Onze bruiloft: Bali honeymoon video - My Simply Special
03/04/2017

Onze bruiloft: Bali honeymoon video

Yes, eindelijk heb ik deze video afgemaakt! We zijn inmiddels ruim zeven maanden getrouwd, dus dat mocht wel eens. Het leuke is wel dat Romano en ik afgelopen zaterdag precies vijf jaar samen waren dus wat dat betreft is dit wel weer een goede timing. We hebben in elk geval tijdens onze honeymoon wat random dingen gefilmd en dat bleken nog een heleboel stukjes te zijn. Ik heb dit samengevoegd tot een sfeerimpressie en ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden om te zien!

Oh wat een heerlijke vakantie was dat zeg, ik wil meteen weer terug als ik die beelden zie! Willen jullie meer details weten over onze vakantie? In deze en deze post vertel ik precies wat we gedaan hebben en in deze post kan je mijn tips lezen voor als je ook naar Bali gaat.

Zijn jullie al eens op Bali geweest?Categorieën: My Life, Travel, Trouwen2 reacties op “Onze bruiloft: Bali honeymoon video”
    Luke

    April 3, 2017

    Lovely! I wish it was longer though, even at 9 minutes ha    April 3, 2017

    Wat onwijs mooi ♥


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie