Op mijn wishlist: verjaardag - My Simply Special
08/08/2015

Op mijn wishlist: verjaardag

Over iets meer dan een maand ben ik alweer jarig! Of en hoe ik het ga vieren weet ik nog niet, maar een klein verlanglijstje heb ik al wel. Vroeger wist ik nooit wat ik voor mijn verjaardag moest vragen, maar nu werk ik eigenlijk het hele jaar door mijn lijstje bij op lijstje.nl. Elke keer als ik iets tegenkom dat ik graag wil hebben en van mezelf niet mag kopen, dan zet ik het daar gewoon meteen op. Dat komt weer goed van pas als ik jarig ben of als kerst dichterbij komt! Benieuwd wat er nu opstaat?

Op mijn wishlist: verjaardag

50mm f/1.8D lens

Bovenaan mijn lijstje staat een lens en dat is ook meteen het duurste item. Ik heb nu al een hele fijne lens, maar de resultaten die ik gezien heb van een 50 mm lens vind ik toch wel erg mooi. Oh, en ongeveer €110,- vind ik voor een lens toch nog best betaalbaar.

Op mijn wishlist: verjaardag

Brother beletteringsysteem

Haha oké, ik kan me voorstellen dat sommigen dit een suf cadeau vinden, maar ik vind het heerlijk als mijn spullen netjes georganiseerd zijn. En ja, daar horen labels bij! Ik heb pas even een apparaat van mijn vader geleend, maar eigenlijk wil ik gewoon zelf zo’n labelprinter in huis hebben en dan het liefst nog met tape in verschillende kleuren. (€28,50)

Op mijn wishlist: verjaardag

Cube Click Clock

Ik geloof dat ik iets heb met apparaten dit keer, want ik heb ook nog een mooi klokje op mijn lijst staan. Op mijn nachtkastje staat nu een heel degelijk klokje, maar mooi is het niet en ‘s nachts kan ik ook niet zien hoe laat het is. Dit kubusje van Radbag ziet er met z’n houtlook goed uit en laat de tijd zien als je geluid maakt of er op klopt. (€39,95)

Op mijn wishlist: verjaardag

Click Message Clock

Niet alleen het kubusklokje is mooi, ook deze wat grotere message clock van Radbag zie ik wel staan in mijn slaapkamer. Hij is gemaakt van steigerhout en met behulp van de ledjes kan hij naast de tijd, datum en temperatuur ook een boodschap als ‘goedemorgen’ laten zien. En ja, die boodschappen kan je zelf programmeren. Hmm..welke klok wil ik het liefst hebben? (€99,95)

Op mijn wishlist: verjaardag

Cupcakes and Cashmere at Home 

De blog van Emily is al jaren één van mijn favorieten en haar eerste boek heb ik al in huis. Ik vind het heerlijk om daar af en toe door heen te bladeren en inspiratie op te doen. Haar tweede boek wil ik nu dus ook graag hebben. (€16,49)

Op mijn wishlist: verjaardag

Ravioliplaat

Ik heb er al meerdere keren mee in mijn handen gestaan bij Dille & Kamille, maar steeds nam ik ‘m niet mee naar huis. Toch wil ik heel erg graag een keer verse ravioli maken, want als dat goed lukt kan dat zo lekker zijn! Een ravioliplaat is dan alleen wel een must natuurlijk. (€15,95)

 

Op mijn wishlist: verjaardag

Yankee Candle

Geurkaarsen, ik blijf er gek op! Ik heb inmiddels een beetje kennis kunnen maken met Yankee Candle en daar heb ik nog geen genoeg van! Het liefst heb ik een collectie van votives in verschillende geuren in huis zodat ik steeds een nieuwe geur kan proberen. Oh, en de geur Pink Sands mag daar zeker tussen zitten! (€2,60)

Op mijn wishlist: verjaardag

Altijd goed

Niet alleen geurkaarsen zijn altijd goed, van cadeaubonnen word ik ook heel blij! Met een bon van Loods 5 of van de H&M (Home) kan ik lekker interieurspullen shoppen zonder dat ik hoef te denken dat ik iets eigenlijk helemaal niet nodig heb. Of wat dacht je van een Douglasbon? Daar zou ik zeker iets van MAC voor uitzoeken!

Wat staat er op jullie wishlist?

Bron: foto 1

DisclaimerCategorieën: My Life, Persoonlijk, Shop, To Do
Tags:8 reacties op “Op mijn wishlist: verjaardag”

  August 8, 2015

  Ha, dat is een behoorlijk lijstje! Zelf heb ik de 50mm lens en het is echt een must-have, maar het duurt wel even voordat je er lekker mee kunt werken. Vooral met filmen vind ik ‘m nog steeds lastig, maar er is tegenwoordig ook een tweede versie op de markt met STM! Dus…als ik jou was…x


  MySimplySpecial
  August 9th, 2015


  Ik ben meteen even gaan zoeken, maar die STM variant is er helaas alleen voor Canon. Hopelijk kan ik er snel mee leren werken, mocht ik ‘m krijgen.  August 8, 2015

  De 50mm lens wil ik ook ontzettend graag hebben. Ik vind ‘t altijd onwijs moeilijk wat ik nou voor mijn verjaardag moet vragen.  August 8, 2015

  Wat een leuke wishlist !  August 8, 2015

  Leuk artikel! Die klokken zijn zo leuk! xx  August 9, 2015

  Vind alles wat op je lijstje staat super leuk! xx  August 10, 2015

  Ik heb ook zo’n labelmaker. Je moet even goed opzoeken wat de kosten per merk zijn, want ik kwam er dus achter dat de tape net zo duur is als het hele apparaat. Dat is in ieder geval bij mijn ding zo. Viel een beetje vies tegen om meerdere kleuren tape te kopen à €25,- per rol.


  MySimplySpecial
  August 11th, 2015


  Oh bah, dat is wel heel duur inderdaad! Zij er geen merkloze alternatieven te vinden? Bij deze zijn ze gelukkig een stuk goedkoper.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie