Outfit: Christmas red - My Simply Special
11/12/2014

Outfit: Christmas red

De kerstdagen zijn voor mij een goede reden om mijn jurkjes uit de kast te trekken. Ik vind het namelijk wel zo leuk om een chique outfit te kiezen voor een kerstdiner. Dit jaar zal ik zeker dit nieuwe jurkje van SRNDPTY dragen, dat ik vond op dressesonly.nl. De jurkjes van dit merk worden in Nederland ontworpen en gemaakt, wat ik een mooi idee vind. Het jurkje dat ik draag is vrouwelijk, simpel, klassiek, comfortabel en door de kleur helemaal perfect voor de feestdagen! Ik droeg er een kanten riem overheen, maar een statement ketting en een blazer zouden ook erg leuk staan. 

Outfit: Christmas red

Outfit: Christmas red

Outfit: Christmas red

Outfit: Christmas red

Outfit: Christmas red

jurk: SRNDPTY || schoenen: onbekend || riem: DIY || panty: H&M || ring: C&A

DisclaimerCategorieën: Fashion, Outfit
Tags: ,9 reacties op “Outfit: Christmas red”

  December 11, 2014

  Less is more, heb ik altijd geleerd. Prachtig staat het je!


  Rachel

  December 11, 2014

  prachtige outfit en foto’s zeg!  December 11, 2014

  Prachtig jurkje en heeele mooie foto’s ook!


  MySimplySpecial
  December 11th, 2014


  Dankjewel! Romano is zo lief geweest om de foto’s te maken!  December 11, 2014

  Wat een prachtige outfit!  December 11, 2014

  Oh wat een mooi jurkje! En ook zo mooi vastgelegd  December 11, 2014

  Wat een prachtig, simpel jurkje. Staat je goed!


  MySimplySpecial
  December 11th, 2014


  Dankjewel, dat is leuk om te horen!  December 12, 2014

  ziet er heel erg leuk uit, dat rode staat je goed!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie