Outfit: Lace & Stripes - My Simply Special
24/04/2017

Outfit: Lace & Stripes

Streepjes, ik blijf er weg van! Als ik kleding ga shoppen, is de kans echt heel groot dat ik met minstens één gestreept item thuis kom. Het is gewoon een fijne afwisseling op de effen items die ik normaal gesproken snel pak, maar nog niet zo druk dat ik het niet bij mezelf vind passen. De combinatie die ik in deze post laat zien, vind ik erg leuk en ik voel me er fijn in. Niet te ingewikkeld, maar met mooie details.

Outfit: Lace & Stripes

Outfit: Lace & Stripes

Outfit: Lace & Stripes

Outfit: Lace & Stripes

Outfit: Lace & Stripes

Outfit: Lace & Stripes

Outfit: Lace & Stripes

Mijn outfit

Op een gegeven moment merkte ik dat mijn basic shirts toch echt te strak werden, dus ik ging op zoek naar wat nieuws. Dit shirtje kwam ik tegen bij de H&M en hij is gewoon van de Basic collectie. Hij is ontzettend zacht, maar wel mooi stretchy, dus ik wilde ‘m zeker meenemen. Ik kijk wel hoe lang ik ‘m aankan met m’n buik en als hij niet meer past bewaar ik ‘m gewoon voor na de bevalling. (Deze foto’s en post maakte ik trouwens een paar weken terug toen ik een kleine twintig weken zwanger was, dus mijn buik is nu vast al groter.)

Ik combineerde het shirt met een fijne zwangerschapsbroek van Mamaliscious in een mooie blauwe kleur en mijn zomerse witte sneakertjes met kant van Only. Verder ontdekte ik dat mijn Ice horloge echt perfect matcht met mijn broek. Als laatste heb ik nog een tasje van Burkely om. (Eigenlijk had ik die dag een grotere tas nodig, maar dit tasje staat veel leuker bij deze outfit.)Categorieën: Fashion, Outfit4 reacties op “Outfit: Lace & Stripes”

  April 24, 2017

  Wat een onwijs leuke schoenen heb je aan!  April 24, 2017

  Staat je goehoed!


  Christa

  April 24, 2017

  Wat een superleuke schoentjes! Hele fijne lente-outfit in zijn geheel, staat je erg mooi Margot!  April 25, 2017

  Wat een prachtig tasje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie