Onze Hindoestaanse bruiloft: Sneak Peak - My Simply Special
26/07/2016

Onze Hindoestaanse bruiloft: Sneak Peak

Lieve lezers, vandaag heb ik even geen dagboekpost voor jullie want afgelopen weekend stond helemaal in het teken van onze Hindoestaanse bruiloft! Natuurlijk heb ik van de dagen eromheen zelf foto’s gemaakt en die zal ik volgende week met jullie delen. En de bruiloft? Daar zal ik jullie natuurlijk ook alles over vertellen! Ik ga eerst even nagenieten en alle foto’s verzamelen en dan zal ik er verschillende posts over schrijven. Voor nu heb ik deze foto vast voor jullie die onze fotograaf al met ons deelde. En ik kan vast verklappen, het was een bijzondere en onvergetelijke ervaring en ik ben heel dankbaar dat ik dat mee heb mogen maken!Categorieën: My Life, Trouwen4 reacties op “Onze Hindoestaanse bruiloft: Sneak Peak”

  July 26, 2016

  Deze foto ziet er al super uit! Ik ben benieuwd naar de rest! -x-  July 26, 2016

  Hier zien jullie er al prachtig uit! Ik ben enorm benieuwd naar de rest  July 26, 2016

  Wauw, de foto ziet er al prachtig uit! Ik ben benieuwd naar de rest!


  Lisan

  August 11, 2016

  Ziet er nu al fantastisch uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie