Op mijn wishlist: Interieur #2 - My Simply Special
07/05/2016

Wishlist: interieur

Het is gewoon al meer dan anderhalf jaar geleden dat ik een post online plaatste met mijn wishlist met interieur-spullen. Dat had ik niet door! Als ik zo terugkijk naar dat lijstje dan kan ik inmiddels alles wel afstrepen eigenlijk. Maar! Natuurlijk heb ik inmiddels ook weer nieuwe wensen want een interieur is nooit af. Zeker met al die leuke binnenkijkers die hier om de week online komen kan ik het niet laten af en toe iets nieuws op mijn lijstje te zetten. Kijken jullie mee?

Binnenkijken bij Chantal

Trolley

Ja ik blijf deze trolly gaaf vinden! Ik ben ‘m al verschillende keren tegengekomen op Instagram, op Pinterest en gewoon in winkels. Elke keer blijf ik er weer even naar kijken, en zowel de kleinste als de grotere varianten blijven leuk! Het is dat ze niet goedkoop zijn en ik zo even niet zou weten waar ik ‘m neer zou zetten, maar anders zou ik er zeker al een in huis gehad hebben.

Foto: Binnenkijken bij Chantal

Binnenkijken bij Jet

Vachtje

Ik heb inmiddels een aardige verzameling kussens op de bank liggen. Een deel kwam ik tegen in verschillende winkels en een paar andere heb ik zelf gemaakt. Ik denk ook wel dat ik kussens zal blijven kopen, want het is nou eenmaal leuk om een beetje af te kunnen wisselen. Wat ik verder nog graag zou willen hebben is een vachtje om in de koude maanden op de bank te leggen. Dat ziet er meteen zacht en uitnodigend uit!

Foto: Binnenkijken bij Jet

Binnenkijken bij Marieke

Deken

Oh en zo’n hele grove deken zou ik ook wel op de bank willen leggen. Of op mijn bed! Hmm, misschien gewoon twee dan? Maar helaas zijn dat soort mooie en echt grove dekens ook niet goedkoop. Logisch natuurlijk, maar toch jammer. Ze zorgen in elk geval meteen voor sfeer en een warme uitstraling.

Foto: Binnenkijken bij Marieke

Binnenkijken bij Romina

Klembord

Oké, ik moet echt eens langs Staples rijden of online gaan zoeken, want dit soort klemborden vind ik al heel lang leuk. Op de één of andere manier ben ik ze alleen nog niet tegengekomen in de winkel. Misschien kijk ik niet goed genoeg hoor, dat kan! Ik elk geval lijkt het me leuk om er steeds andere afbeeldingen, quotes of foto’s in te klemmen.

Foto: Binnenkijken bij Romina

Binnenkijken bij Henriëtte

Kleine accessoires

Die klemborden zouden natuurlijk heel erg leuk staan op mijn pronkrek, maar ik zou best nog meer spulletjes willen hebben om erop te zetten. Ik heb best wat leuke decoratie-items in huis, maar helaas zijn de meeste spullen toch net te groot om op de plankjes te passen. Dat is natuurlijk een beetje lastig, maar ook een leuk excuus om mijn ogen open te houden voor leuke items!

Foto: Binnenkijken bij Henriëtte

 

Binnenkijken bij Romina

Kleed

Ik hou ervan om een fijn kleed voor de bank te hebben liggen. Dat voelt fijn aan je voeten en ik zit vrij regelmatig op de vloer voor de bank. En ja, dan is het natuurlijk fijner om op een zacht kleed te zitten. We hebben nu een fijn kleed, maar stiekem zou ik nog wel een tweede exemplaar willen en dan met een leuk patroon erin. Dan kan ik lekker afwisselen en de woonkamer heel snel een nieuwe look geven als ik daar zin in heb.

Foto: Binnenkijken bij Romina

Binnenkijken bij Lotte

Salontafel

De salontafel die we nu hebben is prima, maar niet iets waar ik nou echt heel blij van word. We hebben ‘m gekocht omdat hij praktisch was en niet te duur, en we het gewoon even niet meer wisten op dat moment. We hadden beiden andere voorkeuren en wat we wel allebei mooi vonden was meteen weer heel duur. Toch zou ik op den duur wel een keer iets anders willen kopen. Zo vind ik twee of drie kleine tafeltjes die bij elkaar staan erg leuk (maar minder praktisch) en zo’n tafel met houten blad en metalen frame blijf ik ook gaaf vinden (maar Romano minder). Ach, we hebben verder heel erg dezelfde smaak, dus we komen er vast uit!

Foto: Binnenkijken bij Lotte

Hebben jullie een langs wishlist voor jullie interieur? Ik ben benieuwd wat er op staat!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie