Outfit: Makkelijk jurkje - My Simply Special
14/07/2017

Outfit: Makkelijk jurkje

Wat trek je aan als je buik zo groot wordt dat zwangerschapsbroeken onprettig in je buik gaan duwen en het wel mooi weer is? Jurkjes! Normaal trek ik eerder een broek aan en hoewel ik die neiging nog steeds heb, pak ik nu echt vaker een jurkje uit de kast. Zo comfortabel! Laatst kocht ik twee simpele varianten voor weinig geld en daar heb ik nu een hoop plezier van.

Outfit: Makkelijk jurkje

Outfit: Makkelijk jurkje  Outfit: Makkelijk jurkje

Mijn outfit

Op het moment dat ik Romano vroeg deze foto’s te maken, was ik precies 34 weken zwanger, begon ik steeds meer vocht vast te houden en was ik doodmoe na een lange dag. Een heleboel foto’s later en er zat maar weinig bruikbaars tussen.  Maargoed, ik blijf het jurkje leuk vinden, dus ach, dan deel ik deze foto’s maar met jullie. Het jurkje kocht ik bij de Primark voor iets van €8 euro. Het is geen speciaal zwangerschapsjurkje, maar hij is vrij stretchy en ik heb gewoon een paar maatjes groter gepakt. Prima! (En hij heeft streepjes, dus dat zorgt voor bonuspunten!)

Om het geheel wat spannender te maken, heb ik er een felroze riempje bij gepakt. Dat exemplaar heb ik al heel lang en ik zou al niet meer weten waar hij vandaan komt. Verder draag ik een horloge van Cluse en simpele, zwarte ballerina’s van Van Haren. Ideale schoenen als je buik in de weg gaat zitten, je stapt er zo in.

Dit is echt zo’n outfit die ik zo uit de kast trek. Haar in een rommelige knot, beetje make-up op en ik ben klaar voor de dag!Categorieën: Fashion, Outfit
Tags:5 reacties op “Outfit: Makkelijk jurkje”

  July 14, 2017

  Je ziet er prachtig uit. Het valt helemaal niet op dat je er vermoeid uitziet.


  MySimplySpecial
  July 17th, 2017


  Dat is lief, dankjewel!  July 15, 2017

  Leuk jurkje! Ik paste mijn laatste zwangerschap geen enkele broek meer, dus heb maandenlang in jurkjes (al dan niet met panty eronder) rondgelopen. Ook geen straf.


  Natascha

  July 17, 2017

  Ik ben ook fan van deze jurkjes van Primark. Voor € 8,00 heb ik ze inmiddels in vier kleuren aangeschaft. Inderdaad een paar maatjes groter dan normaal, maar nu met 30 weken zwanger op de teller past het nog prima en dat zal ook nog wel zo blijven tot het eind. Deze met streepjes heb ik ook en zit super fijn!  July 17, 2017

  wat een leuk jurkje! spannend dat je nu al zover bent!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie