Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes - My Simply Special
17/11/2016

Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes

Ik vind het heerlijk om met DIY-projecten bezig te zijn en het was dus al snel duidelijk dat ik voor de bruiloft ook het een en ander zelf wilde maken. Zo kon ik precies maken wat ik wilde en kon ik persoonlijke touches toevoegen aan een bijzondere dag. Eén van mijn eerste projectjes was het personaliseren van hangertjes. Een priegelwerkje, maar dat was het uiteindelijk zeker waard! In deze post laat ik zien hoe ik dat gedaan heb.

Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes

Kijk dit staat toch veel leuker zo met onze trouwdatum erop?

Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes

Goed, wat heb je nodig?

  • hangertjes (ik kocht een setje simpele witte hangertjes bij de Ikea)
  • papier
  • (zacht) potlood
  • pen
  • tape (washi- of schilderstape)
  • verf in een kleur naar keuze (ik gebruikte de themakleur van de bruiloft)

Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes

Print je design op een simpel wit papiertje. Ga bijvoorbeeld voor een naam en/of datum, maar maak het niet te klein. Kijk of het formaat goed is en print het eventueel nog een keer uit tot je tevreden bent. Kleur nu de achterkant van het vel in met een (zacht) potlood, zodat in elk geval je design bedekt is.

Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes

Is alles grijs? Plak het papier dan vast op je hangertje en trek je design over met een pen. Je mag best een beetje duwen!

Onze bruiloft: DIY persoonlijke hangertjes

Haal het papiertje vervolgens weg en als het goed is heeft het potlood nu afgegeven op je hangertje en zie je design. Nu kan je je verf en een goed smal kwastje erbij pakken en alles voorzichtig overtrekken. Laat de verf daarna goed drogen en je bent klaar! 

Onze bruiloft: De grote dag #1

Ik heb een aantal exemplaren gemaakt zodat Romano twee hangertjes mee kon nemen, ik er één had voor mijn jurk en ook mijn moeder en getuigen hun jurken mooi op konden hangen.

Onze bruiloft: De grote dag #1

Een klein detail, maar leuk is het wel. En die hangertjes zijn een leuk en bruikbaar aandenken!Categorieën: DIY, My Life, To Do, Trouwen
Tags: ,Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie