Outfit: 1 jasje & 3 combinaties - My Simply Special
12/09/2014

Outfit: 1 jasje & 3 combinaties

Blazers, jasjes, en vesten zijn perfect om een outfit net even wat interessanter te maken. Afhankelijk van het model en materiaal kan het er ook voor zorgen dat een outfit bijvoorbeeld ineens geschikt is voor naar kantoor of juist voor een feestje. Een nette blazer is perfect voor een office outfit en met een paillettenjasje ben je meteen klaar voor een feestje. Zelf ben ik gek op simpele items met een kleine twist, zoals dit nieuwe zwarte jasje met losvallende voorkant en witte rand. Maar hoe combineer je zoiets nou? Ik dook mijn kast in en stelde drie outfits samen.

Outfit: 1 jasje & 3 combinaties

jasje: Rosegal || top: Vila || broek:WE || schoenen: onbekend || riem: Rosegal

Voor deze eerste outfit koos ik voor een lekker felle broek en hoge hakken. Zo is het ineens een vrolijke, maar toch ook nette outfit. Een zwart jasje kan prima gecombineerd worden met een zwart shirt. Om het geheel nou toch nog wat lichter te maken, deed ik een wit riempje om.

Outfit: 1 jasje & 3 combinaties

jasje: Rosegal || top: Vila || jeans: Acne || schoenen: Cinderella || ketting: Pieces || armbanden: Massimo DuttiRosegal

Een andere manier om de combinatie zwart jasje/zwart shirt interessanter te maken, is een lange ketting. Ik heb er zelf een aantal en draag ze erg graag. Voor deze outfit trok ik mijn favoriete jeans aan en mijn rode schoenen.

Outfit: 1 jasje & 3 combinaties

jasje: Rosegal || top: Zara || rok: zelfgemaakt || schoenen: onbekend || ketting:WE

Een jasje kan je natuurlijk ook met een (lange) rok of jurk combineren. Voeg eventueel laarzen en een dikke panty toe en je bent klaar voor de koudere dagen. De outfit die ik hier draag is nog wel aardig zomers. Ik koos namelijk voor een zelfgemaakt rokje, blote benen en open schoenen.

Het jasje heb ik, zoals jullie hebben kunnen lezen, gevonden op de Rosegal webshop. Zal dit jasje een paar jaar mooi blijven? Vast niet, maarja voor nog geen 8 euro verwacht ik dat ook niet. Toch is hij zeker draagbaar en voor dat geld is het leuk om af en toe eens iets nieuws te proberen. Wil je zelf ook iets bij Rosegal bestellen, dan krijg je met de code ‘May12ma’ 8% korting.

Outfit: 1 jasje & 3 combinaties

Welke outfit vinden jullie het leukst? Hoe zouden jullie dit jasje combineren? 

Gekregen

 

 Categorieën: Fashion, Outfit
Tags:14 reacties op “Outfit: 1 jasje & 3 combinaties”

  September 12, 2014

  Staat je goed! Heel sierlijk en elegant.  September 12, 2014

  De eerste combinatie vind ik het leukste, het riempje past er zo leuk bij!  September 12, 2014

  Oh ik vind het jasje echt te gek! Kan je outfit echt even upgraden, vooral bij look 2  September 12, 2014

  Dat jasje staat je erg goed! Outfit 1 en 2 zijn mijn favorieten!  September 12, 2014

  Outfit 1 is mijn favoriet, mooie met die rode broek!  September 12, 2014

  wauw wat staat het je onwijs goed!


  MySimplySpecial
  September 14th, 2014


  Dankjewel!  September 12, 2014

  Dat jasje is zo leuk!!!! En je hebt hem erg leuk gecombineerd bij verschillende outfits.  September 12, 2014

  Chique jasje!  September 13, 2014

  Leuk artikel! Ik vind de laatste combinatie het mooist. Ik het jasje ook combineren op een rok of jurkje. Lekker chique!


  Lisanne
  September 13th, 2014


  Dat moest natuurlijk zijn ´Ik zou het jasje´ in plaats van ´Ik het jasje´. Oeps!  September 14, 2014

  ik heb dat jasje eerder ergens gezien.. is leuk! vooral op die rode broek vind ik m super!  September 17, 2014

  Drie mooie combinaties, maar ik vind met de jeans en de opvallende rode schoenen het mooist!


  Kim

  October 6, 2014

  Superleuk! Vooral de tweede combinatie met de jeans is helemaal mijn ding


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie