Outfit: Summer dress - My Simply Special
31/05/2017

Outfit: Summer dress

Een leuk zomerjurkje vind ik onmisbaar. Zo’n exemplaar dat je zo over je bikini kan gooien, maar ook aan kan als je bijvoorbeeld ergens wat gaat eten. Super handig! Maar ja, mijn favoriete jurkje pas ik niet meer, aangezien die juist het accent op de taille legt. Uhm, mijn omtrek is daar inmiddels toch iets groter geworden. Gelukkig heb ik nu dit vrolijke jurkje in huis!

Outfit: Summer dress

Outfit: Summer dress

Outfit: Summer dress

Outfit: Summer dress

Mijn outfit

Dit jurkje is een exemplaar voor zwangeren en komt uit de positielijn van Esprit. Ik wist helemaal niet dat Esprit ook dit soort kleding verkoopt, maar dat ontdekte ik op de site van Noppies. Zo leer je weer eens wat! Ik geloof dat hij nu helaas niet meer verkocht wordt, maar er zitten wel meer jurkjes in de collectie met zo’n soort kleur. En die kleur is precies waarom ik zo weg ben van dit jurkje. Ik heb namelijk vooral neutrale kledingstukken die ik nu pas en een beetje kleur is, zeker in de zomer, wel zo leuk. Het kant aan de bovenkant maakt ‘m net wat interessanter en het touwtje zorgt ervoor dat je je buik mooi kan accentueren. Verder draag ik een Ray-Ban zonnebril en heel oude sandaaltjes die ik ooit eens bij Zalando bestelde. Ze zijn absoluut toe aan vervanging, maar ik heb nog niks kunnen vinden dat aan mijn wensen voldoet.Categorieën: Fashion, Outfit
Tags:1 reactie op “Outfit: Summer dress”

    May 31, 2017

    Heel leuk jurkje! Je buik komt er ook zo mooi in uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie