Outfit: 3x iets nieuws proberen - My Simply Special
08/01/2015

Outfit: 3x iets nieuws proberen

Ik heb jullie al wel eens verteld dat ik vaak met dezelfde basics thuis kom toch? De ‘Fashion Fix’ artikelen die ik elke dinsdag post zijn voor mij een manier om inspiratie op te doen om daar eens iets aan te veranderen. Nu heb ik de laatste tijd drie items aan mijn garderobe toegevoegd die absoluut buiten mijn comfortzone liggen. Ik laat ze jullie zien!

Outfit: 3x iets nieuws proberen

Laten we met het veiligste item beginnen. Deze grijze trui van de H&M kreeg ik van Romano toen we voor hem gingen shoppen. Ik was al een tijdje op zoek naar warme truien en toen ik deze zag hangen moest ik denken aan mijn post over chunky knits. Nu is deze trui niet heel erg chunky, maar hij is wel net zo oversized als de truien in die post.

Outfit: 3x iets nieuws proberen

trui: H&M || jeans: Acne || schoenen:Pier One || sjaal: Bijenkorf

Ik draag de trui vaak op een donkerblauwe jeans, maar ook deze combinatie met grijs en paars vind ik erg mooi. Omdat de trui zo groot is vind ik het mooi om er ook een grote sjaal overheen te dragen om het grijs een beetje te breken.

Outfit: 3x iets nieuws proberen

Streepjes draag ik wel, maar andere prints kom je mijn kast niet tegen. Oké, dat is niet helemaal waar, want sinds kort heb ik zowaar een vest met een print. En het is niet ineens een subtiel printje om mee te beginnen, maar één met een lekkere felle kleur. Daar hou ik wel van! En dit vest van het nieuwe merk Handsome is ook nog eens heerlijk warm.

Outfit: 3x iets nieuws proberen

vest: Handsome || jeans: Acne || blouse: Primark || schoenen:Manfield

Het vest is (zeker voor mijn doen) vrij druk, dus de rest van mijn outfit hou ik rustig met zwarte items en een donkere jeans. Nette laarzen en een bloesje zorgen ervoor dat de outfit wat netter wordt, ook al draag ik een casual vest.

Outfit: 3x iets nieuws proberen

Hoeden vind ik bij andere mensen vaak zo leuk staan, maar zelf moet ik er nog een beetje aan wennen. Afgelopen zomer droeg ik wel al af en toe een hoedje, en dat beviel me best goed. Ik deelde een tijdje terug al mooie inspiratiefoto’s van winterse exemplaren en besloot daarna maar eens een goedkope variant te bestellen op Ebay om te kijken of ik ermee naar buiten durf.

Outfit: 3x iets nieuws proberen

hoed: Ebay || jas: Object || sjaal: onbekend

Ik draag graag rood en besloot dus maar meteen de stoute schoenen aan te trekken en een donkerrode variant te bestellen. Om de outfit verder rustig te houden draag er ik er een zwarte jas en grijze sjaal bij.

Outfit: 3x iets nieuws proberen

Kopen jullie wel eens kledingstukken die buiten jullie comfortzone liggen?

Disclaimer Categorieën: Fashion, Outfit
Tags: , , , , ,16 reacties op “Outfit: 3x iets nieuws proberen”

  January 8, 2015

  Ik vind dat alle 3 de items je echt prachtig staan! We houden nogal snel vast aan de dingen die voor ons “bekend” aanvoelen & zeker als het iets waar anderen een mening over kunnen vormen (ons uiterlijk) dan spelen we liever op “safe”. Maar net goed dat je dingen uitprobeerde; het resultaat is supermooi! ben vooral gek op de gestreepte vest en je hoed! Hoeden zijn zo klassevol, maar vergen inderdaad een portie moed..  January 8, 2015

  Die hoed en het vest zijn zo mooi!
  Liefs  January 8, 2015

  Lekker warme outfits! Nu ons meisje nog zo klein is kleed ik me thuis het liefst sportief en praktisch, in kleren die ‘vies’ mogen worden. Voor een sollicitatie, optreden of feestje vind ik het leuk om net iets anders/meer apart te dragen. En dan kunnen accessoires (net als je sjaal en hoed) heel veel met je outfit doen.  January 8, 2015

  Ik vind het wel moeilijk om kledingstukken te ontdekken die uit mijn comfortzone liggen, om ze dan toch te kopen. Maar als ik zoiets vind, vind ik het meestal wel tof om te dragen! En vaak krijg je daar ook complimentjes over, omdat het gewoon iets is wat je ervoor niet zou dragen


  MySimplySpecial
  January 11th, 2015


  Ja precies!  January 8, 2015

  Ik vind hoeden de laatste tijd ook heel leuk!  January 8, 2015

  Ik vind dat je met alle drie de items zeker wegkomt! Ik vind vooral het hoedje heel leuk staan!  January 8, 2015

  Staat je allemaal erg leuk!  January 8, 2015

  Aah die eerste outfit, lijkt me lekker comfy.

  Een hoed ben ik ook al een tijdje over aan het twijfelen. Ergens durf ik precies nog niet helemaal.  January 8, 2015

  Ah die hoed vind ik echt super leuk!  January 8, 2015

  Ik vind die tweede vest echt heel erg leuk! Lekker kleurrijk  January 8, 2015

  Ik ben fan van hoeden! Staat je goed!


  MySimplySpecial
  January 11th, 2015


  Dankjewel! Ik moet er nog steeds een beetje aan wennen  January 8, 2015

  Die grijze trui vind je echt heel erg leuk staan! Zou ook heel leuk zijn met een grote statement ketting  January 10, 2015

  Wat leuk dat gekleurde vest!  January 13, 2015

  Leuk artikel! Die hoed staat je erg mooi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie