Onze bruiloft: Gastenboek - My Simply Special
04/01/2017

Onze bruiloft: Gastenboek

Voor onze bruiloft wilde ik graag een ander soort gastenboek dan een boek waar mensen iets in konden schrijven. Na lang nadenken en zoeken kwam ik het idee tegen om een soort ‘tip jar’ te maken. Een vaas of pot waar mensen adviezen in kunnen doen voor het bruidspaar aan de hand van een paar zinnen die afgemaakt kunnen worden. Het was wat meer werk om te maken, maar de antwoorden zijn zo ontzettend leuk om terug te lezen na de bruiloft! Ik heb helaas geen foto’s van hoe ons gastenboek erbij stond op de bruiloft, maar ik heb achteraf thuis toch nog wat foto’s gemaakt om met jullie te kunnen delen.

Onze bruiloft: Gastenboek

De basis voor onze ‘tip jar’ was een vaas die we tegenkwamen bij de Ikea. Deze heb ik een beetje opgeleukt met linten in onze themakleuren. Op de voorkant heb een een label geplakt dat ik geprint heb op dik papier. De fotolijst (ook van IKEA) hebben we gebruikt om het wat duidelijker te maken dat dit ons gastenboek was.

Onze bruiloft: Gastenboek

Bij de vaas lag een hele stapel met allemaal van dit soort formuliertjes. Oh, en er stond uiteraard ook een schattig potje met pennen bij. Wel zo handig! De formuliertjes heb ik geprint op dik printpapier en op beide kanten stonden twee vragen. 

Onze bruiloft: Gastenboek

Het idee was dus dat ze ons tips konden geven en een wens achter konden laten. De kaartjes heb ik trouwens ontworpen in de stijl van onze uitnodiging, zo paste alles mooi bij elkaar.

Onze bruiloft: Gastenboek

Natuurlijk heeft niet iedereen iets ingevuld, maar wat we hebben is zo leuk om terug te lezen! Na de bruiloft heb ik er een mooi stapeltje van gemaakt en die bewaren we bij de andere aandenkens van onze mooie dag. (En de vaas kan ik nu gewoon gebruiken in huis.)

Zijn jullie benieuwd naar de antwoorden die we zoal gekregen hebben? Ik ga ze niet allemaal delen, maar onze gasten zeiden bijvoorbeeld “Het geheim van een goed huwelijk is…

…altijd overleggen.”
…keep laughing, keep living, keep loving.”
…de juiste partner.”
…geven, niet nemen.”
…veel leuke dingen met elkaar blijven doen.”
…elkaar ook vrij laten en uitdagen.”
…tijd voor elkaar maken, juist als je elkaar even niet zo lief vindt.”

Onze bruiloft: Gastenboek

Wat denken jullie dat het geheim is van een gelukkig huwelijk?Categorieën: My Life, Trouwen
Tags:6 reacties op “Onze bruiloft: Gastenboek”
  Maartje

  January 4, 2017

  Hoi! Heb net je blog ontdekt en lees een beetje bij, wat een mooie dag was jullie bruiloft zo te zien! En zulke leuke details! Heel leuk idee deze kaartjes en zo leuk om zo nu en dan eens terug te lezen. fijne dag!


  MySimplySpecial
  January 4th, 2017


  Wat leuk dat je mijn blog ontdekt hebt, welkom!  January 4, 2017

  Wat een onwijs leuke set-up! Het geheim van een goed huwelijk, dat vind ik een lastige. Zolang je eerlijk en vertrouwelijk naar elkaar bent kom je wat mij betreft héél ver.  January 4, 2017

  Het geheim van een goed huwelijk is denk ik met elkaar blijven communiceren.


  Luke

  January 6, 2017

  Hi Margot, I love your blog I read it pretty much every time you upload a new post, I would love to see a post about the relationship beginnings of you and Romano, like how you met, where you met, was it love at first sight etc. That would be amazing


  MySimplySpecial
  January 7th, 2017


  Hi Luke, thank you so much for reading my blog! I love your idea for a post about our history, so I’ve put in on my lost with ideas for new blogposts.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie