Organiseer je inpakspullen - My Simply Special
02/11/2016

Organiseer je inpakspullen

Het is alweer even geleden dat ik een post deelde met tips voor het organiseren van je spullen en aangezien de decembermaand nu snel dichterbij komt leek het me leuk om te laten zien hoe ik mijn inpakspullen opberg. Ik pak cadeautjes graag een beetje leuk in, dus ik heb een redelijke verzameling spullen. Om te voorkomen dat het een chaos wordt heb ik alles in twee lades gestopt.

Mijn inpakspullen

Organiseer je inpakspullen

Organiseer je inpakspullen

In de bovenste lade bewaar ik alle kleine items als lintjes, zakjes, vloeipapier en de praktische dingen als een schaar en plakband. Ook heb ik een stapel kaartjes liggen die nog wel eens van pas komen als ik last-minute iets nodig heb. Zo heb ik wat mooie maar neutrale verjaardagskaarten, kaarten zonder specifieke gebeurtenis en bedank-kaartjes.

Tip: Gebruik bakjes om de verschillende items te organiseren. De Skubb bakken van Ikea zijn heel geschikt voor grotere items en voor kleine spullen kan je bijvoorbeeld een theedoos gebruiken.

Organiseer je inpakspullen

Organiseer je inpakspullen

In de la daaronder liggen mijn rollen cadeaupapier. Je kan ze natuurlijk rechtop in een leuke mand zetten, maar zo voorkom je dat de uiteindes gaan kreuken.

Tip: Gebruik elastiekjes om te voorkomen dat je inpakpapier steeds uitrolt. Om te voorkomen dat het papier kreukelt kan je wc-rolletjes doormidden- en openknippen en onder het elastiek doen. 

Nog meer inspiratie

Organiseer je inpakspullen

Heb je ergens bijvoorbeeld een gangkast? Dan kan je ook mandjes aan de binnenkant van de deur ophangen om al je spullen mooi in te organiseren. Heb je kastruimte over en ben je echt gek op inpakken? Dan kan je zelfs buizen ophangen om zo al je inpakpapier mooi uit te kunnen stallen.

Organiseer je inpakspullen

Als je wat minder ruimte hebt kan je ook kiezen voor een ‘alleshouder‘ van Ikea. Daar kan je rollen inpakpapier netjes inzetten. En die foto rechts? Dat lijkt me een perfecte plek voor het inpakken van kerstcadeautjes, realistisch is het alleen niet. Ach, dromen mag toch?

Hoe organiseren jullie je inpakspullen?

Bron: foto 6, 7, 8, 9Categorieën: Living, Organiseren1 reactie op “Organiseer je inpakspullen”

    November 2, 2016

    Ik voel me echt een kneus nu maar als ik wat in te pakken heb dan koop ik vaak gewoon een rol inpakpapier, die ik ergens in een kamer dump en misschien nog terug vind de keer erna dat ik wat moet inpakken (en anders koop ik een nieuwe).

    Oepsie!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie