Revitalash Advanced: na drie maanden - My Simply Special
14/05/2014

Revitalash Advanced: na drie maanden

Een paar maanden terug liet ik jullie weten dat ik het Revitalash Advanced wimperserum zou gaan testen. Een prijzig goedje wat zou moeten zorgen voor mooie lange wimpers. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en is het tijd om jullie het resultaat te laten zien. Werkt het? Zeker weten!

Revitalash Advanced: na drie maanden

Laten we maar meteen met het resultaat beginnen, want daar zijn jullie vast benieuwd naar. Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara. Aan de linkerkant zie je de foto’s die ik maakte voor ik begon met testen en rechts de foto’s na drie maanden. Oke, na drie maanden en 2 dagen om precies te zijn.

Revitalash Advanced: na drie maanden

Voor deze foto’s heb wat mascara opgedaan. Links zie je weer de foto’s van voor de test en rechts het eindresultaat. Dat is een duidelijk verschil toch? Ik ben in elk geval erg blij met het resultaat! En eerlijk gezegd ook best wel verrast.

Revitalash Advanced: na drie maanden

Maar hoe gebruik je Revitalash Advanced nou? Eigenlijk is het heel simpel. Voor je naar bed gaat reinig je je gezicht zoals je altijd doet en breng je je normale verzorging aan. Daarna breng je met het kleine kwastje een randje serum aan op je wimperrand. Eigenlijk net alsof je eyeliner aanbrengt, alleen hoef je nu niet zo precies te zijn. Dit herhaal je elke avond gedurende drie maanden. Na die drie maanden zou het voldoende moeten zijn om drie à vier keer per week te smeren om het resultaat te behouden. Want ja, als je stopt met smeren zal het mooie effect wel verdwijnen.

Revitalash Advanced: na drie maanden

In het begin moest ik er even aan wennen om het serum elke avond aan te brengen, maar al snel zat het helemaal in mijn routine. Het is heel makkelijk en snel, dus daardoor is het echt geen probleem om dit dagelijks te doen. Ik denk dat ik het in de 3 maanden misschien 5 keer vergeten ben ofzo.

De eerste periode vroeg ik me wel af of het zou gaan werken, ik zag namelijk helemaal geen verschil. Pas na 1 à 2 maanden gebruik realiseerde ik me dat mijn wimpers toch echt een stuk langer waren geworden. En nu ik de foto’s zo naast elkaar zie kan ik echt niet meer om het resultaat heen.

Revitalash Advanced: na drie maanden

Ja ik ben zeer tevreden over het Revitalash Advanced wimperserum, maar dat hadden jullie vast al door. Het enige nadeel? De prijs! Ik leg niet snel even 75 euro neer voor een product, maar ik ga dat nu toch zeker overwegen. (Of misschien is dit wel een leuke toevoeging voor mijn verjaardags wishlist!) Voor nu is mijn sample van 1 ml in elk geval nog niet leeg en ik ben benieuwd hoe lang ik hier nog mee zal doen.

Revitalash Advanced: na drie maanden
Product: Revitalash Advanced wimperserum
Merk: Revitalash
Inhoud: 2.0 ml
Prijs: 74,95 euro
Te koop: In de online shop van Revitalash
 
Zal ik het jullie laten weten als mijn sample op is en hoe lang ik er dan mee gedaan heb?

 

 Categorieën: Beauty12 reacties op “Revitalash Advanced: na drie maanden”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie