Onze bruiloft: De grote dag #1 - My Simply Special
26/10/2016

Onze bruiloft: De grote dag #1

Ja, ik kan eindelijk foto’s delen van onze bruiloft! (Hihi, ik zit dit met een big smile te typen op mijn laptop.) Ik weet dat ik nog bezig ben met het verhaal over de Hindoestaanse bruiloft, maar aangezien ik daar nog foto’s van binnen moet krijgen begin ik vandaag gewoon vast aan het verslag van de wettelijke bruiloft. Het was zo’n perfecte dag, echt oprecht de mooiste dag van ons leven! Cliché, maar zeker waar! We hebben er gelukkig heel veel foto’s van en daarom ga ik mijn verslag opsplitsen in drie delen. Vandaag begin ik met de ochtend. Ik laat zien hoe we ons allebei klaarmaakten en deel wat foto’s van onze ‘first look’.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Romano sliep de nacht voor de bruiloft bij zijn ouders en zijn dag begon om een uur of acht met een bezoekje aan de kapper. Daarna heeft hij zijn trouwpak aangetrokken.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Romano is nogal fan van Iron Man, Avengers en meer van dat soort films. Zijn zusjes hadden daarom als verrassing speciale manchetknopen geregeld voor hem en zijn vrienden.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Mijn wekker ging geloof ik rond een uur of zeven en na een simpel ontbijtje (gewoon met havermout) met mijn getuigen ben ik gaan douchen. Daarna was het tijd voor mijn make-up, want ik had besloten dat lekker zelf te doen. Een van mijn getuigen heeft me gelukkig wel geholpen met het aanbrengen van kleine plukjes nepwimpers. Rond kwart over negen was Jennifer van The Beautiful Bride Company er ook en werd mijn haar gedaan. Ik was eigenlijk heel rustig en besefte me nog niet helemaal dat het toch echt onze trouwdag was. Maar langzaamaan kwam dat besef toch wel, zeker toen ook de fotograaf en videograaf erbij kwamen en alles vast gingen leggen.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

En toen was het tijd om mijn jurk aan te doen. Eindelijk! Ik had ‘m de avond van te voren al aan mijn kast gehangen en nu mocht ik ‘m dan eindelijk langer aan dan een paar minuten. Heerlijk! Oh, en die schaar op de foto? Die hadden we nodig om een klein pluisje weg te knippen.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Toen we de bruiloft aan het organiseren waren hebben Romano en ik het erover gehad of we tijdens de ceremonie zelf wat wilden zeggen. Romano zag dat niet zo zitten dus daarom hadden we besloten om brieven uit te wisselen die we mochten lezen zodra we aangekleed waren. Een heel speciaal moment!

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Romano kwam me ophalen. Ik wachtte binnen terwijl hij begroet werd door een deel van de gasten.

Onze bruiloft: De grote dag #1

We wilden namelijk een ‘first look’ doen zoals je dat wel eens ziet op Amerikaanse trouwblogs. Dus in plaats van dat ik de deur opendeed of de trap af kwam zijn we door onze getuigen naar elkaar toegebracht terwijl we onze ogen dicht hadden. We zijn toen even alleen gelaten (oké de fotograaf en videograaf waren er wel bij) en toen hebben we tegelijkertijd onze ogen opengedaan. Zo zagen we elkaar echt tegelijk voor het eerst.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Hihi, Romano heeft me maandenlang voor de gek weten te houden. Hij had me namelijk het stofstaaltje van zijn pak laten zien en me zo wijs gemaakt dat hij een bruin pak had gekocht. Toen ik mijn ogen opendeed snapte ik dus even echt niet wat ik zag. Daarna moest ik natuurlijk heel hard lachen. (En stiekem was ik opgelucht, want ik was heel erg bang dat bruin hem niet zo mooi zou staan en dit pak vond ik prachtig.) 

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Ik kreeg op dit moment ook mijn boeket van Romano, want dat had hij die ochtend opgehaald. Zo pretty! Ik word nog steeds blij als ik naar die kleuren en mooie bloemen kijk.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Onze bruiloft: De grote dag #1

Oh wat een bijzondere dag was het toch! Mag ik ‘m nog tien keer opnieuw meemaken?

Zijn jullie de posts over de bruiloften al zat? Ik hoop het niet, want ik vind het te leuk om ze met jullie te kunnen delen en er komen er nog meer aan! 

Foto’s: Dario EndaraCategorieën: My Life, Trouwen
Tags:18 reacties op “Onze bruiloft: De grote dag #1”
  Pip

  October 26, 2016

  Wauw prachtig allemaal zeg! Ik ben je bruiloft verhalen helemaal niet zat hoor! Ik beleef door jou verhaal onze dag gewoon weer een beetje!:)  October 26, 2016

  Wauw wat een prachtige foto’s! En wat zag je er prachtig uit!


  Lisan

  October 26, 2016

  Ohhh ik zwijmel helemaal weg hier, kippenvel! Prach-tig! En wat zag je er geweldig uit!


  MySimplySpecial
  October 30th, 2016


  Dankjewel, wat lief!  October 26, 2016

  Wat een mooie jurk zeg! Ik vind dit soort posts altijd super leuk – ben benieuwd naar meer foto’s!  October 26, 2016

  Hoe lief zeg!


  Bibi

  October 27, 2016

  Wat prachtig! Jullie straaaaaaaaaaalen!!! Ben benieuwd naar de rest van de foto’s.


  MySimplySpecial
  October 30th, 2016


  Dankjewel, vrijdag staat het volgende deel online


  Tracy

  October 27, 2016

  Prachtig!


  Astrid

  October 30, 2016

  Leuke foto’s en wat zag je mams er ook mooi uit, had al wat verhalen gehoord, Maar foto’s is altijd leuker


  Froukje
  November 2nd, 2016


  Dank je, Astrid


  Anna

  November 5, 2016

  Ik vind je kapsel, make up en uiteraard je jurk erg mooi. Tevens vind ik het pak van je man erg mooi. Een blauw pak is helemaal hip! Het ziet er echt sprookjesachtig uit. Ik wens jullie heel veel geluk samen:-) Als ik dit zo allemaal lees, dan denk ik: wanneer ben ik aan de beurt? Hihi


  MySimplySpecial
  November 7th, 2016


  Dankjewel! En ik zal voor je duimen dat je snel ook aan de beurt zal zijn  November 14, 2016

  Wauw, echt prachtig!


  Marianne

  January 8, 2017

  Wat zag je er ontzettend mooi uit,
  jullie zijn echt een prachtig stel, zo uit een sprookje gestapt.


  MySimplySpecial
  January 9th, 2017


  Wat lief, dankjewel! Het voelde ook wel een beetje als een sprookje  February 15, 2017

  Het is misschien alweer even geleden, maar toch nog gefeliciteerd! Wat een leuke posts heb je over je bruiloft geschreven. Ik ga in oktober trouwen en hier kan ik wel wat ideetjes op doen! Top!


  MySimplySpecial
  February 15th, 2017


  Dankjewel en jij gefeliciteerd met je verloving! Heel veel plezier met alle voorbereidingen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie