Outfit: TV-opname - My Simply Special
03/10/2016

Outfit: TV-opname

Ik realiseerde me pas dat het al heel lang geleden is dat ik voor het laatst een outfit met jullie deelde. Nu heb ik me voorgenomen weer wat meer mijn best te doen om leuke outfits samen te stellen, dus jullie kunnen ook weer wat vaker outfitposts verwachten. Nee, ik ben geen ‘fashionista’ en hele gedurfde outfits zullen jullie hier dan ook niet tegenkomen. Wat dan wel? Inspiratie voor draagbare outfits voor het dagelijks leven natuurlijk! Vandaag begin ik met de outfit die ik droeg voor tv-opnames die ik laatst had. Nee, ik mag daar niks over verklappen, maar ik wilde er wel verzorgd uitzien zonder dat het een heel erg typische zomerse of winterse outfit zou zijn.

Outfit: TV-opname

Outfit: TV-opname

Outfit: TV-opname

Outfit: TV-opname

Mijn outfit

Als basis voor deze outfit koos ik voor mijn jeans van Kuyichi. Die zit goed en is lekker donker waardoor hij er heel netjes uitziet. Verder draag ik een blauw shirtje (zonder mouwen), maar waar die vandaan komt weet ik niet meer. De WE verkoopt in elk geval iets vergelijkbaars. Het vestje heeft aan de voorkant delen van nepleer waardoor hij net even wat interessanter wordt. Ik heb deze ooit gekregen van een PR-bureau en als ik me niet vergis is hij van Bristol. (Ja echt!) Verder zie je een van mijn favoriete tassen van Smaak Amsterdam en draag ik basic zwarte pumps die ik ooit vond in een klein Italiaans winkeltje.Categorieën: Fashion, Outfit
Tags: ,3 reacties op “Outfit: TV-opname”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie