Outfit: Gestreepte jurk - My Simply Special
12/12/2016

Outfit: Gestreepte jurk

Als ik me ‘s ochtends aankleed dan pak ik eigenlijk automatisch een spijkerbroek. Die zitten lekker (oké meestal), je kan ze op een casual manier dragen, maar ook best netjes en je hoeft niet zo voorzichtig te doen als je gaat zitten of uit een auto stapt. Toch heb ik wel een paar leuke jurkjes in mijn kast hangen en die kan ik natuurlijk best vaker aantrekken. Deze gestreepte jurk bijvoorbeeld!

Outfit: Gestreepte jurk

Outfit: Gestreepte jurk

Outfit: Gestreepte jurk

Outfit: Gestreepte jurk

Outfit: Gestreepte jurk

Mijn outfit

Ja dat jurkje dus, die kocht ik vorige winter bij & Other Stories. Hij is vrij dik en warm en je ziet niet alles wat je eronder aan hebt, dus je kan er zeker nog een lekker shirt onder aantrekken. Verder draag ik een dikke zwarte panty (heel oud) en mijn favoriete laarzen van Tamaris. Om mijn nek heb ik een nieuwe sjaal van de H&M. Hij geeft wel wat pluisjes af, maar hij is echt zo lekker zacht dat ik ‘m niet meer af wil doen de laatste tijd! Ik kan ‘m helaas niet vinden in de webshop, maar denk dat het deze sjaal is, maar dan in deze kleur. Vorige week hadden ze ‘m in de winkel in elk geval nog in een heleboel kleuren. Maargoed, genoeg over die sjaal. Wat draag ik verder? Een subtiel armbandje van & Other Stories en mijn favoriete jas van Mango.Categorieën: Fashion, Outfit2 reacties op “Outfit: Gestreepte jurk”

    December 12, 2016

    Wat zie je er leuk uit


    MySimplySpecial
    December 15th, 2016


    Dankjewel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie