Original Korean Ginseng Cream - My Simply Special
12/03/2013

Original Korean Ginseng Cream

Today I have a quick tip for you. I used to have these really rough spots on my upper arms during the colder months and no body cream could make them disappear. Very annoying, especially because it was getting worse. But I finally found a solution!

Original Korean Ginseng Cream

My boyfriend had a jar of Original Korean Ginseng Cream and he made me try it a while ago. I started using it twice a day and the rough spots completely disappeared! Now I use it one a day to make sure they don’t come back.

The main ingredient of the Ginseng Cream is a plant called panax ginseng and apparently it’s great for your skin. If you’d like to try it out, you can buy it for example online.

Did you know this product already?Categorieën: Beauty
Tags:3 reacties op “Original Korean Ginseng Cream”

  March 12, 2013

  Apart!
  Lijkt me wel een goed product  March 13, 2013

  Oh I need this ginseng cream. This may smoothen my legs. I wonder if it could. This is my first time to hear about this cream.

  Andie


  Sandra

  December 10, 2014

  Ik gebruik deze creme nu een jaar. Voor het eerst sinds jaren is de uitslag op mijn rug verdwenen. Zodra het weer een beetje begint te irriteren of te jeuken, doe ik dat spul er meteen op en binnen tien minuten is de jeuk weg! Ik gebruik het op mijn hele lijf, zelfs boven mijn ogen! Dit spul is werkelijk geweldig. Het voelt niet al te lang vet aan, maar wanneer ik douche, voel ik dat het spul nog op mijn huid zit. Het beschermd echt heel lang. Ik heb al jaren neurodermitis en weet ik niet hoe veel middels uitgeprobeerd. Dit is het eerste wat echt werkt, buiten medicinale zalf om. ECHT GEWELDIG! Ik ben er dol blij mee.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie