Outfit: Little black dress - My Simply Special
02/01/2017

Outfit: Little black dress

Een little black dress blijft handig om te hebben toch? Normaal gesproken draag ik wat strakker vallende jurkjes maar dit exemplaar staat juist een beetje uit. Ik moet daar altijd een beetje aan wennen als ik ‘m net aantrek, maar hij blijft toch wel leuk. Zeker met een paar opvallende schoenen en wat mooie accessoires.

Outfit: Little black dress

Outfit: Little black dress

Outfit: Little black dress

Outfit: Little black dress

Mijn outfit

Brr, ik vond het veel te koud om deze outfit buiten te fotograferen dus we bleven dit keer lekker binnen. Niet ideaal met het licht, maar het moest maar even. In elk geval draag ik een jurkje van de H&M, schoenen van Cinderella en het riempje is ook van H&M. Oh ja en de speld in mijn haar vond ik bij de Primark een tijdje terug. Ik draag de laatste tijd veel zilverkleurige sieraden en accessoires, maar goud blijf ik toch ook mooi vinden, zeker bij zo’n zwart jurkje.Categorieën: Fashion, Outfit
Tags: , ,1 reactie op “Outfit: Little black dress”
    Patricia

    January 3, 2017

    Staat je super mooi.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie