Onze bruiloft: Decoratie shoptip - My Simply Special
03/09/2016

Onze bruiloft: Decoratie shoptip

Vandaag is het weer tijd voor een snelle tip. Als je een bruiloft of een ander feest gaat organiseren dan is de kans vrij groot dat je na gaat denken over decoraties toch? Ik vond de decoraties in elk geval heel belangrijk want dat zorgt toch voor sfeer en je kan er een stukje van jezelf mee laten zien. Nu kan je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil, maar tijdens onze voorbereidingen heb ik een fijne budgetvriendelijke webshop ontdekt. (Zolang je ‘m niet helemaal leeg koopt.)

Onze bruiloft: Decoratie shoptip

Waar ik het over heb? AliExpress! Misschien kennen jullie ‘m al, maar voor mij was hij nieuw en een hele fijne ontdekking. Net als bij eBay moet je goed zoeken naar wat je wil, duurt het een tijdje voor je alles binnenkrijgt en een enkele keer komt het nooit aan, maar die nadelen zijn echt maar klein als je ontdekt wat je er kan kopen en voor welke prijzen. Oh, en het systeem is zo gemaakt dat je je geld netjes terug kan vragen mocht een pakketje niet aankomen.

Onze bruiloft: Decoratie shoptip

Wat je er kan kopen? Alles! Hihi nee, ik heb mezelf ingehouden en niet eindeloos rondgekeken naar items, maar je kan er echt een hoop vinden. Zelf heb ik er lampionnen in drie maten, lampjes voor in de lampionnen, visdraad voor het ophangen van de lampionnen, lint, pom poms, honeycombs, bloemblaadjes en plastic reageerbuisjes voor de bedankjes gekocht. En ja bij al die items heb ik ook op eBay gekeken maar Ali was toch steeds goedkoper.

Onze bruiloft: Decoratie shoptip

Wat wel belangrijk is, is dat je bij de wat ingewikkeldere items goed naar de reviews kijkt. Ik heb bijvoorbeeld ook naar taarttoppers gekeken en daarbij zag je vaak in de reviews dat het product er toch wel anders uitzag dan zou moeten. Ik wilde dat risico niet nemen en heb uiteindelijk een taarttopper via Etsy besteld. Bij de items die ik wel via Ali heb gekocht zag alles er precies zo uit als ik had verwacht.

Kenden jullie deze webshop al?Categorieën: My Life, Shop, To Do, TrouwenEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie