Our love story - My Simply Special
14/08/2017

Our love story

Begin dit jaar vroen een aantal van jullie of ik meer kon vertellen over hoe Romano en ik elkaar ontmoet hebben. Het grappige is dat we elkaar eigenlijk al heel lang min of meer kenden voor we een relatie kregen, dus het leek me wel leuk om dat verhaal met jullie te delen.

Our love story

Op de middelbare school

Het begon namelijk al op de middelbare school. Ik was een vroege leerling en liep dus een jaar voor. Romano kende ik niet echt al had ik hem natuurlijk wel eens gezien in de gangen of de aula. In mijn laatste jaar was ik onderdeel van de groep leerlingen die verantwoordelijk was voor de slotmusical. Elk jaar mochten leerlingen dat helemaal zelf opzetten en ik was toen verantwoordelijk voor de dans. Eén van de danseressen kende ik al wel wat langer en zij had op dat moment een relatie met Romano. Voor mij was hij dus echt ‘het vriendje van’. (Ik herinner me van die tijd vooral zijn lange haar. Hihi!)

Ik ben vandaag jarig!

Tijdens mijn studie

Het grappige is dat ik Industrieel Ontwerpen ben gaan studeren en dat Romano dat ook wilde. In mijn eerste jaar heeft hij volgens mij nog contact met me opgenomen met de vraag of hij een keer een dagje met me mee kon lopen. Ik weet niet meer waarom, maar uiteindelijk is dat er niet van gekomen. Toch is hij wel dezelfde studie gaan volgen, maar in de vier jaar dat we tegelijkertijd op de faculteit rondliepen, zijn we elkaar maar een paar keer tegengekomen. Ik herinner me korte gesprekjes over welke vakken we nu aan het volgen waren. Jaja, heel spannend. Romano heeft toen ook wel gevraagd of ik een keer salsa kwam dansen, want hij danste bij de studentensalsavereniging. Ik ben daar toen niet op ingegaan, onder andere omdat ik al sinds de middelbare school een vriendje had.

Our love story

Weer een paar jaar later

Nu spoelen we weer een paar jaar verder. In 2011 studeerde ik af en ging ik aan de slag als ontwerper bij Rituals. Na ongeveer een half jaar liep ik begin februari 2012 weer de faculteit binnen. Ik was namelijk gevraagd om aan studenten die de retail specialisatie overwogen een presentatie te geven over mijn afstuderen en werk. Je raadt het al, Romano zat in de zaal. Mijn geheugen is vreselijk, maar volgens mij hebben we elkaar voor de presentatie even heel kort gesproken. Na afloop was ik nog wel een tijdje zoet met studenten die naar me toe kwamen en zo, maar toen ik uiteindelijk de zaal uitliep, stond Romano daar te wachten met een vriend van hem. We hebben toen een tijd staan kletsen en als ik het me goed herinner heeft die vriend de perfecte ‘wingman’ gespeeld en ervoor gezorgd dat we telefoonnummers uitwisselden.

Our love story

Juiste voorspelling

Niet lang daarvoor had ik een punt gezet achter de relatie die ik al had sinds de middelbare school en eigenlijk was ik van plan om eens een tijdje mijn eigen ding te doen. Mijn moeder zag dat niet gebeuren en voorspelde dat ik al vlot weer een relatie zou hebben. En ja, ze kreeg gelijk! Romano vroeg namelijk al snel of ik naar een feestje van de salsavereniging kwam en daar dansten we voor het eerst samen. Niet lang daarna gingen we echt samen naar nog een salsafeestje en toen hij me na afloop naar huis bracht, hebben we nog heel lang in de auto zitten kletsen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de volgorde van alle gebeurtenissen niet meer goed weet, maar op een gegeven moment kwam Romano een keer bij mij eten. Ik at in die periode niet zo veel vlees en maakte die avond een vegetarische ovenschotel voor ons klaar. Lekker, dacht ik. Nou, wat heb ik me ongemakkelijk gevoeld! Blijkbaar vond hij gnocchi niet lekker en daarnaast mistte hij als fanatieke sporter ook echt dat stukje vlees. Inmiddels kan ik er om lachen, en ik ben er door de jaren heen ook vaak mee geplaagd, maar toen vond ik het echt niet leuk. Gelukkig liet Romano zich niet ontmoedigen!

Toch wist ik in die periode niet zo goed wat ik wilde. Ik vond het allemaal veel te vroeg om weer in een nieuwe relatie te stappen, maar vond Romano toch wel erg leuk. Uiteindelijk heb ik dat niet heel lang vol gehouden want op 1 april hadden we dan toch officieel een relatie!

Onze bruiloft: Bloemen en decoraties

Oh, en die ‘first kiss’? Die vond natuurlijk plaats op de dansvloer!Categorieën: My Life, Persoonlijk7 reacties op “Our love story”
  Christine

  August 14, 2017

  Wat leuk om te lezen! Zo ‘ken’ je elkaar dus al je hele leven, maar kennen en kennen is twee.. hier zag mijn partner me wel zitten op de middelbare school, tot hij hoorde dat ik al een relatie had.. toen die relatie uitging heb ik een hele tijd met oogkleppen op gelopen en toen we het diploma op zak hadden en allebei de dezelfde trein bleken te nemen, kwamen we aan de praat, gingen we samen reizen, daten en zo kregen wij een relatie waarna oud-klasgenoten zeiden dat we vast al stiekem iets op school hadden gehad, wat dus niet het geval was :p
  En dat is dus alweer negen jaar geleden:$


  MySimplySpecial
  August 14th, 2017


  Wat leuk om jou verhaal te lezen! Mooi dat jullie alweer zo lang samen zijn  August 14, 2017

  Superleuk om te lezen, echt romantisch dat de first kiss op de dansvloer plaatsvond!!


  Marloes

  August 14, 2017

  Hahaha ik zat in dat college samen met Romano en die vriend. En die was zeker een goede wingman want dat hadden ze tijdens het college al bedacht kan ik me nog herinneren 😉


  Romano
  August 15th, 2017


  Serieus?! Dat kan ik me zelfs niet meer herinneren..


  Marloes
  August 15th, 2017


  Hahaha! Ik toevallig wel Ach zo zie je maar waar het allemaal goed voor is geweest he  August 14, 2017

  Wat leuk om te lezen! Geinig dat het zo lang heeft geduurd voordat jullie die stap maakten!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie