Onze bruiloft: Getuigen vragen - My Simply Special
05/03/2016

Onze bruiloft: Getuigen vragen

Ik vertelde jullie pas al hoe ik mijn trouwjurk heb gevonden, maar wat ik ik toen niet vertelde is dat ik die dag ook mijn getuigen gevraagd heb! Romano en ik hebben samen besloten allebei twee vrienden of vriendinnen te vragen, maar één van mijn vriendinnen heeft een half jaar in het buitenland gezeten en ik vond het wel zo leuk om het op een originele manier te vragen. Hoe ik dat precies gedaan heb? Dat ga ik in deze post laten zien!

Onze bruiloft: Getuigen vragen

Ik heb er best een tijdje over nagedacht en natuurlijk op Pinterest rondgekeken. (Wat staat daar toch veel moois op!) Uiteindelijk kwam ik een leuk idee tegen en daar heb ik mijn eigen draai aan gegeven. Ik heb namelijk een doosje gemaakt die de vraag voor mij stelde.

Onze bruiloft: Getuigen vragen

Wat ik gebruikt heb:

De gaatjestang kan je natuurlijk vervangen door een normale perforator (werkt alleen iets minder precies) en in plaats van de hexagon pons kan je ook gewoon een schaar gebruiken.

Onze bruiloft: Getuigen vragen

Ik ben begonnen met het ontwerpen van de labeltjes op mijn laptop en die heb ik geprint op dik wit papier. Vervolgens heb de pons erbij gepakt om de labeltjes netjes uit te ‘knippen’.

Onze bruiloft: Getuigen vragen

Met de gaatjestang heb ik daarna gaatjes gemaakt bovenin de labels.

Onze bruiloft: Getuigen vragen

In de doosjes heb ik wat papiersnippers gelegd met daarop een nagellakje die past bij de kleuren die we uitgekozen hebben voor de bruiloft. Met een stukje touw heb ik de labeltjes met het tweede deel van de vraag aan de nagellakjes gehangen. Daarna heb ik de doosjes dicht gedaan en de labels met het eerste deel van de vraag er leuk omheen gebonden.

Onze bruiloft: Getuigen vragen

Schattig toch? Ik was in elk geval erg tevreden en het was leuk om de doosjes aan de meiden te geven en te zien hoe ze uitgepakt werden. Oh, en natuurlijk zeiden ze allebei ja!

Zijn jullie al eens iemands getuige geweest?Categorieën: My Life, Trouwen
Tags:2 reacties op “Onze bruiloft: Getuigen vragen”

    March 5, 2016

    Leuk zeg! Ik was afgelopen september getuige van mijn zusje, heel bijzonder!    March 5, 2016

    Wauwie Margot, wat heb je prachtige kadootjes gemaakt om zo’n vraag te stellen. Origineel ook! Nee ik ben nooit iemands getuige geweest.

    x


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie