Winactie: Ontwerp je eigen onderzetters - My Simply Special
07/11/2014

Ontwerp je eigen onderzetters

Natuurlijk zijn de grote meubels als een bank en een bed belangrijk, maar het zijn meestal de accessoires en decoraties die een huis persoonlijk en gezellig maken. Foto’s van leuke momenten, lieve cadeautjes, mooie schilderijen. Items die iets voor je betekenen of die je gewoon erg leuk vindt. Zelf was ik pas op zoek naar leuke onderzetters, en uiteindelijk besloot ik om voor een variant te kiezen die ik zelf kon ontwerpen.

Ontwerp je eigen onderzetters

Ik ben achter mijn laptop gaan zitten en heb zelf een paar designs gemaakt. Voor de eerste variant koos ik voor twee schattige vogeltjes en voor de ander besloot ik een mooie quote te gebruiken. Vervolgens heb ik twee sets met elk vier onderzetters besteld via Webprint.nl. Ze zijn gemaakt van hout en hebben een gladde en glanzende toplaag.

Ontwerp je eigen onderzetters

Wil je nu ook zelf persoonlijke onderzetters maken? Ga dan op zoek naar een mooie foto of afbeelding die je zo kan gebruiken, of maak zelf iets leuks. Vind je mijn designs erg leuk? Dan mag je die ook gebruiken. Download hier de variant met de vogels en hier de variant met de quote. De afbeeldingen openen in een nieuw tabblad en je kan ze makkelijk opslaan. (Alleen voor persoonlijk gebruik.)

Ontwerp je eigen onderzetters

En weet je wat helemaal leuk is? Ik geef een shoptegoed weg ter waarde van €30,- voor Webprint.nl. Daar kan je dus zelf ook twee sets met onderzetters mee bestellen. Meedoen is simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post waarin je vertelt met wie jij wel een kop thee zou willen drinken.
 • Like de MySimplySpecial Facebookpagina.
Wil je meer kans maken? Dit kan je doen:

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met zaterdag 22 november 2014 en is open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Ontwerp je eigen onderzetters

Heel veel succes allemaal!

Geschreven

 

 Categorieën: DIY, To Do, Win19 reacties op “Winactie: Ontwerp je eigen onderzetters”
  Nynke

  November 7, 2014

  Ik wil wel weer een kopje thee drinken met mijn vriendin die voor haar afstuderen in Maleisie is. Ik volg je op bloglovin en FB en heb het bericht op FB gedeeld.  November 7, 2014

  Ik zou wel een kop thee willen drinken met Madonna! Kan ik zien hoe ze leeft en vragen hoe het is zo’n beroemde zangeres te zijn ;-).
  Ik heb je bericht of FB geliked en gedeeld!
  Fijne dag :-D!  November 7, 2014

  Wat een leuke onderzetters! Ik wil graag theedrinken met mijn broertje die ik veel te weinig zie sinds hij op kamers is gaan wonen en dus niet meer om de hoek woont. Ik volg je op bloglovin’ en facebook.  November 7, 2014

  Hele gave onderzetters!


  Danielle glas

  November 7, 2014

  Wat ontzettend leuk! Ik ben een echte theeleut en zou graag onderzetters ontwerpen met een liefdeshekje ❤️# het is een lang verhaal maar dat is het symbooltje die ik met m’n vriend heb het lijkt me heel leuk om daar onze glazen op te zetten! Ik heb je bericht gedeeld op Facebook & instagram! Fijn weekend, liefs Danielle


  Ebru

  November 7, 2014

  Leuk persoonlijk cadeau!


  MySimplySpecial
  November 9th, 2014


  Dat is een goed idee!


  Inge

  November 7, 2014

  George Clooney. Ben benieuwd of hij ook thee lust haha


  Inge
  November 7th, 2014


  Oh ik volg je op Facebook en bloglovin! (Inge Kleefman)  November 8, 2014

  Wat een leuke onderzetters. Ik gebruik ze eigenlijk nooit!


  Debby

  November 8, 2014

  Ik zou een kopje thee willen drinken met m’n oma van 95! Ze betekend heel veel voor me en zolang ze er nog is wil ik die tijd met haar doorbrengen :). Ik volg je op fb!

  Ps, kan het zijn dat ik jou en Romano laatst tegen kwam bij VD Valk Schiphol???


  MySimplySpecial
  November 24th, 2014


  Nee, daar ben ik nog nooit geweest. Maar grappig dat er dus twee mensen op ons leken!  November 8, 2014

  Wat leuk! Ik doe graag mee want ik ben net verhuisd en dit is zo leuk! Ik zou wel graag een theetje willen drinken met Ryan Gosling, haha! Ik heb alles gedaan. Ik volg je ook oo Bloglovin en heb het gedeeld op Twitter en Facebook! XOXO


  Corinne

  November 9, 2014

  Hi, leuk zeg, ik voel al wat leuke quotes opkomen Met wie wil ik een theetje drinken? Ik zou graag met Graham Norton een kopje thee doen, dat wordt lachen, gieren, brullen en daarna… hupsakee achterover (in de stoel).


  Anita H.

  November 13, 2014

  Ik heb alle extra kansen benut en ik maak graag kans. leuke actie!


  Anita H.

  November 13, 2014

  Sorry, nog een aanvulling: ik wil wel thee drinken met vriendin Rita.


  Jessica De Grauwe

  November 17, 2014

  Hi, superleuke actie! Eerlijk gezegd wil ik simpelweg gezellig een kopje drinken met m’n vriend, zonder de tafel vuil te maken aangezien we nog geen onderzetters hebben… Dus wie weet is binnenkort ons probleem opgelost


  Ilse prins

  November 20, 2014

  Ohhh wat heel erg enorm leuk zeg! Ik wist niet eens dat je zelf je onderzetten kon ontwerpen. maarja in deze tijd kan dat natuurlijk eigenlijk ook niet ontbreken he haha.. Ik doe heel graag mee voor in ons nieuwe huisje! Een paar leuke spreuken weet ik zeker wel weg te zetten op de onderzetters. Geweldig dat je dit mag weggeven zeg, en jij hebt ook echt superleuken gemaakt.. Ik doe natuurlijk ook heel graag mee.. Ik volg je op BL en FB..
  Fijne avond, groetjes  November 27, 2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie