Outfit: Simpel & netjes - My Simply Special
31/07/2017

Outfit: Simpel & netjes

Al vrij vroeg tijdens de zwangerschap gingen mijn broeken niet meer goed dicht. Oh, het kon op zich nog wel, maar het zat alles behalve lekker. Het eerste wat ik dus kocht na de goede 12 weken echo, was een broek. Een zwart exemplaar met smalle pijpen. Ik wilde graag een zwarte broek hebben, want daarmee kan je vrij makkelijk een nette outfit samenstellen.

Outfit: Simpel & netjes

Outfit: Simpel & netjes

Outfit: Simpel & netjes

Outfit: Simpel & netjes

Outfit: Simpel & netjes

Mijn outfit

Voor een verjaardag wilde ik er een beetje netjes uitzien, maar ik had geen zin om een jurkje aan te trekken. Door deze broek van Mamalicious te combineren met een mooie zwangerschapstop van Anna Field (via Zalando), kon ik vrij snel een simpele maar nette outfit samenstellen. Het riempje met gouden gesp (H&M) zorgt voor een leuk en chique accent. Verder draag ik ballerina’s van Van Haren en een mooi zwart horloge van Cluse. Ja, dit is echt zo’n outfit waar ik me goed in voel en waar ik eventueel een mooie blazer overheen kan gooien als hij nog netter moet zijn of als het een beetje fris is.Categorieën: Fashion, Outfit
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie