Op vakantie met z'n drietjes - My Simply Special
27/06/2018

Op vakantie met z'n drietjes

Normaal gesproken zou er nu een dagboekpost online komen, maar dat sla ik deze week een keertje over. We zijn namelijk voor het eerst  met z’n drietjes op vakantie! We zijn maar iets meer dan een week weg, dus ik ga even niet werken en echt genieten van mijn gezinnetje.

Dit is niet onze eerste vakantie met Liam. Eerder dit jaar zijn we met Romano’s familie namelijk al naar Suriname geweest en ik heb zelf met Liam een paar nachten bij mijn moeder gelogeerd. Maar dit is dus wel de eerste keer dat we met z’n drieën weg zijn. Of nou ja, ik typ dit nog voor we vertrekken. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat zijn en ik kijk er ook erg naar uit!

We gaan trouwens naar Zuid Frankrijk, dus niet al te ver. Ik hoop wel dat Liam net zo makkelijk gaat zijn tijdens de reis als toen we naar Suriname gingen, maar het is gelukkig maar ongeveer twee uur vliegen. Moet goed komen! Verder hebben we eigenlijk geen plannen. Genieten van het (hopelijk) mooie weer, veel zwemmen, stokbrood en croissantjes eten (nergens zo lekker als in Frankrijk) en af en toe uit eten. Waarschijnlijk wat eerder op de avond dan de Fransen gewend zijn, maar met een kleintje is dat wel het handigst. We hebben gekozen voor een huisje, dus met behulp van de babyfoon hebben Romano en ik ook nog wat vrijheid als Liam slaapt. Kunnen wij weer lekker buiten zitten.

In mijn volgende dagboekpost zal ik alles vertellen over hoe het was en verder komen er natuurlijk gewoon posts online. Tot snel!

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Persoonlijk5 reacties op “Op vakantie met z’n drietjes”

  June 27, 2018

  Heel veel plezier op jullie vakantie! Geniet ervan!


  Silla

  June 27, 2018

  Veel plezier! Ben wel benieuwd wat je allemaal extra moet meenemen xx


  Marjon

  June 28, 2018

  Veel plezier!


  Bo

  June 30, 2018

  Geniet er van! Heel goed dat je niet gaat werken!


  Christine van den Berg

  June 30, 2018

  Fijne vakantie Margot! Heerlijk genieten van al het goede in Frankrijk
  Hoop dat het vliegen inderdaad goed gaat met Liam.. en dan strakjes hopelijk weer net zoveel leuke posts met foto’s als van Suriname


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie