Rituals suncare: gezicht - My Simply Special
18/06/2014

Rituals suncare: gezicht
Ik heb een enorme hekel aan zonnebrand. Ja echt! Het smeert niet lekker uit, het laat een witte waas achter, het plakt en je moet veel te vaak weer opnieuw smeren. Gelukkig heb ik door mijn werk de suncare producten van Rituals leren kennen. Natuurlijk, je moet nog steeds regelmatig opnieuw smeren, maar het is in elk geval fijn spul!

Rituals suncare: gezicht
Een van mijn favoriete producten uit de lijn is de speciale crème voor het gezicht. Dit is een hydraterend product dat je kan gebruiken in plaats van je normale gezichtsverzorging. Het trekt snel in en verzorgt je huid prima. Op een ‘normale’ dag breng ik hier gewoon mijn make-up overheen aan. Ga ik naar het strand? Dan poeder ik mijn gezicht alleen even af. Mijn huid glimt nogal snel, dus dat vind ik net wat mooier.
 
Rituals suncare: gezicht

Ik heb eigenlijk altijd wel een tube met factor 30 in huis, maar voor de liefhebbers is er ook een variant met SPF 50 beschikbaar. Beide versies beschermen in elk geval tegen zowel UVA als UVB stralen en bevatten verzorgende shea butter en de natuurlijke antioxidanten witte thee en Ginkgo Biloba. Oh, en natuurlijk ruikt de crème (net als alle andere Rituals producten) erg lekker.

Rituals suncare: gezicht
Rituals suncare: gezicht
Op deze foto’s kunnen jullie de substantie goed zien. Het is een fijne crème die makkelijk verdeelt en geen witte waas achterlaat. Het enige verbeterpuntje? Voor mijn huid zou hij iets matterender mogen zijn.
 
Jullie vragen je misschien af of ik alleen maar zo positief ben omdat ik toevallig bij Rituals werk? Zeker niet! Ik schrijf alleen over producten waar ik echt fan van ben en dat geldt ook gewoon voor de Rituals producten.
 
Rituals suncare: gezicht
Product: Sun protection face cream SPF 30
Merk: Rituals
Inhoud: 60 ml
Prijs: 16,50 euro
Te koop: In de Rituals winkels en in de online shop.

Gebruiken jullie een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht?

 Categorieën: Beauty5 reacties op “Rituals suncare: gezicht”
  Kim

  June 18, 2014

  Fijne crème! Helaas iets te vet voor mijn huid, maar hij smeert erg fijn en ruikt superlekker!  June 18, 2014

  Lijkt me een fijne crème  June 22, 2014

  Oh deze is inderdaad erg fijn en ruikt ook zo lekker, heb hem ook eens gehad! Ik heb nu de SPF 30 van Nivea voor het gezicht en die zou ook moeten helpen bij het bruinen van de teint. Tot nu toe ook erg prettig!


  MySimplySpecial
  June 23rd, 2014


  Dat klinkt ook goed!  June 23, 2014

  Eigenlijk gebruik ik niet voor mijn gezicht een ander product dan voor mijn lichaam…ik verbrand zo onwijs snel, dat ik eigenlijk de zon aan alle kanten probeer te vermijden, maar toch komt het nog regelmatig voor dat ik dan in de schaduw ook verbrand…In mijn gezicht is het verbranden veel en veel minder, en dat is natuurlijk ook wel logisch, dat word echt veel meer aan de zon blootgesteld.
  Mooi artikel..
  Groetjes Petra


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie