Plog: Op pad met Liam - My Simply Special
04/12/2017

Volgens mij vonden jullie mijn eerste plog wel leuk, dus vandaag deel ik gewoon nog een fotodagboek van een dag uit mijn leven. Dit keer laat ik zien wat ik afgelopen woensdag allemaal deed. Ik moest eigenlijk werken, maar uiteindelijk is dat er niet meer van gekomen. Ik ging namelijk met Liam winkelen en aan het eind van de dag gingen we met z’n drietjes op pad om spullen voor het klussen te verzamelen. Kijk maar mee!

Liam is al rond half zeven wakker voor een voeding en daarna is Romano met hem bezig terwijl ik nog even doorslaap. Hij moet alleen wel gewoon naar kantoor, dus vlak voor hij weggaat maakt hij mij wakker en zet hij Liam naast het bed. Hoi kleintje!

Al snel heeft Liam weer honger, dus ik voed hem en leg hem daarna in z’n bed voor een dutje. Ik ben zelf ook ontzettend moe door de lange dagen klussen en de gebroken nachten van de laatste weken. Ik duik dus ook nog een uurtje mijn bed in.

Tijd om te douchen. Dit doucheschuim is de nieuwste limited edition van Rituals en is erg lekker!

Mijn mannetje is weer wakker en kijkt vrolijk rond.

Samen gaan we naar beneden. Door de rommelige start van onze dag heb ik namelijk nog niet ontbeten en ik heb honger! Ik eet altijd normale yoghurt, maar heel af en toe haal ik een keer een versie met appel en kaneel. Yum!

Terwijl ik eet speel ik met Liam.

Ja, het is alweer tijd voor een schone luier…

…en een voeding.

Daarna pak ik Liam lekker in, want we gaan op pad. Is hij niet cute zo? Ik vind die voetenzak zo lekker zacht en knus.

Ik wilde vitaminepillen voor mezelf halen en sokjes voor Liam. Dat lukt en ik neem meteen twee leuke slabbetjes mee.

Verder kijk ik even bij Prenatal, koop ik iets voor een winactie die in januari online gaat komen en haal ik nog wat spullen die op mijn boodschappenlijstje staan.

Voor ik naar huis ga, loop ik nog even de H&M in. Ik heb wel wat lekkere truien in de kast hangen, maar die zijn een beetje onhandig in combinatie met borstvoeding geven. Ik ga op zoek naar wat fijne vesten en vind gelukkig twee exemplaren die mee naar huis gaan.

Thuis verzorg ik eerst Liam, want hij heeft weer honger. Daarna valt hij in slaap…

…en kan ik even de gekochte spullen opruimen.

Tijd voor een (late) lunch. Ik heb al weken zin in verse sinaasappelsap, maar elke keer komt het er niet van om dat te maken. Nu neem ik er toch even de tijd voor. Zo lekker!

Liam slaapt nog steeds…

…dus ik kan mooi even een cadeautje inpakken, een kinderdagverblijf bellen…

…prijzen van verschillende soorten verf vergelijken en meer van dat soort klusjes.

Tijd voor de volgende voeding! Overdag drink Liam elke drie uur.

Knuffelen!

Romano is thuis, dus ik heb mooi de tijd om een ananas schoon te maken.

Tijd voor de dagelijkse druppels.

Hoi mannetje! Liam speelt een paar minuten op z’n buikje, terwijl Romano en ik onze spullen pakken.

We gaan namelijk verf halen bij de Gamma.

We zijn nog op zoek naar matchende plinten voor bij ons nieuwe laminaat, dus we rijden meteen langs de Praxis. Nee, Gamma heeft toch de beste optie.

Voor we naar huis gaan, halen we nog wat boodschappen bij de Lidl. Dit brood hebben we pas ontdekt en die chips is ook gevaarlijk lekker!

Pyjama aan en drinken maar.

Ondertussen kookt Romano. Het ziet er niet geweldig uit zo, maar deze risotto met pompoen is erg lekker.

We kijken Game of Thrones en zijn in de weer met een onrustig mannetje. Uiteindelijk valt Liam pas rond half twaalf echt in slaap en duiken wij ook ons bed in.Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:3 reacties op “Plog: Op pad met Liam”
  Christine

  December 4, 2017

  Jaaa!! Heel leek weer, zo’n plog!
  De dag vliegt echt zo voorbij met alle verzorging van de kleine man hé?!
  Op de combi risotto met pompoen was ik nog niet gekomen.. leuk!
  Dat zwarte vest vind ik mooi!! En inderdaad heel slim met bv, anders zit Liam steeds zo verstopt voor je het weet! En ook wel een beetje warm als je de trui steeds moet opstropen. Slim bedacht!


  MySimplySpecial
  December 5th, 2017


  Ja, het grootste deel van je dag ben je met je kleintje bezig inderdaad  December 5, 2017

  Hier de laatste dagen van het verlof aan gebroken. Inderdaad wat vliegt de tijd..


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie