Remington Fast Curls Rollers - My Simply Special
12/03/2014

Remington Fast Curls Rollers
Er is een periode geweest waarin ik mijn haar bijna nooit los droeg. Meestal koos ik voor een staart of ik stak mijn haar lekker op. Tegenwoordig vind ik het juist wel leuk om mijn haar regelmatig los te dragen en daardoor ben ik ook ineens weer geïnteresseerd in allerlei apparaten. Zo kocht ik al een keer een Remington Pearl Wand en kreeg ik voor sinterklaas een Remington Soft Curls. Beide heel verschillende, maar erg fijne krultangen. Mijn laatste aanwinst is een set krulspelden, de Remington Fast Curls Rollers. (Wat heb ik met Remington?) Ik was al een hele tijd erg benieuwd naar krulspelden en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie.

Remington Fast Curls Rollers
Oke, laat ik beginnen met zeggen dat ik nog nooit, maar dan ook nooit eerder mijn haar heb gekruld met krulspelden, papillotten of iets vergelijkbaars. Een krultang? Ja! Een stijltang? Ja! Maar krulspelden? Nee, die zijn echt helemaal nieuw voor me. 

Remington Fast Curls Rollers

Goed, de Remington Fast Curls Rollers zitten verpakt in een nette doos met wat extra informatie erop. Zo kan je lezen dat er 20 ‘easy-clip’ rollers in de doos zitten met een kern van wax. Ook wordt er iets gezegd over ‘ionic conditioning’. Geen idee wat ik me daar precies bij voor moet stellen, maar het resultaat zou pluisvrije krullen moeten zijn die lang blijven zitten. Ik ben benieuwd!

Remington Fast Curls Rollers

In de doos kom je een apparaat tegen met daarin de 20 rollers. Ook zitten er een stapel klemmen en een handleiding bij.
Remington Fast Curls Rollers
De rollers zijn er in 3 verschillende maten. Van de grote variant zijn er 6 en van de kleinste 4. Van de medium versie zijn er het meest, namelijk 10.
Remington Fast Curls Rollers
Voor elke krulspeld wordt ook een klem meegeleverd. Het zijn eigenlijk een soort haarklemmen, maar dan net even anders. En weet je wat handig is? Je kan ze in elkaar klemmen, waardoor ze wat netter op te bergen zijn.

Remington Fast Curls Rollers
Tijd om te gaan testen! Dit is mijn haar nadat ik het een dag los gedragen heb en daarna ben gaan slapen. Ik had het mooi geföhnd, maar door het slapen zit het inmiddels een beetje rommelig. Eens kijken wat Remington Fast Curls Rollers daaraan kunnen doen. 
Remington Fast Curls Rollers
Ik steek de stekker van het apparaat in het stopcontact en zorg ervoor dat de klep dicht is. Tijd om even iets anders te gaan doen. Zelf laat ik de krulspelden opwarmen terwijl ik onder de douche stap. Vervolgens trek ik de stekker uit het stopcontact en zet ik de klep even een minuutje open. Ondertussen doe ik wat mousse in mijn haar, zo blijven de krullen extra lang zitten.
Ik pak een pluk haar en een krulspeld naar keuze. Door in het uiteinde te knijpen open ik het klepje en dit klem ik om het uitende van de pluk haar. Rollen maar! Met een klem zet ik de krulspeld vast. Dit doe ik met mijn hele haar, en daar gebruik ik 6 grote rollers en 1 medium versie voor. Natuurlijk kan je kleinere plukjes pakken en dus meer rollers gebruiken, maar dit werkt wel lekker snel.

Remington Fast Curls Rollers
Nu moeten de rollers het werk doen. Ik ga even lekker ontbijten of mijn make-up doen. Na ongeveer een kwartiertje haal ik de rollers 1 voor 1 voorzichtig uit mijn haar. Even met mijn handen er doorheen, wat serum en/of haarlak in mijn haar en ik ben klaar om te gaan!

Remington Fast Curls Rollers
Je hebt het misschien al door, maar de rollers werken lekker simpel en snel. De klipjes op de rollers maken het makkelijk om ze snel en netjes in te rollen, zeker voor een beginner zoals ik. Doordat je verder kan gaan met je ochtend routine terwijl de rollers het werk doen, zijn ze ook nog eens heel geschikt voor als je ‘s ochtends maar weinig tijd hebt. En het resultaat? Mooie en speelse krullen die heel goed blijven zitten. Ik ben fan!

Product: Fast Curls Rollers
Merk: Remington 
Prijs: 42,99 euro
Te koop: in de webshop van Fonq

Gebruik jij wel eens krulspelden?Categorieën: Beauty

Bali >>


7 reacties op “Remington Fast Curls Rollers”

  March 12, 2014

  Bij mijn dikke haar blijft dit meestal niet zitten, wel jammer want het lijkt me zo ideaal. Even rollers in, wachten en ready to go. Het setje klinkt echt fijn en je hebt er mooie krullen van gekregen!


  Simone
  January 22nd, 2015


  Hallo Svenja,
  Ik heb heel dik haar tot ongeveer 5 cm langer dan mijn schouders. En deze set werkt echt geweldig. Ik gebruik alle rollers en mijn haar blijft 2 tot 3 dagen mooi in de krul.
  Gr Simone  March 12, 2014

  Het klinkt geweldig goed…nu moet ik eerlijk bekennen dat ik ook een setje krulspelden uit de prehistorie heb….Carmen warmwaterrollers!…Nu gebruik ik ze niet zo vaak, maar als er weer een periode is waar zulk soort krullen helemaal je van het zijn….dan pak ik dat setje uit de kast en voila…en zulke setjes kosten nu eenmaal allemaal wel wat, maar ze zijn hun geld wel dik waard …..gaan mee tot dat jezelf haast bejaard bent….een goede investering voor jezelf dus!


  My

  March 12, 2014

  Krullen staat je goed! Bij mij wilt het nooit goed zitten, ik heb veel zwaar haar. Jammer genoeg  March 12, 2014

  Staat je echt super goed !!  March 13, 2014

  Bij mij blijft dit nooit zitten, maar het lijkt me zo handig! Ik hou het nog maar even bij mijn pearl wand. Mooie foto’s en uitleg heb je gemaakt.  March 13, 2014

  Ziet er mooi uit! Ik heb zelf een set van Carmen maar die gebruik ik niet zo vaak (meer). Vind dat ze niet zo heet worden, dus het resultaat is minder. Dit klinkt wel fijn. Vind Remington sowieso een goed merk, heb er ook een krultang van.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie