Onze bruiloft: Sweet table - My Simply Special
30/12/2016

Onze bruiloft: Sweet table

Bij een bruiloft hoort een bruidstaart toch? Wij waren er al vrij snel over uit dat we geen traditionele bruidstaart wilden, maar een sweet table. We wilden dat mensen lekker konden snoepen en allemaal verschillende dingen konden proeven. Ja, we zagen het al helemaal voor ons! Gelukkig is het uiteindelijk ook werkelijkheid geworden en vandaag wil ik daarom de foto’s van dit te lekkere deel van onze bruiloft met jullie delen.

Onze bruiloft: Sweet table

Natuurlijk wilden we wel een taartje om samen aan te snijden, want dat hoort er natuurlijk wel bij. We hebben gekozen voor een kleine citroencake gevuld met extra veel lemon curd. De buitenkant was afgewerkt met vanillecrème. Heel simpel, maar door de verse bloemen en de topper werd het een mooi plaatje. De topper heb ik trouwens via Etsy besteld.

Onze bruiloft: De grote dag #3

Hier mochten we de taart aansnijden en blijkbaar hoort de hand van de vrouw onder en die van de man eroverheen. 

onze-bruiloft-de-grote-dag-3-18

Ja, daarna hebben we elkaar een hapje gegeven en gelukkig heeft Romano zich ingehouden en niet alles over mijn gezicht gesmeerd. Hihi!

Onze bruiloft: Sweet table

Naast het taartje hadden we dus nog een heleboel andere hapjes. Deze brownies bijvoorbeeld met stukjes witte chocola.

Onze bruiloft: Sweet table

En miniglaasjes met witte chocolademousse. Deze waren heerlijk luchtig en helemaal niet zwaar. (Dus je kon rustig verder proeven!) Op de voorgrond zie je trouwens de macarons met frambozensmaak.

Onze bruiloft: Sweet table

Verder waren er hele schattige minicupcakes in twee smaken. Bovenop stonden de red-velvetcupcakes en onder stonden de vanille-aardbeicupcakes. Romano is gek op red-velvetcake, dus dat kon natuurlijk niet ontbreken.

Onze bruiloft: Sweet table

Als laatste waren er nog deze mini-lemon-meringue-pies. Oh, ik krijg helemaal trek in al dat lekkers als ik deze foto’s weer zie! Ik was tijdens de borrel druk aan het kletsen met iedereen en vergat bijna te eten, maar Romano heeft me een bordje gebracht met wat verschillende hapjes, dus ik heb toch nog best wel wat kunnen proeven gelukkig.

Onze bruiloft: Sweet table

Kijk hier zie je nog een overzicht. Ik had speciale houdertjes gemaakt met naamkaartjes waar onze gasten op konden lezen wat alles is. Alles is trouwens gemaakt en neergezet door Anna door Gebakkerij.

Onze bruiloft: De grote dag #3

Ja, de sweet table was een succes! Zouden jullie voor een traditionele bruidstaart gaan of ook voor een sweet table?

Foto’s: Dario EndaraCategorieën: My Life, Trouwen
Tags:3 reacties op “Onze bruiloft: Sweet table”

  December 30, 2016

  Het ziet er echt super leuk en lekker uit. Ik had nog nooit van een sweet table gehoord, maar ik zou het zeker overwegen als ik zou trouwen. Jullie zagen er trouwens super mooi uit allebei.


  MySimplySpecial
  January 1st, 2017


  Dankjewel!


  Anna

  January 10, 2017

  Echt super gaaf!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie