangen. Ik dacht aan glazen potten met mooie, houten deksels om zo nog wat meer leven toe te voegen. Ik ben alleen nog niks geschikts tegengekomen, dus ik blijf mijn ogen gewoon open houden.

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

Dit is de andere kant van de badkamer. We wilden graag een opvallende muur maken, maar zonder erg veel bij te moeten betalen voor de tegels. We waren eerst bang dat het niet ging lukken, tot we deze optie vonden. Ik was heel benieuwd hoe het uit zou pakken, maar het maakt de badkamer wat stoerder en ik ben er nog steeds blij mee.

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

Het liefst zou ik een richel in hebben laten bouwen voor alle flessen in de douche, maar we waren wel een beetje klaar met alle kosten voor meerwerk. Het afgelopen jaar ben ik dus heel lang op zoek geweest naar mooie plankjes die we gewoon zelf op konden hangen. Ik kon echt helemaal niks vinden, maar heb uiteindelijk deze besteld vanuit Duitsland en ben er heel tevreden over.

DIY: Mand van fietsbanden

In het hoekje staat een houten krukje om de badkamer wat gezellig te maken en de mand die ik pas maakte van fietsbanden.

Ons nieuwe huis #20: De badkamer

Zoals jullie lezen zijn er nog wat kleine dingen die ik wil doen om de badkamer wat gezelliger te maken, maar dat komt vanzelf wel. Voor nu ben ik er in elk geval erg blij mee. De douche is heerlijk en Liam heeft ook lekker de ruimte om daar te spelen.

Wat vinden jullie van de badkamer?


9 reacties op “Ons nieuwe huis #20: De badkamer”

  April 1, 2019

  Het is mooi geworden Margot! Nu wil ik nog liever onze badkamer aanpakken. Maar geduld…eerst onze tuin

  X


  Debby

  April 1, 2019

  Hoi! Wat leuk om te zien! Wij hebben sinds kort ook plantjes in de badkamer en wat het specifiek hee goed doet is aloe Vera, varens, scindapsus (hangplant!), Chinese evergreen of vrouwentong! Wij hebben zelf vrouwentong, Chinese evergreen en aloe Vera er staan en die gaan top! Sinds kort ook een lantaarnplantje en ook die gaat doet :). wellicht heb je hier wat aan!


  MySimplySpecial
  April 1st, 2019


  Dat zijn goede tips, dankjewel!  April 1, 2019

  Hij ziet er mooi uit! Doet me eigenlijk denken aan onze badkamer haha. Het enige verschil is dat wij er nog een heerlijk ligbad bij hebben.


  Mh

  April 1, 2019

  Wat een mooie badkamer! Ik ga toch maar eens opzoek naar een leuk plantje want dat staat erg leuk bij jullie.


  Serena

  April 2, 2019

  Ziet er mooi uit! Hebben die zwarte plankjes voor in de douche een speciale naam of weet je nog waar je ze hebt besteld? Liefs.


  MySimplySpecial
  April 3rd, 2019


  Ik heb ze na lang zoeken via Amazon.de gekocht. Ze zijn van het merk Haceka, maar zo te zien worden ze nu niet geleverd helaas.


  Bo

  April 5, 2019

  Hoi, leuk hoor!
  glazen potten met een houten/bamboe deksel zijn te vinden bij de action nu. Echt voor een spotprijs.
  ik ben benieuwd hoe je het glas vd douche schoon/kalkvrij houdt


  MySimplySpecial
  April 9th, 2019


  Goede tip, dankjewel! Het glas zouden we eigenlijk na elke douche even afmoeten nemen, maar dat doen we niet. In plaats daarvan krijgt het een wekelijkse schoonmaakbeurt. Schoonmaakazijn werkt dan prima, al kan dat alleen als je tegels dat toelaten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie