Outfit: Blouse & trui - My Simply Special
13/03/2017

Outfit: Blouse & trui

Ik merk dat ik sinds ik zwanger ben echt een beetje moet zoeken naar leuke outfits. De trui die ik op deze foto’s aan heb vind ik bijvoorbeeld eigenlijk minder goed staan nu mijn buikje een beetje begint te groeien, maar zo met die blouse eronder vind ik het nog wel leuk. Vorig jaar schreef ik eens een Fashion Fix post over de blouse & trui combinatie en eindelijk heb ik zelf items in huis waarmee ik zo’ n outfit kan samenstellen. Ja, ik ben wel fan!

Outfit: Blouse & trui

Outfit: Blouse & trui

Outfit: Blouse & trui

Outfit: Blouse & trui Outfit: Blouse & trui

Mijn outfit

De trui die ik draag is lekker zacht en komt bij de H&M vandaan. Op de webshop zie ik ‘m niet meer staan, maar ik heb ‘m pas wel nog in een winkel zien hangen. Het bloesje met de leuke strepen kocht ik een tijdje terug bij Primark. Nog even en ik kan ‘m alleen nog open dragen! De broek ziet er gewoon uit, maar het is een positiebroek van Mamalicious. Ik bestelde ‘m pas bij Zalando en hij zit echt super lekker. Hij is lang (door de lengtematen waar je uit kan kiezen) en lekker stretchy. Verder heb ik laarzen aan van het merk Tamaris, een armband om van Swarovski en mijn bril is van Miki Ninn.

Dragen jullie wel eens een blouse & trui over elkaar?Categorieën: Fashion, Outfit
Tags: ,2 reacties op “Outfit: Blouse & trui”

    March 13, 2017

    Heel leuk die trui en blouse samen! En je krijgt al een mooi buikje, lijkt me zo bijzonder. Je haren zijn ook prachtig trouwens! Malou x


    MySimplySpecial
    March 14th, 2017


    Wat een lieve complimentjes, dankjewel! En ja dat buikje is soms nog heel erg wennen, maar wel heel bijzonder!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie