Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek - My Simply Special
24/05/2019

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Een tijdje terug heb ik jullie laten zien hoe de werkplek op zolder er op dat moment uit zag en wat mijn plannen waren om er iets leukers van te maken. Liam kreeg namelijk mijn werkkamer als nieuwe slaapkamer, zodat we ruimte konden maken voor de geboorte van Zusje. Inmiddels ben ik aardig tevreden over het resultaat en heb ik al regelmatig op mijn nieuwe werkplek zitten bloggen. In deze post deel ik het resultaat en vertel ik wat we gedaan hebben.

Ons nieuwe huis #18: Plannen voor mijn nieuwe werkplek op zolder

Ik hou van voor- en nafoto’s, dus bij deze een plaatje van hoe het eruit zag voor we aan de slag gingen. Dit was dus officieel Romano’s werkplek, al zat hij er nooit. Ik gebruikte het wel eens als plek voor mijn naaiprojecten, maar daar hield het ook wel op.

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Tada! Beter, toch? Het bureau en de PAX-kast links zijn blijven staan en verder heb ik eerst flink opgeruimd. 

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Vervolgens heb ik mijn laptop en monitor neergezet, samen met het ladekastje. De printer heeft een plekje gekregen naast het bureau. Ik vind dat niet perse een mooi ding, maar zo is het wel heel praktisch.

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Om het geheel wat gezelliger te maken hebben we twee plankjes opgehangen en heb ik fotolijsten en planten toegevoegd. Er komt in deze hoek heel weinig daglicht, dus ik was benieuwd of ik de planten in leven kon houden. Ik heb wel exemplaren gezocht die geschikt zouden moeten zijn voor donkere hoekjes en tot nu toe lijkt het ook goed te gaan. 

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Terug naar het totaalplaatje. Voor het muurtje links van het bureau stond eerst een bruin boekenkastje. Het was nooit de bedoeling om een PAX-kast en die boekenkast naast elkaar te plaatsen, maar tijdens de verhuizing ontstond dat een beetje. Ik was niet heel blij met hoe het er uit zag, maar voor dat moment was het even handig. Na lang twijfelen ben ik boeken op gaan ruimen en gaan verhuizen en uiteindelijk heb ik iemand anders heel blij gemaakt met een leuke boekenkast. Hierdoor ontstond ook meteen een oplossing voor mijn andere probleem: verlichting. Veel stopcontacten of aansluitpunten zijn er namelijk niet, maar in die hoek kon ik wel mooi een lamp neerzetten. Toevallig werd ik ook gemaild door Magazijnshopper met de vraag of ik een product wilde proberen. Dat kwam natuurlijk perfect uit. Op zolder hebben we al verlichting aan het plafond hangen en de lamp ‘Spot’ past daar perfect bij. Je kan ‘m onder andere vinden in de categorie industriële hanglampen, maar ik koos voor de staande versie. Om het hoekje verder aan te kleden bestelde ik ook kruk ‘Kota’ mee. Het resultaat sluit mooi aan bij de andere meubels en is zo veel beter dan die rommelige boekenkast! Nu twijfel ik alleen nog of ik daar iets aan de muur wil hangen. Oh, ik zou het bijna vergeten, maar rechts van mijn bureau zie je ook nog het witte dressoir staan. Die stond op mijn werkkamer en is mee naar boven verhuisd. Hij past perfect voor het lage wandje en hierin staat nu dus een groot deel van de boeken.

Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek

Wat vinden jullie van het resultaat?


1 reactie op “Ons nieuwe huis #21: Mijn nieuwe werkplek”

    May 25, 2019

    Yay, wat en verbetering! Lekker rustig en overzichtelijk; perfect om met een rustig hoofd te kunnen werken.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie