Revitalash Advanced: voor gebruik - My Simply Special
26/02/2014

Revitalash Advanced: voor gebruik
Af en toe kom ik op blogs producten tegen die aardig prijzig zijn, maar waar ik toch wel heel nieuwsgierig naar ben. Zou het het geld waard zijn? De VisaPure van Philips is bijvoorbeeld zo’n ding. Duur, maar zo fijn voor je huid! (Ik heb er een relatief goedkoop weten te bemachtigen in combinatie met een Vogue abonnement en wil niet meer zonder.) En wat dacht je van Revitalash Advanced? Het wondergoedje waar je langere en vollere wimpers van zou krijgen. Ik ben heel benieuwd en ga het testen!


Revitalash Advanced: voor gebruik

Als onderdeel van het Revitalash testpanel kreeg ik een sample toegestuurd. De opdracht? Drie maanden lang testen en zowel voor als na het gebruik mijn ervaringen met jullie delen. Nou dat vind ik geen probleem. Ik ben ontzettend benieuwd of Revitalash echt werkt en ik ben vast niet de enige.

Revitalash Advanced: voor gebruik
Het pakketje wat ik ontving bevatte een net doosje met daarin een sample van 1ml. Mijn eerste reactie? Dat is weinig! Maar dat viel mee, want de fullsize producten zijn er al vanaf 2 ml. Je hebt blijkbaar maar heel weinig nodig. 
Revitalash Advanced: voor gebruik
Op het doosje staan verder (lekker Amerikaans) heel veel waarschuwingen. Je zou dit product niet moeten gebruiken als je allergisch bent voor een van de ingrediënten of als er irritatie optreedt. Best logisch toch? Verder wordt het gebruik afgeraden als je zwanger bent, borstvoeding geeft, chemotherapie ondergaat of jonger dan 18 bent. Ik kan dus gewoon gaan testen.

Revitalash Advanced: voor gebruik
Ook de ingrediënten staan netjes op de verpakking. Het belangrijkste ingrediënt is Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, dit zou namelijk moeten zorgen voor de verbetering van de wimpers. Verder zie ik een aantal plantaardige extracten die verzorgend, kalmerend en helend zouden moeten werken.

Revitalash Advanced: voor gebruik
Voor ik begin met testen heb ik foto’s gemaakt van hoe mijn wimpers er nu uitzien. Aan de linkerkant zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts heb ik wel wat mascara opgedaan. Op zich ben ik best tevreden met mijn wimpers, ze zijn aardig lang en een wimperkrultang heb ik niet nodig. Toch ben ik heel benieuwd naar wat het resultaat gaat zijn na 3 maanden braaf elke avond smeren. Zouden mijn wimpers langer en voller worden? Ik laat het jullie weten!
Revitalash Advanced: voor gebruik
Hebben jullie Revitalash al uitgeprobeerd?Categorieën: Beauty8 reacties op “Revitalash Advanced: voor gebruik”

  February 26, 2014

  Succes met volhouden, ik ben erg benieuwd naar het resultaat.  February 26, 2014

  Ik ben enorm benieuwd naar het resultaat!  February 26, 2014

  Hi! Wij hebben je in het artikel van vandaag genomineerd voor de Liebster Award, als je het leuk vind om mee te doen kun je op onze blog kijken voor de vragen! Xoxo Mayla’s  February 26, 2014

  ben erg benieuwd !  February 27, 2014

  Ik ben erg benieuwd wat je ervan gaat vinden!  February 27, 2014

  Ben erg benieuwd, mooie ogen heb je!  February 27, 2014

  ik ben heel erg benieuwt!  February 27, 2014

  Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten! Ik blijf je volgen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie