Outfit: Casual pencil skirt - My Simply Special
19/06/2017

Outfit: Casual pencil skirt

Hoe groter mijn buik wordt, hoe comfortabeler ik het ga vinden om rokken en jurkjes te dragen. Geen band die in je buik duwt, maar gewoon lekker zachte stofjes die mooi over je buik heen vallen. In april postte ik al een outfitpost waarin ik deze rok droeg en ik vind het wel heel leuk om te zien dat mijn buik nu toch echt een stukje groter is. En deze foto’s maakte ik met 29 weken, dus nu met bijna 32 weken is hij nog meer gegroeid. Anyway, ik deel wat foto’s van deze outfit!

Outfit: Casual pencil skirt

Outfit: Casual pencil skirt

Outfit: Casual pencil skirt

Outfit: Casual pencil skirt

Mijn outfit

Op de een of andere manier vinden mensen al snel dat ik er netjes uit zie, ook al heb ik gewoon een spijkerbroek en een shirtje aan. Als ik een rok aan doe is dat helemaal zo. Door deze pencil skirt (van Noppies) te combineren met een simpel en losvallend shirt (van & Other Stories), heb ik er een iets meer casual outfit van gemaakt. En het zit ook nog eens heel erg lekker! Het shirt is trouwens geen speciaal zwangerschaps-item, ik heb er alleen wel een knoop ingelegd om de outfit een beetje vorm te geven. Verder draag ik basic ballerina’s (Van Haren), maar ik denk dat sneakertjes ook een leuke optie zijn.Categorieën: Fashion, Outfit
Tags:3 reacties op “Outfit: Casual pencil skirt”
  Lisan

  June 19, 2017

  Echt een leuke hippe outfit! Staat je goed!


  MySimplySpecial
  June 19th, 2017


  Dankjewel!  June 19, 2017

  Wauw. De outfit staat je heel mooi. Wat ben je ook mooi zwanger zeg. Prachtig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie