Op mijn wishlist: Winterkleding - My Simply Special
31/10/2015

Op mijn wishlist: Winterkleding

Zoals jullie weten plaats ik elke week een ‘fashion fix’ artikel online. Dit doe ik om jullie te inspireren, maar ook gewoon voor mezelf. Ik krijg zo ideeën over wat ik kan doen met de kleding in mijn kast en ik kom erachter wat voor items ik graag nog zou willen hebben. Die items heb ik voor vandaag eens onder elkaar gezet, en nu maar hopen dat ik ze in de winkels ook kan vinden!

Op mijn wishlist: Winterkleding

Nieuw

Tijdens ons weekendje weg naar Gent liep ik tegen een hele mooie crème-kleurige winterjas aan en dat vind ik een geweldige toevoeging aan mijn collectie. Ik heb verder namelijk een nette zwarte jas, een rood exemplaar, een zwart donsjack voor als het echt koud is en een zwarte leren jas. Die laatste is een wat langer model met een riem en ik heb ‘m inmiddels al een jaar of 6 denk ik. Hoewel hij nog helemaal goed is, begint het de laatste tijd te kriebelen om eens op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar.

Fashion Fix: Marsala

Marsala

Marsala is dé kleur van 2015 en hoewel dit jaar alweer bijna afgelopen is (wow!) blijf ik het een prachtige kleur vinden die mij ook goed staat. Ik zou dus graag wat items in die kleur aan mijn garderobe toe willen voegen. Een lekker vest of een mooie trui bijvoorbeeld.

Fashion Fix: Leren broek

Zacht en warm

Over truien gesproken, ik ben een enorme koukleum en zou graag nog wat mooie, dikke, warme truien willen hebben die er wel leuk uitzien. Vorig jaar heb ik gelukkig wat fijne exemplaren kunnen vinden, maar ik zou er graag nog een paar willen hebben in mooie kleuren.

Fashion Fix: Sweater dress

Mooi lang

Om nog maar even bij de truien te blijven, ook een sweater dress staat op mijn wishlist. Sinds ik daar een ‘fashion fix’ post over geschreven heb (deze) ben ik fan, maar ik ben heel benieuwd of ik iets kan vinden dat ik mooi vind staan.

Fashion Fix: Knielaarzen

Zwart suede

Zo’n sweater dress vind ik vooral erg leuk staan in combinatie met knielaarzen. Ik heb zelf nog nooit dat soort laarzen aangehad, maar ik begin wel steeds meer fan te worden en wil zeker eens gaan kijken of ik wat moois (en betaalbaars) kan vinden. Nu is laarzen kopen voor mij altijd een uitdaging, want ik heb geen kleine voeten (maat 41) maar wel dunne kuiten. Laarzen zijn me dus meestal veel te groot. Nu heb ik inmiddels geleerd dat Otto laarzen van Tamaris verkoopt en dit merk heeft blijkbaar smalle exemplaren, dus daar kan ik eens kijken. Weten jullie nog meer merken die laarzen voor kleine kuiten hebben?

Fashion Fix: Lang grijs vest

Binnen & buiten

Een lekker dik vest om in weg te kruipen, heerlijk! Zo’n vest waar je prima mee naar buiten kan, maar die je ook lekker over je outfit heen kan gooien als je aan het eind van de dag thuis komt. Ja, zoiets wil ik ook nog. Nu zag ik al veel lange grijze vesten in de winkels hangen, dus daar zit hopelijk wel iets leuks tussen.

Op mijn wishlist: Winterkleding

Ertussenin

Er is een tijd geweest dat ik best veel tassen had. De laatste jaren is dat steeds minder geworden en gebruik ik een klein aantal tassen gewoon veel meer. Dat zijn tassen die ik echt leuk en fijn vind. Ik merkte alleen dat ik nog een zwarte tas mis in een handig formaat. Ik heb een hele grote tas waar ik echt alles in kan gooien, en een kleine waar net de belangrijkste items in passen, maar nu wil ik dus graag nog een tussenmaatje. Het liefst ga ik voor een tas die je aan de hengsels over je schouder kan dragen, maar die ook zo’n lange cross-body optie heeft. Hmm, dat wordt een uitdaging!

Op mijn wishlist: Winterkleding

Zomer & winter

Oké, dit is misschien wel een erg zomerse foto, maar ik wil dus graag nog wat sporttops. In de zomer kan ik die gewoon zo dragen, maar ook in de winter vind ik ze erg fijn onder een shirt of trui voor als ik thuis workouts doe of voor als ik een danstraining heb. Ik heb al wel een paar fijne exemplaren, maar aangezien ik ze zo veel draag wil ik er graag nog een paar.

Nou dat is al een aardig lijstje hè? Verder zijn een paar van mijn favo jeans een beetje op, dus daar heb ik vervanging voor nodig. (Uitdaging!) Ook wil ik graag nog wat leuke tops voor dansfeestjes en wat basic shirts met lange mouwen in leuke kleuren. Die zijn altijd goed.

Wat staat er op jullie wishlist?

 Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

DisclaimerCategorieën: Fashion, Inspiratie, Shop, To Do5 reacties op “Op mijn wishlist: Winterkleding”

  October 31, 2015

  Ik wist helemaal niet dat die kleur Marsala heet haha. Weer wat geleerd over die prachtige kleur. Verder kan ik me in heel veel trends ook vinden en zou ik veel dingen willen toevoegen aan mijn garderobe. Ik twijfel over suède overknee boots. Ik vind het heel gaaf en mooi maar betwijfel of ik ze vaak zou dragen.  October 31, 2015

  Oh wat een geweldige winteritems! Die extra lange sweater vind ik fantastisch!  October 31, 2015

  Leuke items zeg!  November 1, 2015

  Wat een leuk lijstje! Ik heb net een paar truien geshopt, maar ben nog op zoek naar een fijne winterjas. X  November 1, 2015

  Wat een leuke lijst zeg! Die huge sweater vind ik super!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie