Quote #101 - My Simply Special
11/01/2015

Quote #101

Veel dingen veranderen geleidelijk. Als je elke dag in de spiegel kijkt zie je misschien niet dat je opgroeit en ouder wordt. Maar als je dan een foto van een paar jaar terug bekijkt zie je dat er toch veel veranderd is.

In welk opzicht zijn jullie de laatste jaren veranderd?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: Body, Happiness
Tags:5 reacties op “Quote #101”

  January 11, 2015

  Mooie quote.De manier waarop ik naar het leven kijk en en het vinden van steeds meer rust en acceptatie. Fijne zondag!x  January 11, 2015

  Ja helemaal waar!  January 11, 2015

  Heel herkenbaar inderdaad! Ik heb toevallig gisteren mijn outfits van het afgelopen jaar op een rijtje gezet en alleen daaraan al kan ik zien dat er veel veranderd is! Liefs  January 13, 2015

  Alweer een mooie & inspirerende quote. En het klopt ook echt… Ik had heel lang het idee dat ik in een soort van “straatje zonder einde” zat en dat ik geen vorderingen maakte. Maar als ik nu terugkijk naar zo’n 4 maanden geleden (toen ik op het laagste punt zat) merk ik dat ik wél enorm veel vooruitgang heb gemaakt. Massa’s zelfs! Maar je beseft het niet altijd, omdat het stap voor stap gaat… Maar dat is misschien nog het beste, want elke verandering is ingrijpend en wanneer dat geleidelijk aan gaat – dan kan het op je eigen tempo.
  Ik vind dit altijd zo’n leuke posts, die quotes


  MySimplySpecial
  January 13th, 2015


  Wat fijn dat je zo vooruit bent gegaan! Goed om je dat toch te beseffen, dat geeft weer moed


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie