Op zoek naar een leuke luiertas - My Simply Special
04/05/2017

Op zoek naar een leuke luiertas

Een leuke luiertas staat natuurlijk op de lijst met spullen die je in huis ‘moet’ halen als je een baby verwacht. Natuurlijk kan je best een normale tas gebruiken als je dat graag zou willen, maar het leek mij wel handig om een speciale luiertas uit te zoeken waar veel in past en die wat makkelijker schoon te maken is. In deze post vertel ik jullie meer over mijn zoektocht.

Op zoek naar een leuke luiertas

Voor ik ging zoeken heb ik eerst bedacht wat voor soort tas ik het liefst wil hebben:

 • Hij moet er uitzien als een normale tas, zodat ik ‘m nog kan gebruiken als we geen luiertas meer nodig hebben.
 • De tas moet zwart of grijs zijn, want dan zal ik ‘m blijven gebruiken.
 • Hij moet niet heel vrouwelijk zijn, want Romano moet er ook mee kunnen lopen.
 • Het lijkt me handig als er een verschoonmatje bij zit, al kan ik dat ook los kopen.
 • Ik wil graag een handtas waar ook zo’n lange draagband bij zit.

Nou, dat lijken me genoeg wensen, toch? Tijd om te gaan zoeken! Er worden heel veel luiertassen verkocht voor heel uiteenlopende prijzen en ik merkte al snel dat er maar weinig tussen zit wat ik echt mooi vind en wat voldoet aan mijn wensen.

Op zoek naar een leuke luiertas

Laten we met één van mijn favorieten beginnen. Dit is de “My paper Bag Luiertas” van het merk MYOMY in de kleur Off Black (volgens mij is hij in het echt donkerder dan op deze foto). Ik ben al een tijdje fan van de paperbags van dit merk, maar ik heb er nog niks van in huis. Deze luiertas ziet er lekker ruim uit, heeft handige vakjes en de binnenzijde kan je er eruit halen en wassen. En het belangrijkste? Ik vind ‘m gewoon heel erg mooi en ik zou ‘m zo gebruiken als dagelijkse tas of als laptoptas. De enige reden waarom ik ‘m niet allang besteld heb, is dat hij met € 289,95 wel prijzig is. – Gezien bij Fonq.

Op zoek naar een leuke luiertas

Deze simpele zwarte leren tas van Elodie Details vind ik ook erg mooi. Hij heeft geen lang hengsel, maar er zitten wel ophangriempjes bij om ‘m makkelijk aan je kinderwagen te hangen. De binnenkant is uitneembaar en kan zo de wasmachine in als dat nodig zou zijn. Dit is ook zo’n tas die ik met plezier dagelijks zou gebruiken, maar ik denk dat het voor Romano een minder geschikte optie zou zijn. Oh, en deze is met €259,- ook niet goedkoop. – Gezien bij Babypark.

Op zoek naar een leuke luiertas

Ik denk dat ik deze Merel By Frederiek Luiertas net zo mooi vind als de tas van MYOMY. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie, zwarte tas voor elke dag en deze tas heeft precies de looks die ik daarvoor zoek. (Hij wordt ook als laptoptas verkocht met een andere binnenkant.) Hij heeft veel vakjes en een afneembare schouderband en kost €249,95, maar is vast minder leuk voor Romano. – Gezien bij Bol.com.

Op zoek naar een leuke luiertas

Het merk Jollein verkoopt deze grijze tas gemaakt van vilt. Ik vind ‘m er eigenlijk wel leuk uitzien en €32,50 is een fijne prijs natuurlijk. Maar! Deze tas voldoet niet aan mijn lijstje met wensen, want ik denk dat Romano dit niks vindt en makkelijk schoon te maken zal hij ook niet zijn. – Gezien bij Ik en Ik.

Op zoek naar een leuke luiertas

Oeps, ik blijf dure tassen vinden. Dit is de Anjali Diaper Bag van Fabienne Chapot en hij kost €239,-. Een simpele, strakke, zwarte, leren tas die er niet uitziet als een luiertas. Er zit een matje bij en hij heeft handige vakken aan de binnenkant, maar hij kan ook gebruikt worden als dagelijkse tas. – Gezien bij The Little Green Bag

Op zoek naar een leuke luiertas

Als laatste heb ik nog een tas van het merk Jollein gevonden. Deze donkergrijze tas voldoet eigenlijk aan al mijn wensen. Hij ziet er goed uit, hij heeft een afneembare binnenkant en er zit niet alleen een verschoonmatje bij, maar ook een flessenwarmhouder, een draagband en speciale riempjes om ‘m aan je kinderwagen te kunnen hangen. Oké, ik vind de tassen van MYOMY en Merel By Frederiek toch het mooist, maar deze is met een prijs van €78,- wel een stuk voordeliger. – Gezien bij Bol.com

Op zoek naar een leuke luiertas

Ja, ik heb een dure smaak! Nu wordt het de uitdaging om te kiezen. Ga ik voor de betaalbaardere tas van Jollein, of toch voor de tas van MYOMY of van Merel By Frederiek? Ik heb nog wel cadeaugeld dat ik wilde gebruiken voor een mooie, nieuwe, zwarte tas, dus misschien moet ik dat maar bijleggen? Ik ga nog even verder twijfelen!

Welke luiertas zouden jullie kiezen?Categorieën: My Life, Shop, To Do, Zwanger4 reacties op “Op zoek naar een leuke luiertas”
  Caro

  May 4, 2017

  Cowboysbag heeft leuke, stoere luierwassen die iets goedkoper zijn! Rond de €140 geloof ik!


  Bo

  May 7, 2017

  Ik ben benieuwd welke het gaat worden. Laat je dat weten?


  MySimplySpecial
  May 8th, 2017


  We hebben uiteindelijk die laatste van Jollein besteld, want die vond Romano het leukst. (De normale versie van de Merel By Frederiek tas staat op mijn wishlist )


  Anja van Cappellen

  April 15, 2018

  Ik denk dat ik deze ga bestellen, wil graag een leren tas en vind dit een mooie aanbieding omdat de andere varianten van dit merk wel erg prijzig zijn!

  https://shop.oudersvannu.nl/shop/verzorging/luiertas-aanbieding/


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie