Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot - My Simply Special
10/02/2017

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Ik geloof dat ik inmiddels alles verteld heb over onze wettelijke bruiloft, maar ik was natuurlijk nog helemaal niet klaar met mijn verhaal over onze Hindoestaanse bruiloft! Eerder vertelde ik al over de henna avond, de offerdienst en Hardi en Bhatwaan, maar de foto’s van de dag van de huwelijksceremonie heb ik nog helemaal niet met jullie gedeeld. Oeps! Het zijn er natuurlijk wel heel erg veel, dus ik heb het in twee delen gesplitst. Vandaag deel ik de foto’s van de fotoshoot en volgende week laat ik de rest van de dag zien.

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Van deze dag zijn er niet veel foto’s van de voorbereidingen, maar ik heb me ‘s ochtends thuis opgemaakt en daarna kwam er iemand om mijn haar te doen. Twee vrienden waren blijven slapen en waren overal dus gezellig bij en iets later kwamen ook mijn moeder en oma langs. Toen ik bijna klaar was stond Romano op de stoep en kwam ook de fotograaf aan. Tijd om elkaar voor het eerst te zien en foto’s te maken! 

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot  Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot   Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot

Na de fotoshoot is Romano naar zijn ouders vertrokken omdat daar nog een aantal rituelen plaats zouden vinden. In die tijd heb ik even kunnen lunchen en daarna zijn we wat eerder naar de zaal vertrokken waar de ceremonie en het feest plaats zouden vinden want wij zouden daar nog wat rituelen doen voor alles zou beginnen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze foto’s vinden. Wel even een andere look hè? Ik moest er wel aan wennen hoor, maar vond het ook wel weer heel gaaf!

Foto’s: Bridj PhotographyCategorieën: My Life, Trouwen6 reacties op “Onze Hindoestaanse bruiloft: De fotoshoot”
  Hana

  February 10, 2017

  Prachtig! Ik ben hier eventjes aan het rondkijken en ik vind het zo leuk en creatief en mooi Jullie zien er prachtig uit!  February 10, 2017

  Wauw! Wat een prachtige foto’s stuk voor stuk!


  Sandra

  February 11, 2017

  Wauw! Prachtig! De foto’s zijn heeeul erg mooi. En jullie kleding, de henna, make up, sieraden… chique!


  Anna

  February 11, 2017

  Prachtige foto’s! Jullie zien er heel gelukkig uit:)


  Lisan

  February 12, 2017

  Wauw wat ontzettend mooi! Zo mooi kleurrijk! Die op drie na laatste foto waarop je voor de boom staat is echt onwijs mooi! Ik ben echt verliefd op het sieraad dat je op je hoofd draagt. Mooie make-up ook.  February 13, 2017

  oh wauw wat ben je mooi! prachtige foto’s, echt heel bijzonder!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie