Onze bruiloft: Bedankjes - My Simply Special
13/01/2017

Onze bruiloft: Bedankjes

Bij een bruiloft horen bedankjes vind ik en het is een mooie manier om je gasten te laten weten dat je het heel fijn vond dat ze aanwezig waren. Het is toch een bijzondere dag! Aangezien wij bij het feest een ‘popcornbar’ hadden staan leek het me leuk om dit thema door te trekken naar de bedankjes, en in deze post ga ik laten zien hoe ik dat precies gedaan heb.

Onze bruiloft: Bedankjes

Ik heb deze foto’s trouwens gemaakt vóór de bruiloft omdat ik zeker wilde weten dat ik genoeg foto’s had om met jullie te delen. Op deze foto zie je de bedankjes zelf. We hebben plastic reageerbuisjes besteld via AliExpress en die gevuld met popcornmaïs.

Onze bruiloft: Bedankjes

Om elk buisje hebben we een labeltje gebonden met de tekst ‘thanks for popping by’. Hiervoor hebben we witte en roze touwtjes gebruikt.

Onze bruiloft: Bedankjes

De labeltjes zijn zeshoekig, een thema dat we voor de hele bruiloft doorgevoerd hebben. Van de uitnodigingen tot de tafelindeling en dus de bedankjes. Bij de Xenos heb ik ook twee zeshoekige houten bakjes gekocht waar we alle bedankjes netjes ingezet hebben.

Onze bruiloft: Bedankjes

Om ervoor te zorgen dat mensen weten hoe ze zelf popcorn kunnen maken met de maïs uit het buisje heb ik een recept uitgewerkt om bij de bedankjes te plaatsen.

Onze bruiloft: Bedankjes

En zo zag alles er bij elkaar uit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze op de bruiloft zelf niet bewust heb zien staan, ik was toen zo met andere dingen bezig. Hihi! Het was in elk geval een flinke klus ze te maken, maar erg leuk om te doen. En het is zo leuk om te zien hoe je van een idee in je hoofd naar een uitgewerkt geheel gaat. Ja, daar kan ik echt van genieten!

Hadden jullie bedankjes bij jullie bruiloft of hebben jullie wel eens bedankjes gekregen bij iemand anders’ bruiloft?Categorieën: My Life, Trouwen
Tags:10 reacties op “Onze bruiloft: Bedankjes”
  Maartje

  January 13, 2017

  Superorigineel! Haha wij hadden voor iedereen een zakje M&M’s met ook een bedankkaartje en een lintje er aan. M&M’s omdat mijn man Maarten heet en ik Maartje. Aan één kant helemaal niet origineel maar toch vond iedereen het grappig. En het was budgetproof en niet te veel werk om te maken behalve de gaatjes ponsen en de kaartjes er aan te doen.
  Verder vaak een mini likeurflesje of zo’n stom Hollands klompje als we op NL bruiloft waren. (We wonen in Zuid-Afrika;))


  MySimplySpecial
  January 13th, 2017


  Wat grappig inderdaad om zo iets met jullie namen te doen!  January 14, 2017

  Wat een leuk idee! Heb ik nog nooit ergens gezien, maar lijkt me wel écht cool. Wel een goed idee om de uitleg ernaast te zetten, anders zou het voor sommigen wel een raar bedankje zijn…als ze niet weten hoezo er nu maïs in zit.


  Marian B

  January 14, 2017

  Leuk bedacht!  January 15, 2017

  Heel erg leuk weer!


  yvonne

  February 17, 2017

  Hallo.
  Heeel erg leeuk gemaakt!
  Wij trouwen 22 september en ben druk aan het zoeken voor leuke ideeen. Wat is de lettertype die je gebruikt in de fotolijstjes?

  Groetjea Yvonne


  MySimplySpecial
  February 17th, 2017


  Gefeliciteerd met je verloving en geniet van alle voorbereidingen. Je stelt wel een goede vraag, want ik heb die bestanden niet meer op mijn laptop en kan dus niet voor je opzoeken welk lettertype het was. Sorry!


  Bente

  February 22, 2018

  Hallo,

  Ik vind je idee voor de bedankjes super! Echt kei leuk Wij trouwen in juni en zijn druk bezig met ideeën opdoen.
  Mag ik je vragen hoe je de kaartjes die eraan zitten gemaakt hebt? De vorm ervan vind ik zo gaaf! Alvast bedankt

  Groetjes Bente


  Kirsty

  April 29, 2019

  Hoi,

  Waar heb je die kaartjes vandaan? Besteld of zelf gemaakt?


  MySimplySpecial
  April 29th, 2019


  Hi! Bedoel je die zeshoekige labeltjes die aan alle buisjes hangen? Ik heb ze zelf gemaakt. Ontworpen op de computer, geprint op dik papier en daarna met een grote pons ‘uitgeknipt’.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie